Goedkoop en snel

Voor mijn product was dit de goedkoopste webshop, het product was op voorraad en de volgende dag binnen ondanks drukte bij bezorgdiensten vanwege corona. Top!

Prima webshop

Goed assortiment, goed geprijsd, super snelle levering. Alles netjes geregeld dus. Vooral de snelle levering stelde ik op prijs want de concurrentie had daar een beetje moeite mee tijdens deze corona crisis tijd.

Goed product

Snelle levering en product werkt prima. Niet te duur

De site werkt prima

Goed aanbod duidelijke site handig dat je bij een aankoop op de hoogte word gehouden van je bestelling via email wel jammer dat je steeds reclame mail krijgt als men klaar is voor een nieuwe aankoop komen ze vanzelf wel terug, je moet je klanten nooit te veel met email-tjes bombarderen........

Leerrijk.

Altijd klaar om te helpen en sturen zonder vrije keus in de weg te staan. Bedankt

Toffe webshop, snelle levering!

Alles omtrent mijn aankoop was in orde. Een snelle levering, producten waren zoals beschreven en de prijs was correct!

Niks mis mee, alles zoals het hoort!

Geen fouten gehad, alles zit er in en levering is ook lekker snel.

Envoi et réception plutôt rapide

J'ai reçu mon paquet en 4 jours donc pas de problème niveau livraison mais je n'ai pas encore essayé mes graines...

Super snel

vrijdag een vaporizer besteld, zaterdag middag al baked haha. Super service ga zo door!

Straffe webshop

Straffe webshop met uitgebreide keuze en veel info. Snelle en duidelijke service en verzending! Tevreden!

1e x besteld en er gebeurd niks met de zaadjes

heb het volledig gedaan volgens beschrijving dag 7 en 1 klein sprietje rest niks . Wordt weggeflikkerd allemaal

geen ervaring

Tot nu toe kan ik maar weinig ervaring delen want ik heb namelijk mijn bestelling nog niet ontvangen , door de coronacrisis wil ik wel nog een beetje geduld tonen daar er veel pakjes worden verstuurd maar als mijn bestelling mij niet bereikt in de loop van komende week dan bestel ik wel ergens anders mijn produkt.

toujours rine reçu merci

Bonjour, Vous me demandez mon avis mais je n'ai pas reçu ma commande, merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ich bin eher unzufrieden, da...

leider in einem der Growbags des Mushroom Growkits ein Loch war. Dies erschwerte die Durchführung der Handlungsabfolgen und setzte meinen Kasten kurzzeitig unter Wasser.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ze kiemen

Beetje aan de prijs, verder prima

Snelle levering, goede communicatie

Ik bestel al langere tijd bij Dutch Headshop. Altijd snel geleverd, vroeger kreeg je nog een kleine attentie in de vorm van een aansteker of topjes erbij. En nooit problemen ervaren over de kwaliteit. Perfect!

Zaadjes

Vorig jaar was ik zeer tevreden maar dit jaar zijn er maar 3 vd 9 zaadjes gelukt.

Sehr gute Beratung und nützliche Infos im Newsletter

Sehr gute Beratung und nützliche Infos im Newsletter

Perfecte service en snel geleverd. Thnx daarvoor

Goed goed goed

prijs/kwaliteit/feedback

tijdige discrete correcte levering

Gokje hoeveel zaadjes uitkomen.

eerste keer alles goed, 2e keer 3 van 5 uit, 3e keer niks uit!!(zaadjes),8 zaadjes.

Snel goed en fijn

Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik werd goed op de hoogte gehouden vn alles, de site is makkelijk te navigeren waardoor je makkelijk kan vinden wat je zoekt

Mooie website snelle levering

Helaas van de 10 bestelde zaden 3 gelukt

Goede prijzen, snelle respons bij problemen.

Alles altijd tiptop in orde

Prima service en snelle levering

Makkelijke handleiding voor nieuwkomers. Goede uitleg bij iedere soort en snelle vering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk