Goede levering, alle zaden kwamen uit. Kwaliteit zoals het wel hoort.

Snelle service/goeie zaadjes

Hartstikke top! Precies zoals ik het verwacht!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Altijd goede kwaliteit en snelle service. Ga zo door.

goeie klantenservice, toppie ;-)

ja bestelling wat vertraging maar toch goed aangekomen,

Snelle levering, direct in de grond en binnen 4 dagen ontkiemd

Snelle levering, direct in de grond en binnen 4 dagen ontkiemd heel fijn! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

Goeie en snelle levering

Snelle levering, top producten

Ik heb voor het eerst een wietplant gezaaid en op jullie pagina staat goed beschreven hoe dit moet. Toen ik de voeding besteld had, had ik het de volgende dag al in huis. M.a.w. goede service en snelle bezorging.

Verrassend

Scherpe prijs Snelle en correcte levering Goed verpakt met kleine presentjes Milieu bewust door het meesturen van Recycle-zak waarmee de lege cartridges op de post kunnen voor inzameling

Conforme, livraison rapide

Livraison rapide, articles conformes, prix dans la moyenne

Good shop

Very fast delivery (next day parcel at home), good packed. No bad things to say, I can clearly recommend everyone

Steeds goed geholpen ook in deze tijd

Steeds goed geholpen ook in deze tijd

Fijne webshop

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Goede producten, snelle service

Zeer goed!

Snelle levering.

Snelle levering. Goede discrete verpakking. Handig ontkiem bakje. Zaden allemaal uitgekomen. Nu hopen op mooie planten.

Snel en correct geleverd. Top!

Vlotte en snelle ervaring en discreet verpakt.

Altijd goed!

Perfecf

Netjes verpakt. Was 1 zaadje te weinig geleverd wat overigens niet hun eigen schuld was maar van de leverancier. Hebben mij super netjes te woord gestaan en binnen 2 dagen was er een gratis zaadje opgestuurd terwijl ik hier niet om vroeg.

Aanrader

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Slechte batch high hawaiians ontvangen.

Mijn vrienden en ik hadden magic truffles besteld om samen bij mij thuis te genieten. We hebben ze op een lege maag genomen, koel en in het donker bewaard. In merkte direct dat ze wat natter en nog on smakelijker waren dan gewoonlijk. Ik moest deze keer bijna overgeven terwijl ik ze op probeerde te eten. Ik had zelf een heel doosje (22g) op. Maar na 4+ uur wachten was er nog steeds 0 effect, terwijl ik al in maanden geen truffels meer heb gehad. Ik kan daarom helaas geen positieve review plaatsen.

Kreeg mn zaadjes netje verpakt ook snel geleverd na 2 daagjes kwam de wortel al te voorschijn in potje gedaan 1 gaat vet godd pine apple de ander kom maar niet boven de grond helaas

perfect

perfect en super snel geleverd

Alles volgens verwachting.

Zowel het product voldeed volkomen aan de beschrijving en de levering verliep ook probleemloos en binnen de omschreven termijn.

Niks op aan te merken top

Snel goede communicatie , zeer tevreden voor herhaling vatbaar

mooi assortiment, direct verstuurd

mooi assortiment, direct verstuurd