Goeie shop

Ben goed geholpen geweest met wa uitleg. En alles was rap geleverd ik bestel en de volgende dag was het al geleverd in België m

Alles super !!!

Super schnelle Lieferung. Gibt nix zu Meckern

Totaal geen klachten over jullie.

Ik kan alleen zeggen ga zo door met de dutch headshop,het is altijd goed geregeld en altijd op tijd.

Première commande

Produit arrivé en état et dans les les temps prévu.maintenant au boulot !

Rapidité de livraison mais problème avec les graines

Bonjour, Je suis très content de la rapidité et du professionnalisme de la gestion de ma commande. Les graines auto banana blaze (dutch passion) poussent très bien. Mais les graines big bang autofloraison (greenhouse seed) n’ont même pas germé. Aucune des trois... j’ai utilisé les sponge pot pour toutes les graines mais rien pour ces trois là. Mais je repasserai commande. Hervé

Heel klantvriendelijk, super service!

Er was iets mis gegaan met de pakketbezorging en op alle vragen die ik daarover had, werd snel en vriendelijk gereageerd (zowel via mail als Whatsapp). Uiteindelijk hebben ze mij kosteloos een nieuw pakket opgestuurd, echt top!

Super. Immer zuverlässig.

Wir kaufen hier unser CBD Öl für unseren krebskranken Hund. Die Abwicklung ist immer freundlich, unkompliziert und professionell. Und dem Hund gehts auch gut. Vielen Dank.

Zeer goede ervaring

Snel geleverd en correct. Een aanrader!

Goed maar kon beter

Ik heb plagron grow & bloom + 1 bubblegum auto zaadje gekocht, de plagron ging ik gebruiken voor mijn andere plant, maar de bubblegum auto is na 5 dagen nog steeds niet ontkiemd, wellicht gaat dat ook niet meer gebeuren. dat stelt me wel teleur.

Zeer snelle service, bong is ook van hele goeie kwaliteit.

Overzichtelijke website, snelle en vriendelijke levering

Overzichtelijke website en snelle en vriendelijke levering

Correcte en snelle levering! Super!

perfekte Abwicklung super schnelle Lieferung und sehr gut verpackt

bin sehr zufrieden. Die Sendung kam in einer guten neutralen Verpackung und super schnell. Über den Bestellvorgang habe ich laufend Infos bekommen. Die komplette Abwicklung ist hoch professionell und ich würde jederzeit wieder bei Dutch Headshop bestellen.

Top kwaliteit en levering

Alle 5 zaden uitgekomen en in bloei. Daarnaast een snelle levering en goede uitleg op de website!

Snelle levering, over kwaliteit kan ik nog niks zeggen.

Goede producten, snelle levering!

Niks te klagen, alles naar wens.

hochwertige Produkte

Ich kaufe schon länger bei Dutch Headshop und war immer zufrieden.

Had me pakketje volgende dag

Alles goed

Super goede site !!!

snelle levering, duidelijke uitleg bij de producten, goede communicatie ! Ik raad deze site aan.

Tracking activé 2jrs avant l envoi, colis incomplet, et pas de réponse quand on les contacts .

Colis reçu incomplet, pas de manuel d instructions dans un kit de culture de champignons, et pas de réponse lorsque je vous le signale . Je suis très mécontente, c était ma première commande et ce sera la dernière, et il va s en dire que je ne vous recommande pas bien entendu . Petite précision j ai effectué une commande sur alchimia en même temps que j'ai passé commande chez vous, je l ai recu 2jrs avant, avec un petit cadeau en plus .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gebruiksvriendelijke site, goede prijzen, snelle levering

Ruime keuze met goede en duidelijke uitleg. Correcte prijzen en snelle levering.

Good

Helpful support when buying in the uk fast and tracked delivery

Top kwaliteit snelle levering

Had bestelt en na 2 dagen was het bij mij thuis

niets op aan te merken

vlotte bestelling vlotte levering geen lange levertermijn

erg leuke online winkel

zeer mooie online winkel, snelle verzending en lage prijzen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk