Goede kwaliteit en snelle levering

Zeker een aanrader

Helaas een miskoop

Ik had het zaadje in de watten gedaan en het de watten nat gemaakt maar niet te nat ( ik had een wietzaadje besteld ) helaas is het plantje nooit ontkiemd. Ik heb dit wel vaker gedaan en ik heb het goed gedaan maar helaas.

Spullen zijn op tijd. En zoals omschreven.

Helemaal naar verwachting!

Prima bezorging en product. Bedankt!

prima shop!

Snel en goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen.

Correct service

Correcte, snelle levering

Zeer goede kwaliteit voor de prijs, snel geleverd, telefonisch zeer vriendelijk verder geholpen! top

Snel geleverd Goede kwaliteit Gemakkelijk betalen

Alles word.netjes en op tijd geleverd

Volgende keer weer hier bestellen ging perfect

Precies zoals het hoort

Op vrijdag bestelling gedaan. Kreeg mail dat levering ivm carona langer zou kunnen duren. Tot mijn verbazing de volgende geleverd. Was super blij want gebruik vaporizer om te kunnen slapen. Dankzij DH heerlijk geslapen. Bedankt voor de service! Jan Demmers

All perfect

Everything ok like always

Ausgezeichnet

Schnell und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede web site en levering bij bestelling

Alles verliep soepel en snel

goede producten en snelle levering

goede producten en snelle levering

Zeer snelle leveringen. Eerste keer besteld bij Dutch Headshop. De levering was keurig, compleet, met als extraatje een ontkiem zetje, tips en instructies. Resultaat: 100% ontkieming van mijn autoflower zaadjes. De overgang ontkiem doosje naar eigen pot ging ook probleemloos en alles groeit verder. En nu kijken wat het wordt!

PERFEKT !!!!

Alles super. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Besteld en dag er op al binnen💪. Plantjes komen al mooi op😇

Perfecte levering en super makkelijk. Ook heel nettjes dat er ontkiemings bakje bij zat.

Top !

Top !

Als prettig ervaren

Overzichtelijke website, snelle levering, Goede producten.

ik heb een positieve ervaring

duidelijke site voor bestelling, snelle levering

Perfecte service, toch een serieuze opmerking

De vijf zaadjes in het meegeleverde doosje met wattenschijfjes en zelfs bronwater laten ontkiemen. Na een paar dagen en 1 cm wortel geprobeerd uit te planten. Worteltjes van auto sour diesel en van auto blue dream waren zo met het onderste wattenschijfje vergroeid, dat worteltje van sour diesel afbrak. Zaadje van blue dream maar met restje wattenschijfje geplant. Auto purple punch, auto gelato en auto gorilla glue lijken in orde. Voorheen ontkiemde ik in fijne vochtige aarde met wat folie, zodat ik er niet in het prille tere stadium met mijn handen aan hoefde te komen. Harte groet, Ingrid Massing

Aangename eerste kennismaking! 😉

Eerste keer besteld en alles is héél vlot verlopen!

rien a redire

très vite servis