Is voor mij de eerste keer zaadjes bestellen. Levering top Meegeleverd instructies gevolgd. Ontkiemt in 2 dagen. Zijn we nu een week verder en ik zie al een plantje groeien. GEWELDIG Nu nog geduld :)
Hallo Eddy, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat een mooie recensie en wat fijn dat je zo blij bent! Heel veel succes met de kweek en op naar een mooie oogst. Mochten en gedurende het proces vragen zijn dan staan wij altijd graag voor je klaar. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Vorig jaar voor het eerst zaadjes besteld. Alle 5 de plantjes goed gelukt. Dit jaar weer besteld. Dit maal fijne kweekbakkies voor de zaadjes erbij. Top.
Hallo Yvonne, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat leuk dat de zaden het voor de tweede keer zo goed doen en dat je blij bent met de bijgeleverde ontkiembakjes. Wij wensen je een succesvolle kweek toe! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goede duidelijke website met prima product omschrijvingen en informatie.
Hallo Frank, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent over onze site en de productinformatie. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen we het graag. Fijne dag & tot ziens Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Maakt niet uit wat je zoekt , ze hebben altijd een goed product !
Hallo Monique, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super om te horen dat je alles wat je zoekt kunt vinden in onze webshop, top! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent en zien je graag weer terug in de webshop. Een hele fijne dag nog. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Producten waren snel geleverd prima service
Hallo Reinier, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je bestelling ondanks de situatie in het land zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over onze service. Wij staan graag voor je klaar en wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Veel keuze Ontvang de spullen altijd binnen 4 dagen.
Hallo Lena, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Leuk dat je tevreden bent over het aanbod op de site, dat horen we graag. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en zien je graag terug in de webshop. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snel en keurig geleverd.
Hallo Jan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Top dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen toch zo snel is bezorgd. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
5op 5 was geweest als er zoals vroeger een aansteker bij zat.
Hallo Maarten, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent, dat horen we graag. Helaas voegen wij niet bij elke bestelling een gift, maar ik ga je feedback zeker noteren. Wij wensen je een hele fijne dag. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Na een week heb ik nog niet ontvangen
Hallo Jasper, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat vervelend dat je nog niks hebt ontvangen. Stuur je ons even een mailtje? Wij zoeken het graag uit. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
• zeer tevreden over DutchHeadshop. • snelle levering • superblij met het handige kweeksetje • goed kwaliteit van de zaadjes (allen probleemloos ontkiemd) • potgrond en juiste voeding word besteld • zeer benieuwd naar het eindresultaat... hoop dat t zonnetje een beetje meewerkt (hobby kweker) • super handige tips/info in email van dutchheadshop • contact via e-mail/chat mogelijkheid
Hallo Jolanda, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat een super mooie feedback, bedankt daarvoor. Uiteraard hopen wij ook dat het zonnetje meewerkt en dat er mooie planten zullen groeien! Wij wensen je elk geval heel veel succes. Mochten er gedurende het proces vragen zijn dan staan wij graag weer via de mail of chat klaar om je te helpen. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Vorig en dit jaar in totaal 13 zaden aangeschaft plus 5 nagestuurd vorig jaar doordat 5 zaden niet wilde ontkiemen. Dit jaar 2 zaden ontkiemt van de 9 zaden. Alle zaden onder gelijke omstandigheden ontkiemd[in petri].
Hi Katty, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat jammer dat de zaden het niet goed doen, doorgaans ontkiemt 80-90% succesvol. Wil je ons even mailen en daarbij je bestelnummer en ontkiemmethode vermelden, wij kijken graag met je mee! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Guter Service
Hallo Pascal, Vielen Dank, dass Sie die Bewertung ausgefüllt haben. Wie schön zu hören, dass alles nach Ihren Wünschen ist und Sie zufrieden sind. Bei Fragen würden wir uns freuen, von Ihnen zu hören. Mit freundlichen Grüßen Die Kundenkontaktabteilung von Dutch Headshop (wir verwenden übersetzen)
Goede producten, ditto service, snelle levering! Alles correct, zelfs soms een leuke aansteker of zo als extra in je pakketje🙂 Ben 2 weken geleden na per ongeluk een bestelling te plaatsen op m’n vorige adres, perfect geholpen geweest, probleem meteen opgelost! Kortom:Top!
...
Hallo Cees, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Heel super dat je zo tevreden bent, dat horen we graag. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Netjes bezorgt met goede beschrijving En zijn netjes op gekomen top
Hallo Danny, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent en dat de zaadjes het zo goed doen! Wij wensen je een succesvolle kweek en natuurlijk een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
J'ai passé ma commande et ai été livre très rapidement
Bonjour Gregory, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable d'entendre que tout est à votre goût et que vous êtes satisfait. S'il y a des questions, nous serions heureux de vous entendre. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop (nous utilisons traduire)
Snelle nette, discrete levering
Hallo Matthijs, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de truffels. Ook heel erg fijn dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen zo snel is geleverd, super. Wij zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Kreeg na mijn bestelling meteen een bevestigings mail. Even later een verzend bevestiging. Netjes verpakt.
Hallo Anniek, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat we je goed op de hoogte hebben gehouden met onze updates via de mail. Ook heel fijn dat je tevreden bent over de verpakking van je bestelling. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
niks meer op aan te merken. Gewoon goed!
Hallo Destiny, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. 'gewoon goed', dat horen we heel graag! Fijn dat je tevreden bent. Fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goed product, snel geleverd, goede prijs. Aanrader.
Hallo Aad, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Super dat je tevreden bent over de levering en de prijs en natuurlijk dat het bestelde product in de smaak valt. Wij wensen je veel profijt ervan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering ,en als ik vragen heb staan ze mij prima te woord . Dus al met al prima shop . Mvg Erik
Hallo Erik, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen zo snel is bezorgd. Ook super dat wij je goed hebben geholpen met evt vragen. Wij zien je graag terug. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goede en snelle levering
Hallo Govert, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Super dat je tevreden bent en dat je bestelling snel is geleverd. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Had een vraag later op de avond, dacht krijg ik de volgende dag wel antwoord, echter binnen een half uur.
Toujours très contente aussi bien de produits que de la rapidité de livraison. Je recommande ce site les yeux fermés
Bonjour Julie, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable d'entendre que tout est à votre goût et que vous êtes satisfait. S'il y a des questions, nous serions heureux de vous entendre. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop (nous utilisons traduire)
Super ! Discreet en snel bezorgd. Alle 5 de zaadjes ontkiemt na 1 dag met het ontkiemsetje.
Hallo Sacha, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je bestelling ondanks de situatie zo snel is bezorgd en dat alle zaden zo snel zijn ontkiemt, helemaal super. Veel succes met de kweek! Bij eventuele vragen kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk