Na wat klachten aangaande slecht resultaat met ontkiemen van de Auto Paradise Seeds, werd er contact opgenomen en uit coulance werden er 3 nieuwe zaadjes uit de huismerk collectie aangeboden. Deze moet ik nog binnen krijgen, maar top service en werd snel opgepakt en afgehandeld.

Snelle levering, ook in de corona tijd

Altijd op tijd bezorg en goede kwaliteit

Altijd snel kn huis en top kwaliteit

Na bestelling en betaling onmiddellijke perfecte levering.

En het zaadje ontkiemde probleemloos,dus goede kwaliteit.

Goede serves

Ik blijf hier bestellen Goede communicatie snelle levering en pressies dat wat beloofd is ontvangen Overigens een geweldig ding

Duidelijke site met goede service en snelle levering

Als beginnend kweker was het erg fijn om op deze site te oriënteren naar de best passende keuze. Informatie in overvloed, dank jullie wel! Top website! ;)

Zal wederkeren

De titel is het gevolg van de service van Dutch Headshop. Service, producten en levering naar wensen. Meer hoeft niet gezegd te worden. Koop nou maar groot in, het scheelt je geld..

Perfeckt!!

Snelle levering duidelijke uitleg

Goed voor elkaar

Snelle levering, uitstekende producten. Ik kijk uit naar de bloei!

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik was op zoek naar een starterpakketje tegen een lage prijs. Dankzij de snelle service van DHS, had Ik deze een weekje later al ontvangen. Alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit!! Echt een aanrader om je spullen bij DHS te kopen.

Perfecte levering uitstekende kwaliteit. Groetjes uit Sicilie

De levering van de bestelde goederen is perfect verlopen ook al wonen wij in Zuid Italie Sicilie, wij hadden alles binnen 1 week. Ondertussen zijn de zaadjes ook al aan het uitgroeien tot mooie plantjes. Top kwaliteit en zeker en vast volgen er nog bestellingen Dankjewel !!

Zelfs problemen buiten hun schuld om regelen ze tot in de puntjes.

Eigenlijk alles wat ik hier heb gekocht was goed. De service is goed. Zelfs de reclame is goed met leuke/handige info.

Kwaliteit, goede service met zeer snelle levering.

Gewoon goede en snelle levering.

Arrived in reasonable time and in perfect condition.

perfecte zaden en een mooie snelle bezorging

super snelle levering zaden en hun progresie perfect mooi product

TOP!!!

Goed verpakt, snel thuis en aan de slag ermee

Prima webshop

De webshop is in orde. Snelle levering. Product echter niet heel goed verpakt. Geen gebruiksaanwijzing o.i.d. maar kan ook aan het product zelf liggen

Goede Webshop Snel en gemakkelijk, Goede Service.

Zeer positief. Altijd snel en gemakkelijk, goede service.

Goed product

Goede omschrijving site met top product. Levering zeer snel

De bestelling was snel binnen en gaan binnenkort kweken met de zaadjes die we besteld hebben...

Binnen 3 werkdagen heb ik mijn bestelling thuis ontvangen, dat kan ik waarderen.

Gaat goed komen

Huismerk gekocht maar ikweet niet of ze wel zo groot gaan worden.

Dat ik dit niet eerder heb ontdekt! Geweldig!

Was even kijken hoe het funtioneerde. Maar eenmaal werkend......gewoon heerlijk.

Helemaal goed en vrij snel geleverd ondanks corona.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk