Aanrader

Een fijne en betrouwbare webwinkel top artikelen voor een eerlijke prijs.

Snel en professioneel geregeld

Snel en goed geregeld

perfect

snelle bestelling alles snel geregeld en altijd waar voor je geld.

Ik heb een hele goede ervaring met deze zaak al m’n plantje groeien goed en ze hebben niet alleen goede zaadjes maar ook voeding enzovoort top zaak !!

Duidelijke site, snelle levering, niks te klagen

Excellent fast and reliable service.

A pleasure to order with you

connoisseur of reality

Order (seeds) was delivered quickly, thanks! For the quality of the seeds I can’t say anything yet.

Fijne klantervaring

Kon goed en snel vinden wat ik nodig had. Zoekfunctie op website werkt top. Binnen 24u had ik de bestelling in huis.

Ruim aanbod aan diverse producten, alles gevonden wat ik nodig had! Pakketje prima verpakt en geleve

Alles was helemaal in orde, ondanks de corona tijden toch een snelle, nette levering.

Bien reçu

Bien reçu aucun problème juste un petit peu long mais vue la distance normal

Supersnelle levering!

Fantastisch bedrijf. Hier een vaporizer besteld ('s avonds ook nog), werd de volgende dag afgeleverd. Zo snel had ik hem niet verwacht!

Fast delivery

Order delivered after a couple of days. Big package and small ones.

On time, great product

1st purchase, will definitely recommend

Altijd goed!

Snelle levering en top producten!

Zoals op website correct.

Prima zaad,

Besteld, na 4 dagen geleverd, zaad ontkiemt prima, goede service als het gaat om info.

Yeah

Das Paket wurde sehr schnell versendet und geliefert. Ich bin sehr zufrieden. Gerne wieder.

Fast shipping, great prices

Ordered San Pedro grow kit and some hawaiian baby woodrose seeds. Everything came in 5 days. Planted my cacti as instructed and now I'm just waiting whether it will sprout.

Hat alles Super funktioniert

Immer wieder gerne

Supersnelle levering en goede service

Het was de eerste keer mis gegaan bij de post, alles netjes en snel opgelost en dus erg blij met de goede service. Een echte aanrader

Niks te klagen

Producten zijn van goede kwaliteit en zien er uit als verwacht, ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de bezorging van mijn pakket

Tevreden over het product, webshop en snelle levering!

Einfach super und unkompliziert

Ich hatte einige Änderungen, die an der Bestellung vorgenommen werden mussten und es wurde sich sofort darum gekümmert. Super unkompliziert, toller Support und sehr angenehme Transaktion! Großes Lob an die Mitarbeiter!

Niks op aan te merken

De Trompet 1715