altijd perfecte service

Zelfs in crisistijden en pandemieën geeft DHS je een perfecte service. Al jarenlang klant, en altijd al tevreden geweest.

Goed en snel

Goede producten en Snelle levering

Good and fast service

Good service and quick.

Große Auswahl an großartigen Produkten

Gerne kaufe ich im Dutch Haedshop mein CBD-Öl und Seife ein. Positiv finde ich, dass ich auf neue Produkte per Newsletter hingewiesen werde. Der Bestellprozess ist einfach. Vermissen tue ich lediglich das bezahlen per PayPal.

Seriös,schneller Versand,Ware ist Super,Gerne wieder

4Sterne,Empfehlenswert

Snel geleverd, maar...

Kreeg geen bericht wanneer 't werd geleverd dus dat was een verrassing ! Het geleverde produkt, de Zeus-vaporiser bevatte een engelstalige gebruiksaanwijzing die niet klopte, o.a. zou hij na 7 minuten alles uitschakelen wat dus niet gebeurt. Ook reageert de aan/uit-knop soms wel en soms niet. Al met al toch wel tevreden, bij dit produkt in de aanbieding zou je dus kunnen vermelden dat er een gebrekkige engelstalige gebruiksaanwijzing bijgevoegd is.

Schnell und gut verpackt geliefert!

Besonders gefallen hat mir dass direkt Täschen zum Keimen der Samen dabei waren und die Anleitung als Tips (Filter) zum Rauchen wiederverwendet werden kann!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfect! Precies gekregen wat ik heb besteld en mooi optijd.

Levering top geregeld en lekker snel. Producten klopten en met aandacht ingepakt. Dankjewel en ik zal zeker vaker bestellen.

Mooi verpakt..goede kwalit

Snelle levering ..goed verpakt

expedition

Malgre plusieurs relance je ne sais pas ou est mon colis pour le suivi. Je comprends vu le contexte . Mais c est le flou et pas dd réponse d evotre part sauf que le colis est parti...

Au top

Rien à dire. Vous êtes au top. Propre et rapide. Encore Merci

Zelf in deze tijd heel goed

Goede producten en snelle levering al jaren een tevreden klant.

Via WatsApp super pro et très gentil

Snelle en goede service! Dank je wel!

De informatie op hun website is super duidelijk en ik heb snel een bewust een keuze kunnen maken. Ook de levering en opvolging van mijn bestelling verliep zeer goed en met korte communicatie. Als ik nog een tip mag geven zou ik het als beginner wel leuk vinden om bij mijn bestelling iets meer informatie zou kunnen krijgen hoor de opstart. Maar dat is geen must enkel een mooie extra om de service nog beter te maken. Hartelijk dank, Warme groet, Toby

Top product, te veel verpakking

Het product is super goed. Ik vond het wel iets te veel verpakking. Een envelop, zakje, doosje en nog een klein buisje. Misschien kan dit met iets minder gebeuren? Maar al bij al tevreden met de diensten. Grts

geweldige

Geweldige leveringstijd en producten

Altijd goed en snel

Super service wederom, snel en goed geleverd

Kundenservice Top!

Der eine Stern Abzug ist wegen der defekten Ware im Karton. Kurze Kontaktaufnahme und prombt wurde binnen kürzester Zeit der Artikel perfekt nachgeliefert. Das nenne ich Kundenservice!

uitstekend

De website is duidelijk en er is veel keuze binnnen het assortiment.

Super snel en super goeie

Heb m’n bestelling gedaan en het was 36 uur later al in huis zelfs tijdens deze Corona tijden. Super service en top kwaliteit

deskundigheid

en transparantie

Helemaal top

Snelle levering en goeie producten

Gute Produkte, gute Beratung und guter Service.

s.o.

Top zeer snel