Prima levering

Ik heb geen problemen gezien en het was sneller dan verwacht binnen.

Hele fijne zaak!

Ik bestel altijd met plezier en dat doe ik al jaren. Ook Als je vragen hebt je kan ze altijd bellen put

Excellent service client et super produits

Vendeur très professionnel, un suivi clientèle au top et des produits de qualité. Commande reçu en 10 jours malgré les évènements actuels. Je recommande et je repasserai pour ma prochaine commande. Merci Dutch Headshop :)))

Great service and stock

The products are described accurately and the choice is immense. I will definitely buy here again.

Top kwaliteit

Van elke zaadjes die ik tot nu toe besteld heb zijn ze allemaal uitgekomen en een flinke hoeveelheid aan wiet dat er aankomt thnx dutch headshop grts fre

achat graine dream blue

Bonjour, Ma commande s'est bien passée. J'ai reçu le paquet. J'ai commandé des graines de cannabis. J'en ai reçu 5. Il y a 3 graines qui ont germé , les deux autres pas. Je ne sais pas pourquoi...Du coup je vous donne 3 étoiles. Merci quand même.

Snel makkelijk en goed!

Bestellingen zijn er altijd snel, goeie klantenservice Vriendelijk personeel, en de kwaliteit is ook top!

Topkwaliteit en snel geleverd

Snel goed tot in de puntjes verzorgd!

Zie boven....

Site excellent

Tout est parfait, soin, emballage, expédition. Je recommande.

Every order was easy and fast

Ordered my mighty and all the extras I needed after, and even call them for a consultation. Totally recommended to do your order from the Dutch headshop

heel snelle levering super tevreden

Heel tevreden, snelle levering

Verassend snelle levering maar moeilijk om dingen op te zoeken.

Ik was verbaasd over de snelle levering en zeker in de corona tijd! Alles was zoals ik het had verwacht, alleen qua zoeken op de site vind ik een klein min puntje, want wat je wilt zoeken krijg je niet gelijk te zien. Voorderest prima en de prijzen ook!

De producten die ik heb gekocht werken goed. De levering werd duidelijk gecommuniceerd en was op het op voorhand aangekondigd moment geleverd. Ook was de uitleg over het product op de website ook correct.

Top assortiment, en een geweldige service.

Fijne site met alle producten die ik nodig heb op dit gebied.

Een webshop met ruime en betrouwbare producten.

Goeie ervaring met producten en informatie over de producten en alles verloopt prima mat bestelling betaling en levering.

Etwas enttäuschend

Habe pilzgrowset und diverse Samen bestellt. Der pilzkuchen war fast zerbröselt, denke nicht dass er Fruchtkörper produzieren wird. Mit den Samen bin ich zufrieden gewesen, allerdings bei jedem anderen Shop, gab es immer gratis testsamen dazu, muss zwar nicht sein, wäre aber eine nette Geste. ( Müssen ja keine Samen sein, Feuerzeug.......) währe auch eine nette Geste gewesen.

Débutant

Bjr jai reçu mes graines vendredi ,elles commencent à germé ce mardi.on verra la suite d'ici quelques jours

Impeccable !

Tout était parfait.

items zoals beschreven zeer sneele levering en verzorgd

goede overzichtelijke website product zoals beschreven en zeer snelle levering in verzorgde verpakking voor mij een AAA++++

parfait

livraison rapide ... article de qualité ... large choix

Kwaliteit, snel geleverd. Kan niet meer vragen!

De bestelde producten kwamen snel aan, niets op aan te merken. Tiptop in orde!

Goede zaden en nuttige info

Snel geleverd en een brede keus aan zaden en benodigheden

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk