Fijn bedrijf dat hun garanties

ruime keuze, vlotte afhandeling en snelle verzending

Zoals het moet.

Snelle en correcte levering. Zeker aan te raden!

Snelle en correcte levering. Zeker aan te raden!

Correcte shop

Alles goed verlopen. goede communicatie,goede producten. Zeer goed verpakt.

Topbedrijf altijd snelle levering!!

Savonds besteld smorgens in huis! Topservice

Super!snelle verzending

Erg tevreden.klant erbij!

prima shop en steengoede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding en ze leveren tijdig in deze corona- periode. Concurrenten hebben in deze corona periode meer moeite om tijdig te leveren.

snel en correct

Voeding starters kit besteld en snel ontvangen

Quick

Good

Twijfel

Vele zaadjes die ik koop bij jullie komen niet uit of vallen plat nadat ze uitgekomen zijn na enkele dagen. Heb momenteel drie Amnesia zaadjes al vier dagen tussen watjes en flessenwater zitten en nog niets te zien. Redelijk duur op deze manier en denk er aan om met stekken te gaan werken, dit lukt elke keer wel.

Duidelijke website, goeie uitleg van producten, snel en goedkoop binnen.

Veel keuze, en snel in huis. Alleen maar goede ervaringen.

Top levering

Prodcucten waren snel geleverd. De minigrowbox icm 1 zaadje besteld en 1 zaadje uitgekomen:) hopen op een mooie oogst:)!

Goed zaad, alle zaadjes zijn ontkiemd dus dikke prima!

Hallo, mijn naam is bubblegum, ik ben vandaag 30 mei 2020 geboren. Ik kreeg een goede start omdat mijn baasje mij de eerste 3 dagen heeft proberen te verzuipen in een glas water, gelukkig kan ik daar goed tegen.. ik mag nu eerst wat worteltjes aanmaken achter het glas en over 2 weekjes mag ik al na buiten! Ik voel me kern gezond en Mn baasje is heel blij met zijn nieuwe aanwinst! Ohja, ik begin vanzelf te bloeien dus ben gelukkig op tijd klaar voor het weer koud word ;)

Topservice!

Niets op aan te merken

snelle verzending

'S avonds besteld, de volgende dag in de brievenbus. Leuk dat je labeltjes voor in de potjes bij de zaadjes krijgt. Alleen jammer dat ik maar 3 labels kreeg terwijl ik vijf zaadjes had.

Aucune graine n'a germé

J'ai suivi à la lettre les indications de votre document trouvé sur votre site: comment faire germer les graines ? Malgré tout, aucune n'a germé depuis 10 jours. Je suis extrêmement déçue compte tenu du prix payé. Pourtant vous vantez la qualité de vos graines.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Cela fais 10 jours que jattend ma commande elle nest toujours pas arriver

Cela fais 10 jours que jattend ma commande elle nest toujours pas arriver

Geweldige truffels

Snelle verzending, in deze corona tijd, goede producten, een echte aanbeveling.

Duidelijke site, snelle levering

De site is duidelijk en overzichtelijk. Levering ging snel en met tracking id. Kan deze site aanraden. Enige noot van kritiek is dat bij mijn eerste bestelling van 6 verschillende zaadjes ik maar 4 naamkaartjes erbij kreeg

Snel en makkelijk.

Goede zaadjes discreet verstuurd.

correcte snelle levering

correcte snelle levering ook in belgie.

Bij vragen en of opmerkingen altijd een duidelijk antwoord en goed advies. Snelle levering en alyijd naar tevredenheid

Gewoon goed!!!!!

Altijd goed en is er wat ook een goede oplossing top top

Snel binnen en goeie kwaliteit

Zeer goede levering en super klantvriendelijk

Super en snelle service en goede klantvriendelijlheid

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk