Vriendelijk, snelle levering,top!!

Top webshop, vriendelijk, snelle levering. Echt een aanrader!!!

Goede kwaliteit, snelle levering in België

Zaadje van dutch headshop tussen 2 natte watjes gelegd en 12 uur later was er al een stengeltje van 1 cm te zien.

Waarom dat ik het perfect vind. Is omdat de levering zo snel was dat ik dacht dat kan niet. En omdat ik goed geholpen was. De cijfer 10 is dus gewoon een hele goeie service beter als dit kunnen jullie niet doen. Tenzij jullie op de zelfde dag nog leveren. Ben echt blij dat ik wat bij jullie besteld heb en zal dit zeker vaker doen.

Goede service en kwaliteit

Online gechat met personeel, reageerde netjes, vriendelijk en beantwoorden al mijn vragen. Uit eindelijk voor de pax 3 gekozen en er zeer tevreden over.

Snelle levering conform afspraak, prima!

Uitgebreide collectie en levert correct, prima winkel.

Snelle levering top kwaliteit.

Mega gebruiksvriendelijk.

Goede ervaringen altijd op tijd geleverd

snelle service overzichtelijk eerlijk en betrouwbaar

ik bestel nu al zo'n 2 a 3 jaar producten 1x probleem gehad maar dat was ook binnen een mum van tyd opgelost

Goede en snelle service.

Een kind kan de was doen 😉. Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd, 3 dagen later waren alle 5 de Auto Gorilla Glue zaden van het Huismerk ontkiemd in het bijgeleverde ontkiempotje 😀 en staan nu mooi groot en sterk te worden. Hopelijk verloopt alles zo vlotjes! Het begin is in ieder geval goed gemaakt...👊🏻

uitstekende service

Ik wist als beginner niet goed waar ik moest beginnen door middel vaneen mailwisseling is alles haarfijn uitgelegd waardoor het starten met kweken een stuk vlotter en makkelijker verloop.

Goed, makkelijk en duidelijk.

Alles netjes op voorraad en veel aanvullende info en duidelijkheid. Ook top dat je ze een appje kan sturen als je iets niet snapt, wel zo makkelijk (:

Highly tevreden

Ik heb autoflowers besteld. De site is makkelijk goede uitleg over wat je koopt! Goede beschrijving van wat je kan verwachten van je aankoop. Levering enzo waren snel en goed! Zeker de moeite waard

Goede en eerlijke service

Goede en eerlijke service

Goede klantenservice

Een fijn bedrijf met een grote variatie producten. De website is goed ingericht en ziet er netjes uit. De klantenservice is goed te bereiken en ik ben zeer tevreden over hoe mijn bestelling is bezorgd.

In 1 woord: geweldig!

Mijn ervaring is hartstikke goed. Snelle levering en goede communicatie. Echte aanrader !!

Snelle levering, goede producten

Inmiddels meerdere keren besteld en altijd tevreden.

rapide

c est nickel et rapide, rien a dire ;) petit bémole cependant, dommage qu'il n'y ait pas de graines en cadeau a partir d une certaine somme.

Alles gut außer dass keine Bedienungsanleitung bei meinen zwei Boxen drinnen war.

Es waren keine Gebrauchsanweisungen in meinen grow Boxen drinnen.

Top zaden

Lsd auto flowers bubbel gum auto & de black widow geen auto

Prima , snelle levering

Precies wat ik ervan kon verwachten. Bedankt

Top service!!!

Top service!!!

Redelijk

2 van de 10 zaadjes ontkiemen niet. Teleurgesteld!

Super 👌

Super schnell und bequem trotz Corona 🙌😎✌️ Weiter so 👍

TOP

top levering top spul! Echt een aanrader

Super content

Livraison rapide et marchandise de top qualité, je recommande dutch headshop

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk