Super service

Gewoon duidelijk eerlijk en normale prijzen.

top!

Snelle levering en goede producten.

Alles bestens

Schnell lieferung, super ware

Goede spullen en snelle levering

Super service

Mijn eerste bestelling gedaan Door te snel te willen zijn was ik iets vergeten en dat werd direct opgelost Snelle service gewoon super service

Prima webshop

Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had goede prijs lekker snel geleverd dus ik zeg tot de volgende bestelling.

goeie informatie en snelle levering

veel te lezen op de site en na bestelling snel geleverd zodat ik aan de slag kon. Daarna nog een paar keer op de site gekeken voor verdere info en producten.

Goede, snelle service en fijne website

Zie hierboven

Alles in goede Staat angekommen.

Ik ben zeer tevreden met de producten van Dutch Headshop.

Alles zoals het hoort, en dan nog een extra zaadje gratis. Super, thanks

Alles zoals het hoort, nog een cadootje van extra zaadje was welkom

Steeds in orde, snelle levering, kwaliteitsproducten, makkelijke betaalmogelijkheden. Top.

Correct en snel, overzichtelijke site.

Overzichtelijke site. De bestelling en opvolging verliep heel vlot.

dikken bal

Snelle levering, foto en product zoals omschreven komen overeen

uitmunted en goede service

Goede afhandelin, kwalitatief spul (zaadjes Auto Bubble Gum) goede voorlichting en advies

Alles bestes gelaufen. Anfängliche Schwierigkeiten haben sich durch Kommunikation gelöst :)

Goede snelle levering .

Ik ben zeer tevreden over de bestelde producten en de snelle levering van die producten .

Simlpy the Best!

Simlpy the Best!

Eerste bestelling hier maar niks te klagen. Snelle levering enzo

Fast, good.

Fast and great delivery!

Gezochte producten aanwezig en snel in huis!

Webshop is overzichtelijk , producten hebben kwaliteit en binnen 2 dagen in huis!

Product is goed. Levering door Gls zeer slecht!

Vandaag eindelijk mijn bestelling binnen gekregen na 9 dagen wachten. Wat opvalt is dat de verpakking op de hoeken flink beschadigd is en dat het lijkt alsof het pakket, deels is open gesneden. Gls lijkt er, op zijn zachtst gezegd, niet erg voorzichtig mee te hebben omgegaan. Inhoud gecontroleerd en op de lader gezet. Lijkt goed te laden. Vanavond maar eens uitproberen.

Prima klanten service.

Heel Goed

Wat was belowed, was nog beter, als erwacht❤️

Once again everything good

Good price, selection, they received my money on the other day and also shipped my order. The shipping was quite fast. I would recommend this shop for sure.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk