Top webshop, vriendelijk, snelle levering. Echt een aanrader!!!
Hallo Nico Bedankt voor je beoordeling en dat je ons laat weten dat onze webshop je goed is bevallen. We wensen je veel plezier met de aankoop. Heb je nog vragen? Laat het ons dan gerust weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Zaadje van dutch headshop tussen 2 natte watjes gelegd en 12 uur later was er al een stengeltje van 1 cm te zien.
Hallo Joel Wat ontzettend fijn om te horen dat ons private label zaadje het nu al goed doet. Hopelijk wordt het een sterk plantje! Heel veel plezier, ook in de verdere fasen. Als je nog vragen hebt, laat 't ons weten. Een fijne dag ... Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Waarom dat ik het perfect vind. Is omdat de levering zo snel was dat ik dacht dat kan niet. En omdat ik goed geholpen was. De cijfer 10 is dus gewoon een hele goeie service beter als dit kunnen jullie niet doen. Tenzij jullie op de zelfde dag nog leveren. Ben echt blij dat ik wat bij jullie besteld heb en zal dit zeker vaker doen.
Beste Donny Bedankt voor je geweldige review. Ons team heeft dit met plezier terug gelezen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling! Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Online gechat met personeel, reageerde netjes, vriendelijk en beantwoorden al mijn vragen. Uit eindelijk voor de pax 3 gekozen en er zeer tevreden over.
Hallo Justin, Super om te horen dat onze klantenservice je goed kon adviseren over de juiste Vaporizer. We hopen dat je optimaal plezier zult hebben van de Pax 3. Geniet ervan en graag tot ziens. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Uitgebreide collectie en levert correct, prima winkel.
Hallo Sven Fijn om te horen dat de levering van je bestelling snel binnen was en dat je onze collectie waardeert. We hopen dat je optimaal plezier zult hebben van je aankoop. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Mega gebruiksvriendelijk.
Hallo Nicolas, Hartelijk dank voor je review en dat je ons laat weten tevreden te zijn met onze service & kwaliteit van de producten . We hopen dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Goede ervaringen altijd op tijd geleverd
Beste Marcel Bedankt voor je beoordeling en dat je ons laat weten je bestelling goed en snel te hebben ontvangen. We wensen je veel plezier met de product(en) en bij vragen, staan we je graag te woord. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
ik bestel nu al zo'n 2 a 3 jaar producten 1x probleem gehad maar dat was ook binnen een mum van tyd opgelost
Hallo Patricia & Dennis, Bedankt voor jullie beoordeling. Wederom zijn wij ook zeer blij om te horen dat jullie web bezoek aan ons naar wens is verlopen. Heel veel plezier en een fijne dag. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Een kind kan de was doen 😉. Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd, 3 dagen later waren alle 5 de Auto Gorilla Glue zaden van het Huismerk ontkiemd in het bijgeleverde ontkiempotje 😀 en staan nu mooi groot en sterk te worden. Hopelijk verloopt alles zo vlotjes! Het begin is in ieder geval goed gemaakt...👊🏻
Hallo Pascal Wat super om te horen dat de Gorilla Glue Auto van ons merk en zo goed doet. Het begin is zeker al het halve werk! Heel veel kweekplezier en bij vragen, neem gerust contact met ons op. Een fijne dag en tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Ik wist als beginner niet goed waar ik moest beginnen door middel vaneen mailwisseling is alles haarfijn uitgelegd waardoor het starten met kweken een stuk vlotter en makkelijker verloop.
Hallo Dennis, Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft geholpen! We wensen je veel kweekplezier. Mocht je nog advies nodig hebben of vragen hebben laat het ons weten! Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Alles netjes op voorraad en veel aanvullende info en duidelijkheid. Ook top dat je ze een appje kan sturen als je iets niet snapt, wel zo makkelijk (:
Hallo Dilan, Fijn om te horen dat alles naar je wens is verlopen. We hebben inderdaad Whatsapp, om zo bereikbaar mogelijk te blijven voor al onze klanten. Super om te horen dat je dit waardeert. We wensen je veel plezier met je aankoop. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Ik heb autoflowers besteld. De site is makkelijk goede uitleg over wat je koopt! Goede beschrijving van wat je kan verwachten van je aankoop. Levering enzo waren snel en goed! Zeker de moeite waard
Beste Dominic, Bedankt voor je beoordeling en dat je ons laat weten dat de website gemakkelijk is in gebruik. We hopen dat je optimaal resultaat zult boeken met de autoflowers. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Goede en eerlijke service
Hallo Cindy, Vriendelijk dank voor je beoordeling. We vinden het erg fijn dat je ons laat weten onze service te waarderen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Bij vragen neem gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Een fijn bedrijf met een grote variatie producten. De website is goed ingericht en ziet er netjes uit. De klantenservice is goed te bereiken en ik ben zeer tevreden over hoe mijn bestelling is bezorgd.
Hallo Manon, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je webshop ervaring bij ons zo'n succes is geweest. Hopelijk volgen er hierna nog meer! Voor nu wensen we je veel plezier met de bestelling. Indien er nog vragen zijn, laat het ons weten. Een hele fijne dag nog. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Mijn ervaring is hartstikke goed. Snelle levering en goede communicatie. Echte aanrader !!
Beste Jeroen, Jij bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat we je bestelling snel en correct konden leveren. Heel veel plezier hiervan! Als er nog vragen zijn, horen we het graag. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Inmiddels meerdere keren besteld en altijd tevreden.
Beste Lisa Wat fijn om te horen dat je wederom weer tevreden bent. Dit waarderen we enorm. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling en wensen je een fijne dag, We kijken uit naar je volgende web bezoek aan ons, tot dan! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
c est nickel et rapide, rien a dire ;) petit bémole cependant, dommage qu'il n'y ait pas de graines en cadeau a partir d une certaine somme.
Bonjour Client, Merci pour votre note. Nous sommes très heureux d'apprendre que nous avons pu livrer votre commande rapidement et correctement. Avec votre défaut, nous travaillons actuellement dur pour développer un système capable de le faire. Alors, qui sait à l'avenir! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir et si vous avez des questions, veuillez nous le faire savoir. Passez une bonne soirée. Cordialement, Dutch-Headshop, service client. (Ce message a été traduit)
Es waren keine Gebrauchsanweisungen in meinen grow Boxen drinnen.
Hallo Elias, Dies kann richtig sein. Die Beschreibung finden Sie jederzeit in unserem Blog. Siehe den Link hier: Wir wünschen Ihnen viel Spaß und wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Ich wünsche Ihnen einen schönen Abend. Mit freundlichen Grüßen, Dutch-Headshop, Kundenservice. (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Lsd auto flowers bubbel gum auto & de black widow geen auto
Hi Menno, Super om te horen dat de Auto LSD , de Bubble Gum en de Black Widow je goed zijn bevallen. Heel veel kweekplezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Precies wat ik ervan kon verwachten. Bedankt
Beste klant, Wat fijn om te horen dat we aan je verwachting voldoen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van de bestelling. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Een mooie dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Top service!!!
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling en wat ontzettend fijn om te horen dat onze service je goed is bevallen. Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag! Heel veel plezier met de bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice.
2 van de 10 zaadjes ontkiemen niet. Teleurgesteld!
Hallo Mark, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wil je ons een mailtje sturen met wat foto's van de zaden en je bestelnummer? Wij kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Super schnell und bequem trotz Corona 🙌😎✌️ Weiter so 👍
Hello Cansu, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön zu hören, dass alles gut aufgenommen wurde! Viel Glück und #StaySafe Mit freundlichen Grüßen Der Kundenservice von Dutch Headshop
top levering top spul! Echt een aanrader
Hi Joey, Wat een fijne review om te lezen. Kort maar kracht en positief ^_^ Dank je wel! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Livraison rapide et marchandise de top qualité, je recommande dutch headshop
Hello Julien, Merci pour votre avis! Ravi d'entendre que tout a été bien reçu! Bonne chance et #StaySafe Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk