Découverte du site web et produits

Le site est très bien détaillé et traduit en français. Un paiement par carte de crédit serait une option que j’aurai apprécié au lieu de celles proposées. J’ai bien reçu les produits, ils étaient très bien emballés, et malgré la crise Covid-19, cela a été rapide (2 semaines entre la commande et livraison en Suisse). Le colis a transité par la Belgique et j’ai payé le dédouanement à la réception du colis. Pour une commande d’un montant de 130 euros environ, j’ai payé 32 francs suisses à La Poste en récupérant ma commande. Je regrette juste que le manuel d’explication soit en hollandais et non en anglais, à défaut du français.

5 zaadjes gekocht, alle 5 uitgekomen! Helaas geen 10 omdat 1 plantje toch was zwaker is dan de andere. Maar daar doe je niks aan.. (is natuur!) Top!

Zelfs in crisistijden, altijd levering en vriendelijke responses.

DHS is de reden dat ik deze quarantaine mijn gezond verstand heb kunnen behouden. Allerlei kruiden uitgeprobeerd, zaadjes en benodigdheden besteld, altijd steeds alles perfect geleverd en binnen de drie dagen aanwezig.

De bestellingen zijn meestal vrij snel geleverd en de online chat is ook best handig om nog wat extra vragen te stellen!!

No problem

Rapide et efficace

Amazing

Oke deze ervaring is onvervang baar dutch Smartshop heeft snel gewerkt ookal zitten wij in corona vertragingen, De trip ik nam 10 zaden ik ervaarde dat dit een ik Trip had die me echt euforisch heeft gemaakt de kleuren waren zo levendig intens enzo , ik was erg sociaal lsa was erg aangenaam en de zending verliep heel snel ik raad dit aan veel mensen aan die dit overwegen om te bestellen om dat je echter eens kunt trippen wel een tip die ik voor volgende keer meeneem Is waneer je een hoge dosis aangaat met lsa (werkzame stof in hawaiien baby woodrose seeds) neemt gebruik een tripsitter je weet maar nooit en je hebt iemand om mee je ervaringen te delen achteraf gezien geef ik dit product /10 en verzending /10 een 19.5/20 Mvg bryan

Snelle levering, perfect

Om 15:00 besteld, volgende dag gelijk in huis. Top levering.

Prachtig product, snelle levering

Smaakvloei besteld op dinsdag. Ondanks de coronagekte was het er binnen 3 werkdagen! Toppers

Arc van zeus was snel binnen

Hele fijne service, en vaak uitstekende producten.

Ik heb hier een aantal producten gekocht en ben zeer tevreden. De bong die ik kocht was wel stuk maar ik kreeg gewoon kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Maandag betaling binnengekomen, dinsdag is het aangekomen,super snelle levering top!

Geweldig...

Super snelle levering, zelfs in deze periode....

Goede producten en snel bezorgd

Duidelijke site, goede producten e snel en discreet bezorgd.

Keine ernünftige Sendungsverfolgung

Produkte immer toll, aber die Sendungsverfolgung ist für Deutschland mies.

Goede kwaliteit truffels Goede snelle levering Top!

Snelle levering !

Fijn dat er alsnog een snelle levering is. Ondanks deze vervelende tijd !

Superchop

Vriendelijke omgang supersnelle levering vind het een superwinkeltje.....

Amazing

THE best online shop for all your needs... thanks!!

Top product en zeer snelle levering!

Is precies zoals de afbeelding en werkt prima👌

Overzichtelijke site, snelle levering.

De site is overzichtelijk, alles makkelijk te vinden en een ruim aanbod. Mijn bestelling werd netjes de volgende dag geleverd, ook al was mijn bestelling redelijk laat op de dag geplaatst.

Helemaal top

goede kwaliteit.

nice experience

Snel en vriendelijk

Zowel via mail als in de bediening snel, correct en vriendelink

Excellent livraison rapide et intacte

Terra Grow et power roots excellent !

Altijd precies waar ik naar op zoek ben

M'n favoriete plek om rond te snuffelen voor nieuwe tabaksalternatieven en spullen om mee te smoken, voor een prachtig prijsje!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk