Snel bezorgd, producten zijn netjes verpakt en waren in uitstekende staat.

Correcte info en service

Alles verloopt correct en snel. Goede service en info op de website

Snelle levering ondanks covid

snel geleverd. Erg goed verpakt met handige ontkiem doosje. Zaden van goede kwaliteit elke keer weer.

Snel in huis, duidelijke webshop.

Door de gebruiksvriendelijke webshop snel kunnen vinden wat ik zocht.

Leuke avond gehad met een doosje truffels.

Lekker ontspannen thuis een portie truffels opgegeten.

gewoon goed

zeer goede service ad toen besteld kwam niet uit 1 telefoontje kreeg de andere dag nieuwe

teleurgesteld

Op de site staat aangegeven dat het wiet eliquid is! naar mijn weten hoor je van wiet een lekkere high te krijgen? het enige wat ik heb is een vieze smaak in mijn mond. ik vind het weggegooid geld.

Je n'ai pas reçu mon paquet pour le moment

Je n'ai pas reçu mon paquet pour le moment

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd en goede info

Veel en duidelijke informatie op de website. Mijn pakketje was snel geleverd. Instructies in mijn Growth kit ontbraken dan wel weer, maar die waren online snel te vinden.

Snelle levering , correcte producten , netjes en discreet verpakt , mijn vaste levenrancier !

Helemaal top

Snelle en goede service

Weer keurig netjes geleverd

Zoals gewoonlijk makkelijk te bestellen en weer keurig netjes op tijd geleverd

Altijd snelle levering , altijd beste kwaliteit

Top mooi en goed snel

Helemaal top

Quick, perfect goods.

Everything is alright, I can recommend

Super netjes altijd

Word altijd netjes tewoord gestaan en het word ook netjes de volgende dag geleverd

Ik vind het erg fijn dat jullie mailen en informatie toesturen, maar naar mijn mening wordt ik gespamd en zou ik er graag op wijzen dat jullie hiermee moeten stoppen omdat het gewoon een beetje hinderlijk is. Ik wil jullie enorm bedanken voor de goede service, de plantjes komen uit en gaan als een speer. Verder geen klachten. Denk om de mails, daar houd ik niet zo van. Groet

Commande arrivée très vite

Graine de très bonne qualité bien emballé juste déçu de ne pas avoir reçu de graine en cadeau 📦

Top winkel, goede communicatie!

Super tevreden met de communicatie en de mooie artikelen en alles word goed verpakt, ik heb oa de 18ltr bakken en die zijn van zeer mooie sterke kwaliteit en de juiste drainage ook op de site is alles goed te vinden met goede uitleg..tevens leuke present bij mijn bestelling gehad thanks daar voor!

In één woord : Uitstekend!

Allereerst een mooie en duidelijke site. Naar mijn mening eerlijke prijzen. (maar wat weet ik hier van haha). Alles naar wens, gewoon uitstekend. Mijn favoriet sinds 2020 haha.

Goede service en super snel, zelfs in deze Corona tijden

Zeer snel en betrouwbaar

Voor een beginner zoals ik, duidelijke site met veel uitleg!

Snel geleverd, duidelijke instructies. Na ontkiemen, doen de zaadjes tot nu toe goed. Plantjes zijn nu zo'n 2 cm hoog dus hoe dit zich ontwikkeld weet ik natuurlijk nog niet.

Goede service, levering op tijd en groot assortiment

Had mijn spullen optijd binnen. Genoeg keuze en goede prijzen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk