Had wiet zaden besteld, volgende dag bezorgd en nu een week verder zijn ze flink aan het groeien! Ben benieuwd:)
Beste A, Dat zijn nog een eens blije berichten! Fijn om te horen dat het zo goed gaat! Mochten er onderweg nog vragen komen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Duidelijke site, snelle levering en goede spullen!
Beste A, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Als er nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb mijn bestelling vooralsnog niet ontvangen. Deze zit misschien ergens vast door de corona-situatie?
Beste Kjell, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wil je ons even een mailtje sturen? Wij kijken heel graag met je mee naar de status van de bestelling. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
goede service kwaliteit zaden
Hi Maikel, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de zaden zo snel ontkiemt zijn! Zo hoort het ^_^, je had vast de ideale omstandigheden! Als er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we deze graag. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Super efficace, très rapide et proche des ces clients! Je recommande fortement !
Hello Romaric, Merci pour votre avis! Ravi d'entendre que tout a été bien reçu! Bonne chance et #StaySafe Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
Zaadjes snel binnen , zat er zelfs nog 1 extra in de verpakking wat niet op de site stond
Hi Jasper, Wat fijn om te horen dat alles zo snel binnen was! Succes met het ontkiemen, hopelijk gaat alles zoals het hoort! Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle en discrete levering. Duidelijke handleiding erbij. Aangezien ik de zaadjes vorige week ontving kan ik nog niets over de kwaliteit zeggen. Enige opmerking die ik heb ter verbetering: als klanten 5 verschillende zaden kopen kunnen jullie er beter 5 naamplaatjes bij steken ipv 3😉
Hoi Ann, Dank je voor je review! Je hebt denk een mix gekocht? Ik ga je opmerking meenemen, want dat is natuurlijk eigenlijk heel logisch ^_^ Succes met de zaden! Op naar een mooie zomer! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik koop hier al jaren, nooit een probleem gehad. Erg fijne webshop met een groot assortiment voor alle rookartikelen, zaden en smartproducten. Ook als je vragen hebt dan zijn ze behulpzaam en duidelijk. Voor mij DE headshop voor m'n aankopen. Hoef geen andere shop meer.
Hi Brian, Dank je wel zeg! ^_^ Dat is altijd leuk om te horen! We zijn ook erg blij met jou als klant! Mocht je nog vragen of verbeteringen voor ons hebben, laat het ons rustig weten! We willen graag nog beter worden. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Door Covid 19 kwam onze bestelling 2 dagen later aan. Ik had een berichtje gestuurd via Whatsapp en kreeg daar onmiddellijk antwoord op. De zaadjes lagen dan ook 5 minuten later in mijn bus. Ik heb er 3 gebruikt, en er zijn er 2 van gelukt. Dit kan dan ook aan mijzelf liggen. Aanrader!
Hi Maarten, Wat fijn dat je de bestelling toch nog zo snel in huis had! Het kan helaas op dit moment ook anders lopen bij de post. Als er 1 van de 5 niet opkomt, heb je een prima score. Mocht het met de andere 2 niet lukken, laat het ons weten! We helpen je graag! Succes!! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Mijn zaadjes zijn niet uitgekomen helaas. Nochtans gedaan wat er op de instructies stond. Juiste temperatuur, juiste hoeveelheid water..
Hi Aiden, Dat is niet zo mooi om te lezen! Je kunt ons altijd even mailen met je bestelnummer! We denken graag met je mee naar een mooie oplossing! Je kunt mailen naar [email protected] We horen graag van je! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Les commandes de qualité arrivent rapidement à destination.
Zeer snel geleverd, dikke aanrader !
Hi Johny, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan! We zien je graag bij een volgende bestelling! ^_^ Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zeer correct en zeer snel en anoniem geleverd! Tot service.
Hi Jona, Dank je wel voor je bestelling! En fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij proberen inderdaad onze producten zo discreet mogelijk te verzenden. Niet iedereen hoeft alles te weten ;-) Als je nog vragen hebt, laat het ons weten en anders een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Heel goede en snelle levering van de zaden en 5 van de 5 gekiemd nu nog afwachten
Hi Kenny, Wat fijn om te lezen! Een 100% succes dus! Nu goed verzorgen en dan kunnen ze met een paar weken lekker naar buiten! Mocht je nog wat nodig hebben, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
De levering was snel en goed! Alles zat er in en de zaadjes kwamen super snel uit!
Hi Hatice, Wat fijn om te horen dat het goed is gegaan met de zaden! Nu goed ervoor zorgen en dan worden het mooie planten! Als je nog wat nodig hebt hiervoor, groei- of bloeivoeding dan weet je ons vast te vinden ^_^ Nog een fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Aanrader,goede service snelle levering.
Hallo Harry, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan! Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Elk jaar weer lekker de bloementjes buiten zetten.
Hi Thijs, Dank je wel voor je review. Hopelijk heb je een paar mooie bloemetjes kunnen uitzoeken! We barsten van de nieuwe soorten dus hopelijk heb je kunnen vinden wat je zocht. Nog een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
The items I ordered delivered much earlier than expected, very quick delivery and high quality service!
Hi Jake, Thank you very much for those kind words. We do the best we can in this situation. If you have any questions regarding the products, please let us know! Otherwise; have a nice night and stay safe! Kind regards, The Customer Service of Dutch Headshop
Mijn bestelling werd snel geleverd. De website heeft alles wat je nodig hebt voor kweken en roken.
Hi Jelle, Top dat je bestelling snel binnen was! Heel veel plezier ervan! En je weet het; als je vragen hebt > we staan klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle en nette levering
Hoi Coby, Dank je wel voor je review en fijn om te lezen dat je de bestelling snel in huis had! We blijven hierin toch afhankelijk van de post en dat loopt in deze bizarre situatie allemaal even anders. Mocht je nog vragen hebben over je product, kun je altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
ALLES SOEPEL EN SNEL GEREGELD, EN DISCREET.
Hi Ben, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed verloopt met de bestelling! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zit al 9 dagen op een brief pakket te wachten. Diep triest.
Beste Klant, Wat vervelend dat het niet goed lijkt te gaan met de levering. Mail ons aub je bestelnummer dan gaan we het uitzoeken. Daarom kun je juist contact met ons opnemen! Je kunt het beste mailen naar [email protected] dan gaan wij ermee aan de slag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Tout s'est déroulé parfaitement, malgré un oubli de ma part dans le virement. Même une petite graine en supp! Merci au service clientèle Bien à vous
Hello Guillaume, Merci pour votre avis! Ravi d'entendre que tout a été bien reçu! Bonne chance et #StaySafe Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
Voor het eerst zaadjes besteld via internet. Snel geleverd met alle benodigdheden voor ontkiemen. De 1e 5 planten staan er inmiddels al mooi bij
Beste V, Goed om te horen dat alle zaden netjes ontkiemt zijn! We vinden altijd leuk om te horen als producten het goed doen ^_^ Nog een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Vriendelijke klantendienst, vlug antwoord, snelle en discrete levering, gewoon TOP, veel informatie, zou jullie zeker aanraden!!!. Ik ben super tevreden.
Hi Christine, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als er nog iets is wat we voor je kunnen doen, laat het ons weten! Daar zijn we voor! Nog een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk