Zeer goede levering en super klantvriendelijk

Super en snelle service en goede klantvriendelijlheid

goede service, halve informatie

Ik heb besteld: 3 wietzaadjes En om de verzending kostenloos te maken: -Een zakje biologisch voedingsmiddel voor wietplanten -Naar mijn idee RAW lange vloei Zowel voedingsmiddel als vloeitjes stonden bij aangeraden producten ja het bestellen van de wietzaadjes. Voedingsmiddel klonk in de omschrijving als biologische totaalvoeding, maar is alleen geschikt voor groeiperiode. Voor sterkere wortels en grote toppen moet ik nog twee andere producten kopen. Vloeitjes ging ik vanuit dat het lange vloei zou zijn, maar zijn klein formaat. Ik koop wietzaadjes en jullie raden korte vloeitjes aan? Ik ken weinig mensen die hun jointjes draaien met korte vloei. Dus wat betreft aangeraden producten bij het kopen van wietzaadjes kan wel wat beters aangeboden worden. Ik heb niet ontvangen wat ik had verwacht.

Bestellung nie angekommen

Ende April hier bestellt und die Ware habe ich nie erhalten. Nie wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer professionel ..

Bij aankoop van zaadjes wordt je door mogelijkheid van filters en steun via de blog in je keuze begeleid. Denk aan hoogte, geur, soort, enz. Veel steun ook via de blog en de nieuwsbrief na aankoop met opkweken en het groeiproces. Zeker ook voor absolut beginners. Ondanks dat van de laatste levering een zaadje niet opkwam, wat natuurlijk kan gebeuren - volle vijf sterren.

Alles werkt als uitgelegd

Snel en goed

Dag erna al ontvangen

Goed snel binnen

La livraison est rapide et conforme à la commande

Ik had zaadjes gekocht. Alle 5 ontkiemd en groeiende! Dat is een succesratio van 100%. Helemaal top dus.

Publieksfavoriete Headshop

Snelle en klantvriendelijke service. Kwalitatieve producten die ergens anders niet te vinden zijn. Op aanraden van kennissen die goed vertrouwen en uitstekende ervaringen hebben met Dutch Headshop.

Satisfait

Service rapide et de qualité, merci

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. snelle hulp via whatsapp ook bij vragen.

Goed geholpen

Vriendelijk helpen goed

goed produkt

speciaal hier de zaadjes gekocht vanwege het bijgevoegde ontkiemsetje. de zaadjes zijn nog aan het ontkiemen (hoop ik) dus daarover kan ik nog niks zeggen.

Een snelle levering en duidelijke informatie

Heel blij met het product!!!

Kan niet beter dan dit ¡¡¡

Snelle levering en disctreet top

Top eerste ervaring

Nog nooit wietplant gekweekt ma met hulp en info van hier zalbhet ke zeker lukke

Alles prima

Alles prima

Commande facile et livraison parfaite

Rien a dire de plus tout est arrivé chez moi assez rapidement et en bon état conforme a la commande ....je recommande ce site parfait pour moi

Schnelle Lieferung und perfekte Qualität

Die Pilze sind viel schneller gewachsen und gereift als erwartet! Knapp 10 Tage später konnte ich den ersten Flush ernten und auch der zweite ist schon in vollem Gang. Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt und werde euch definitiv weiterempfehlen. Das Anbauen ist kinderleicht solange man auf die notwendige Hygiene achtet.

Sehr freundliches Kundenservice, schnelle Lieferung nach Österreich

Alles tip top!

Vlugge levering

Goede info

Bester Shop ever

Top service. Schneller Versand. Top Ware.

Great!

Super fast delivery and the customer service was available and very nice and helpful! :) haven’t tried the products yet, but they’re going gooood so far

Goed spullen snelle levering

Staat hierboven al vermeld