It is not the first time I ordered seeds from Holland ans sometimes expensive but the results werre very bad: very bad germination, sometimes nothing. Instead with your seeds: 5 seeds , five germinations in the same time. I appreciate also the ecological packaging. Thank you!
Hello Didier, Thank for this kind compliment to our seeds. I also love to hear your appreciation for the new packaging. We put a lot of thought in this! If there is anything we can help you with, do not hesitate to ask! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Altijd correct
Hi Tom, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je bestellingen goed lopen bij ons. Mocht je nog vragen of verbeterpunten hebben, dan horen we het graag van je! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Positief.
Hi Maus, Dank je wel voor je review. Fijn dat alles naar wens is en ook snel binnen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering, uitstekende weedzaden
Hi Silvia, Hartelijk dank voor je order! Goed om te horen dat het goed gaat met de zaden. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zeer correcte levering
Hi Nicky, Fijn om te horen dat je zo lovend over ons bent :-D Altijd leuk om te lezen. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snel en de zaatjes ontkiemen topy
Hi Sven, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de zaden goed kiemen! Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag. Ons team staat voor je klaar! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Had een paar kleine vraagjes over een aankoop en werd snel geholpen via de online klantenservice in de vorm van een chat.
Hi Michiel, Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen via onze chat. Als je verder nog vragen hebt, weet je ons te vinden en anders graag tot een volgende bestelling ^_^ Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
vanaf eerste contact goede ervaringen, eventuele problemen worden meteen opgelost
Beste Carl, Wat fijn te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Dat is toch waar wij dit werk voor doen. Mocht je nog meer vragen hebben, dan helpen we je ook hier graag verder mee! Anders een hele fijne dag en #staysafe Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Product juist en snel ontvangen
Hi Jacqueline, Wat fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was! Gezien deze drukke tijden bij de post is dat toch altijd eventjes afwachten. Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
de whatsapp response is snel :)
Hi Pim, Goed om te horen dat het contact via WhatsApp bevallen is :-) We doen altijd ons best om klanten zo snel mogelijk te woord te staan! Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Lekker snel geleverd, alles compleet en zonder beschadigingen
Hi Ramon, Fijn om te horen dat de bestelling goed en snel is aangekomen bij je! Hier doen we ons best voor, ook in deze rare tijden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
2 day 👊 nice job guy's All my product in kart received!
hello Yann, That is great to hear! Good luck with the products! Kind Regards, The customer service of Dutch Headshop
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en vlotte, discrete levering! Zaadjes zoals beloofd met overal een handige uitleg bij.
Hi Nico Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. De verzending kan op dit moment wel wat langer duren, maar gelukkig was het bij jou toch snel binnen. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Na dat bleek dat de aangekochte zaadjes niet na het kiemen uitkwamen en dat heb gemeld, ben ik zeer naar mijn tevredenheid geholpen door Bianca en collega's. Probleem is opgelost door nieuwe zaadjes toegestuurd te hebben gekregen. Top.. Paul
Hi Paul, Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Met de nieuwe zaden lukt het allemaal goed? Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Eerste bestelling( tijdens corona tijd), enorm rap en correct geleverd. 2e bestelling zal waarschijnlijk een paar dagen langer duren maar ook nog in de corona periode en de dag voor Koningsdag besteld. Ik was geinterresseerd in autoflower, de uileg op de site is zeer duidelijk. Dat er ook vermeld staat welke zaden goed voor beginners vond ik zeer goed. de geur vermeld ( sterk of licht) vond ik ook een pluspunt aangezien ik in centrum stad woon en m'n buren niet wil hinderen.
Beste Tom, Dank je wel voor je review. Ik hoop dat je 2de order ook snel binnenkomt. Ons magazijn had zich even vergist in de drukte, dus kan helaas wat langer duren. Excuses hiervoor. We vinden het ook fijn te lezen dat de uitleg op de site goed is. We stoppen hier veel tijd en moeite in, dus het is altijd leuk om daar iets over te horen. Als je verder nog vragen hebt, neem rustig contact met ons op. Daar zijn we voor! Nog een hele fijne dag! Stay Safe! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Rapidité, efficacité, merci !!!
Hello Martine, Merci pour votre avis. Ravi de lire que la commande a été livrée rapidement et que tout est à votre goût. Si vous avez d'autres questions, faites-le nous savoir! Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
al mijn andere artikelen zijn prima,alleen zaadje doet niks,jammer
Hoi Ron, Wat vervelend om te horen dat het zaadje niet wil kiemen. Je kunt ons altijd even mailen met je bestelnummer en methode op [email protected] We denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Schnell, freundlich und eine super Qualität. Immer wieder gern!!!
Hello Amke, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass die Bestellung schnell geliefert wurde und alles nach Ihren Wünschen ist. Wenn Sie weitere Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen Der Kundenservice von Dutch Headshop
Snelle levering, alles van goede kwaliteit
Hoi Kim, Fijn te lezen dat de bestelling snel in huis was. Gezien de drukke tijden bij de Post, zijn we toch wat afhankelijk van hun. Als je verder nog vragen hebt over het product, laat het ons weten! met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
great shop
Hello Dawid Thank you! We do try to offer great products! If you have any other suggestions for us, please let us know! Kind Regards, The customer service of Dutch Headshop
Gouttes efficacent ! Elle pimente de temps en temps nos soirées . Je conseille
Hello Nathalie, Merci pour votre avis. Ravi de lire que la commande a été livrée rapidement et que tout est à votre goût. Si vous avez d'autres questions, faites-le nous savoir! Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Degelijk verpakte pakketjes. Ik ben tevreden
Beste Marcia, Hartelijk dank voor je review. Fijn te lezen dat je een goede eerste ervaring hebt gehad met ons! Als wij je verder nog kunnen helpen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Bonne expérience au téléphone
Hello Esther, Merci pour votre avis. Ravi d'apprendre que la commande est bien arrivée. Étant donné cette période étrange, cela peut parfois prendre plus de temps. Cordialement, Le service client de Dutch Headshop
Goede kwaliteit netjes en neutraal verpakt en snel bezorgd.
Beste Carl, Dank je wel voor je review. Fijn te lezen dat alles naar wens is. Als er nog iets is wat wij voor je kunnen doen, laat het ons weten! Nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Alles lief gut. Bestellvorgang war einfach, lieferung schnell!
Hallo Fabian, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass die Bestellung trotz dieser geschäftigen Zeiten schnell geliefert wurde! Wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Mit freundlichen Grüßen Der Kundenservice von Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk