Veel keus en snelle levering. Goede klantenservice.
Hallo Sja, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de keuze op de website en onze klantenservice, super, wij staan graag voor je klaar. Tot ziens in onze webshop Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Hi Dana, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent! Wij wensen je veel profijt van de bestelling & tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering, goed verpakt en pastte door de brievenbus super handig! Super blij met me tool
Hallo Salena, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bestelling ondanks de situatie in het land snel is geleverd en dat het door de brievenbus kon! Ook heel fijn dat je tevreden bent over de bestelling, dat horen wij graag. Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
top.
Hi Roy, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de zaden goed groeien, top! Wij wensen je veel succes met de kweek en oogst. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb verleden week een zak cocos brix en terra bloom bestelt en was met 2 dagen in huis! Ook is de site makkelijk te gebruiken! Ga zo door!
Hallo Jesse, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden! Wij gaan zeker zo door en zijn je in de toekomst weer graag van dienst. Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Hallo Mathieu, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Fijn om te lezen dat alles uitstekend is verlopen. Wij wensen je veel profijt van de bestelling toe en blijf gezond. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Schnelle Lieferung. Top Qualität Lg Pauli
Hallo Paul, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung und die tollen positiven Worte, wir finden das sehr schön. Gut zu lesen, dass Sie zufrieden sind! Wir wünschen Ihnen viel Nutzen aus Ihrer Bestellung. Bleib gesund und auf Wiedersehen. Mit freundlichen Grüßen Die Kundenkontaktabteilung von Dutch Headshop
Snelle levering en na het ontbreken van een klein onderdeel een snelle nalevering van dit onderdeel. Heel vriendelijk geholpen :)
Hallo Jan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij heel fijn. Goed om te lezen dat je bestelling snel is bezorgd en dat ook het onderdeeltje snel is nagezonden! Wij staan graag voor je klaar, tot ziens! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Binnen twee dagen in huis, en dat kwam niet door de headshop maar omdat postNL de vraag niet aan kan door de Carona crisis Alles over was discreet verpakt en snel in huis. Perfect!
Hallo Kenneth, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij proberen inderdaad zo snel mogelijk te versturen, helaas duurt het soms toch iets langer door de Corona Crisis. Fijn om te lezen dat het toch redelijk snel bezorgd is en dat je tevreden bent! Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Hallo Bart, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Bij vragen kan je altijd bij ze terecht zeer goede zaadjes vriendelijk aan de tel
Hallo Fred, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service, wij adviseren en helpen je graag. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
duidelijke website, voltte afhandeling, tevreden
Hallo Eric, Bedankt voor het invullen van de review en de 10! Super om te lezen dat je tevreden bent en dat je ons website duidelijk vindt. Wij staan bij eventuele vragen graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Er is tot nu toe nooit een fout geweest bij bestelling en ben altijd tevreden
Hallo Kamil, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat super fijn om te lezen dat je altijd tevreden bent en dat alles altijd naar wens verloopt. Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe en tot de volgende keer! Take care Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Bestelling in 3 dagen geleverd, betaling met ideal ging niet vlekkeloos in het weekend. Zaadjes duidelijk gelabeld in zakjes en een kiembakje meegeleverd met instructie. Jammer dat de hoeveelheid toe te voegen water niet duidelijk in cl is gespecificeerd.
Beste John, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat jammer dat het met de betaling in eerste instantie niet vlekkeloos ging, gelukkig is het toch gelukt. Fijn dat je tevreden bent over de verpakking van de zaden, wij raden aan de watjes goed vochtig te houden en het bakje te laten kiemen op een warme en donkere plaats. Mocht je vragen hebben dan mag je ons altijd benaderen! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
snelle ofwikkeling snelle service
Zelfs in corona-tijd zeer vlotte levering. Eerste zaadje is ondertussen ontkiemd (na 2 dagen). Wachten hoopvol resultaat af. (eerste keer dat ik zelf kweek)
Hallo Eric, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat de bestelling ondanks de omstandigheden snel is bezorgd. Leuk dat je voor het eerst gaat kweken en dat het ontkiemen goed is gegaan, mocht je tijdens het proces vragen hebben dan kijken we graag met je mee. Succes! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Heerlijke werking van de plantjes.
Hallo Harold, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het product naar wens is, dat horen wij graag. Wij hopen je weer terug te zien in onze webshop. Take care! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Commande de graines de chanvre vie le site. Envoi rapide, avec notification de l'expédition par mail. Colis impeccable et solide, notice explicative jointe à l'envoi. Et résultat probant jusqu'à cette heure puisque le taux de germination des graines est très élevé. Service rapide et de grande qualité.
Bonjour Marc, Merci d'avoir rempli l'évaluation et les bons mots positifs, nous pensons que c'est très agréable. Bon à lire que vous êtes satisfait! Nous vous souhaitons beaucoup de bénéfices de votre commande. J'espère aussi une bonne récolte. Restez en bonne santé et au revoir. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop
Bonjour Steve, Merci d'avoir rempli l'évaluation, nous pensons que c'est très bien. Bon à lire que vous êtes satisfait! Nous vous souhaitons beaucoup de bénéfices de votre commande. Restez en bonne santé et au revoir. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop
J'ai fais appel au service client via la messagerie Facebook pour avoir des infos sur le suivi de ma commande. En plus d'avoir la réponse à ma question j'ai reçu un lien me permettant de suivre l'acheminement de sma commande.
Bonjour Romuald, Merci d'avoir rempli l'évaluation, nous pensons que c'est très bien. Bon à lire que vous êtes satisfait et que nous vous avons bien aidé via Facebook. Restez en bonne santé et au revoir. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop
Super blij met de services,! Vriendelijk geholpen en mijn probleem snel opgelost geen klachten een 8 is minimaal wel op zijn plaats, zeker aanbevolen!!
Hallo Rik, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat je probleem snel is opgelost, daar streven wij dan ook naar. Wij wensen je veel profijt toe van je bestelling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Men bestelde zaadjes worden snel en verzorgd geleverd. Alsook ontkiemen ging perfect . Nu wachten :)
Hi Miguel, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, heel fijn. Goed om te lezen dat de zaden snel ontkiemt zijn! Mocht je gedurende het verdere proces vragen hebben dan staan we graag voor je klaar. Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
alleen als ik zaadjes bestel van de 5 stuks komen er maximaal 3 van op. valt mij een beetje tegen, is nu 3x achter elkaar gebeurt, maar blijven proberen.
Beste Arjan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat jammer dat de zaadjes het niet elke keer naar wens doen. Wil je ons even mailen? Wij kijken graag met je mee, vergeet niet je bestelnummer te vermelden. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Reactif support , its the best for me.
Hi Serge, Thank you for filling in this review and the high rate! I am very pleased to hear that you are happy with our support. Take care and hopefully we will see you again Kind regards, The customer service department from Dutch Headshop
Goed verpakt en snel geleverd.
Hallo Albert, Bedankt voor het invullen van de review en het mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat de bestelling ondanks de situatie en eventuele vertragingen snel is bezorgd. Ook fijn dat alles goed en netjes verpakt is aangekomen! Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk