Goede zaden en nuttige info

Snel geleverd en een brede keus aan zaden en benodigheden

besteld en 2 dagen later in huis moet alleen nog ontdekken of het goeie spullen zijn

vlotte en toegankelijke site, ook bij vragen of problemen een snel en degelijk antwoord.

topsite/kwaliteit/uitleg! doe zo verder lieve noorderburen :)

Prima materiaal en prima informatie

Ze geven prima informatie over de producten en leveren snel! De prijzen die ze hanteren ook prima.

Toppertjes!!

Tis super snel geleverd en mooi verpakt.en ze kwamen allemaal uit

Snelle levering van de bestelde spullen

Voor mij de eerste keer geshopt bij jullie ,en was zeer te spreken.

Use your brain buy @ Head Shop

Prima service , veel tips

Super snel bezorgd!

Alleen jullie online klantenservice is echt bagger. Excuses, maar vraag me af of er wel iemand werkt.

Een goede experience en communicatie

Èèn normaal transactie zoals veel andere e-commerce website met een goede clanten service.

Zeer tevreden!

Goede en discrete snelle levering! Ik bestel gier regelmatig en ik ben altijd heel tevreden

Zeer snelle levering

De zaadjes zeer snel geleverd. Heb ze nog niet ontkiemt,dus kan nog niet beoordelen of ze allemaal uitkomen.

Sehr schnelle Lieferung, hoffe die Qualität stimmt auch

Gute Preise und Angebote

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ein voller erfolg

bin sehr zufrieden mit dem Produkt und habe es schon zum 2mal besteht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gewoon goed

snelle levering ,goed prijs ,gewoon correct dikke duim;;;;;;er zijn er andere

Uitstekend!

Bestelling was na 2 dagen al aangekomen! netjes verpakt.

Top site

Mooie site met een groot aanbod en een fantastische service

Super! Altijd goed geleverd en snelle service!

Zeker aan te raden! Zal jullie shop steeds blijven gebruiken in de toekomst! 1 woord SUPER

Topservice!

Reeds jaren klant. Steeds snelle levering. Ooit een 1 malig probleem meegemaakt wat onmiddellijk door de klantendienst werd opgelost! Dankjulliewel Dutch Headshop!

In één zin geweldig

Ben nog niet zo lang klant maar was wel heel blij met de klantenservice zeer vriendelijk, en zeer blij met mij top aankoop.

Correct

Bestelling was iets later door drukte corona, werd vlot geholpen/beantwoord.

Vlotte levering.

Snelle levering!

Correct!

Alles correct en tijdig verlopen

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk