Supper

Zeer snelle levering en erg blij met de Focusvape Pro S Voporizer.

Heel snelle levering. Producten in topkwaliteit!

Nog geen week na bestelling werd alles geleverd. Ik ben een tevreden klant!

Zufriedener kann man als Kunde nicht sein!

Die Bestellung verlief super und ich hatte alle Informationen die ich brauchte. Die Bearbeitung, der Bestellung, und das Versenden war schnell. PostNL ist auch schnell, nur eben leider bis zur Grenze. Ab der Grenze dauerte es dann etwas länger, ist aber bei mir angekommen. Um genau zu sein kahm das Päckchen genau mit der Bewertungs-Email an. Bin sehr zufrieden und bleibe hier Kunde. Vielen besten Dank und bis zum nächsten mal.

Ik kreeg de kweekset vrij snel binnen. Alles was naar wens.

snelle en prima levering

snelle levering en product zoals verwacht.

Snelle levering!!!

Goede shop snel geleverd.

Goede en snelle levering, daarnaast zijn de producten top.

Hier meerdere malen truffels besteld, deze waren altijd de volgende dag in huis. Daarnaast is het product netjes verpakt en is het niet gelijk duidelijk wat erin zit, fijn wanneer je huisgenoten hebt.

Kan gewoon niet beterrrrrr

Zeer tevreden met Dutch Headshop mooie prijzen en top kwaliteit. Altijd op tijd bezorgd dus hier hoor je niemand klagen. Ik blijf bestellen bij Dutch Headshop

Schnell und korrekt

Alle Bestellungen waren schnell, unkompliziert und korrekt

Super snelle bezorging, goed ingepakt!

Premier essai transformé chez Dutch Headshop

Première commande sur le site Dutch Headshop. Je l'ai reçue aujourd'hui, en boîte aux lettres, et tout est impeccable. Les articles sont conformes à mes attentes, la commande s'est passée sans souci, les articles me conviennent, je recommanderai ce site. Merci.

Zeer snelle bezorging en discrete verpakking

helaas pech

zaadjes komen niet uit

uitstekende service

Snelle levering, correcte verpakking van levend materiaal (cactussen), uitgebreid aanbod, ik blijf terugkomen

Net ontkiemd en nu afwachten maar...

even during covid fast service

While I was still waiting for seeds from a different headship (more than a month) i ordered my growkit here and three days later i was ready to grow

Betrouwbaar, goede service

Alleen een keer een probleem gehad en dat was heel snel en moeiteloos opgelost.

Super tent!

Snel, secuur, professioneel

Une commande

Service rapide

Uitermate goede webshop!

Discreet, snelle levering, website netjes en overzichtelijk.

Makkelijk en vriendelijk

Snel geholpen, via whatsapp contact gehad lekker makkelijk, zelfde dag nog geholpen.

Snelle levering, goede produkten

Goede en overzichtelijke site, product omschrijving duidelijk. Veel handige tips en begeleiding!

excellent

Everything was great, except the tracking number I received from them didn't work but due to coronavirus I stayed home anyway.

Intense trip

Ik had truffels besteld en die kwamen mooi de volgende dag in een pakje binnen. Met wat vrienden waren we samen gekomen om te truffellen. Ik heb van die trip intense genoten.

Very good experience. Great customer service.

Great choice of options to buy. Delivered quickly, considering the coronavirus and shipping to France. Especially liked the customer service, replied promptly to both my email and what's app messages.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk