top Infos, gute Qualität und schnelle Bearbeitung

Top Laden !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snel geleverd de plantjes zijn content

Vre goed

Excellent

Gewoon top, alles verloopt altijd perfect! Totaal geen opmerkingen!

Vlot en correct

De website is zeer overzichtelijk, je hebt veel keuze aan producten en de levering is bijzonder snel! Ook de E-mails die je ontvangt met de up Date van de status van je bestelling zijn TOP!!

good

good

Perfect !

Had een paar dingen nodig voor mijn vaporizer en om die te kuisen , die mss toevallig op waren bij andere webshops. Jullie waren mijn redding ! Nu zit ik weer lekker clean te vapen, bedankt !

altijd top kwaliteit

Een aangename en verrassend uitgebreide aanbieding van producten. Snelle levering en nog nooit teleurgesteld.

Sehr schnelle Lieferung, Ware kommt immer gut an. Alles Top.

Ware kommt immer sehr schnell und gut an.

FANTASTISCHE SITE ERG BEHULPZAAM

Ik had een paar vraagjes over hoe ik mijn zaadjes zou moeten kweken. Echt fantastisch goed geholpen door de goede werkenemers. Ik raad deze site zeker aan, want je pakketje is snel bezorg (ook tijdens Corona) Volgende keer sowieso weer hier

Goede service en snelle levering

ben goed geholpen door de dame aan de telefoon

Sehr gut

Schnelle Lieferung, topp

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nooit een probleem gehad met leveringen Zaden waren perfect allemaal uit gekomen

Goede duidelijk snel

Goede informatie over de producten. Duidelijk beeld materiaal een snelle levering. Beloofde kwalitiet geen verrassingen.

Mijn ervaring is wel goed

Het klopt tot nu toe altijd met wat ik besteld heb

Perfecte service

Snelle en correcte levering. Zeker vaker bestellen!

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

Uitstekend assortiment, snelle levering en prima service.

Facilité

Facilité des pages, très bien expliqué

Alles bestens Samen keimen.

Die Samen keinen sehr schnell und qualitativ hochwertig

Geweldig!

Top service met snelle levering. Top!

Goeie service en goed product

Unkompliziert und schnell

Alles bestens danke

Super geregeld!

Profi setup, alles werkt. Top!

Gewoon goed!

Spul netjes en op tijd geleverd

Alles Bestens

Alles OK sehr nett und kollant

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk