Snelle correcte levering en degelijk verpakt, kortom volledig zoals het hoort.
Beste Dries, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden; voor herhaling vatbaar, dat horen wij heel graag natuurlijk! Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe en zien je in de toekomst zeker weer graag terug. Mochten wij in de tussentijd iets kunnen betekenen dan staan we graag klaar. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Mijn bestelling was snel in huis, goed geregeld, allen de zaden zijn niet uit gekomen helaas.
Beste Daan, Fijn dat je bestelling snel in huis was! Jammer echter om te horen dat niet alle zaden zijn uitgekomen. We vragen je graag een mail te sturen met een foto van de niet ontkiemde zaden naar: [email protected]. Wij denken dan graag met je mee ! Een fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Eerste keer 5 op 5 met plagron bio voeding en huismerkzaadjes 💪👍
Hallo Nico, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed om te horen dat je tevreden bent en dat onze Huismerkzaden het zo goed doen! Wij wensen je een goede kweek en oogst toe en staan bij eventuele vragen gedurende het proces graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Bestelling snel binnen, goede producten
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer! Wat fijn dat alles helemaal top is verlopen en snel is geleverd, dat vinden wij top om te horen. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en hopen je terug te zien in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
De bestelling werd snel en keurig verpakt afgeleverd. Het geleverde is conform mijn bestelling
Beste Mir, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Heel fijn om te lezen dat alles keurig en snel is geleverd en dat de bestelling aan je verwachtingen voldoet. Wij staan bij eventuele vragen graag voor je klaar! Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goed en snel geleverd
Hallo Jaap, Bedankt voor het invullen van de review. Wat fijn dat de bestelling ondanks de situatie en eventuele vertragingen zo snel is geleverd, top! Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Binnen 5 werkdagen discreet geleverd en 5 dagen later alle 5 zaadjes ontkiemt, wederom weer goed bezig/geregeld!!
Hai Martin, Bedankt voor het invullen van de review en het mooie cijfer. Wat goed om te horen dat de zaden het zo goed doen! Wij wensen je een goede oogst toe en zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik had 6 wietzaden besteld, 3 Speedy Chile van Royal Queen en 3 Banana Blaze van Dutch Passion. We zijn inmiddels 5 zaden ontkiemd en na ze in stekpotjes te hebben geplant komen er nu al 3 boven. Ik heb veel aan de kweek adviezen die ik kan vinden op de website van de Dutch Headshop. Achteraf kreeg ik ook een e-mail met de link naar de adviezen. Hartelijk bedankt en ga zo door 👍😍🙏💖
Hallo Ella, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij heel fijn. Wat goed om te horen dat er al drie boven komen en dat je veel hebt aan onze kweek adviezen. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je ons altijd een foto sturen via Whatsapp/mail, wij kijken graag met je mee! Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
schnelle Lieferung , top Qualität , Samen haben wie versprochen nach 2 Tagen gekeimt und sind nach einem Tag schon 3 cm gewachsen
Hallo Uwe, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir finden das sehr schön. Gut zu lesen, dass Sie zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen eine gute Zucht und eine schöne Ernte. Bleib gesund und auf Wiedersehen. Mit freundlichen Grüßen Die Kundenkontaktabteilung von Dutch Headshop
Was. Mijn eerste keer ik oogste. Met veel te horen begon ik er aan met getwijfel. Via facebook contact gehouden met jullie goeie tips gekregen. Hopelijk een goeie afloop op onze WW Tot snel weer !
Beste Ellen, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij zeer. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent tot zover en dat je goede tips van ons hebt gekregen via Facebook, wij denken graag mee. Hopelijk is het resultaat naar wens en scoren wij de volgende keer een dikke 10! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
große Auswahl, immer bei den günstigsten im Preis... Ich kaufe fast alles hier und würde noch nicht enttäuscht. Weiter s
Hallo Manni, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir finden das sehr schön. Gut zu lesen, dass Sie zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Nutzen vom Besten. Bleib gesund und auf Wiedersehen. Mit freundlichen Grüßen Die Kundenkontaktabteilung von Dutch Headshop
Snelle service, geleverd zoals besteld. Duidelijke site, makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt. Duidelijke uitleg over hoe en wat te verzorgen/planten. Netjes verpakt en op tijd binnen gekregen.
Hallo Hans, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij enorm. Wat fijn dat je altijd tevreden bent over onze service, de site en de levering, dat horen we uiteraard heel graag. Bedankt voor je lovende woorden en het mooie cijfer. Wij wensen je veel profijt van de bestelde producten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Binnen de 24h geleverd!
Hi Stefan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Goed om te lezen dat je bestelling ondanks de situatie en eventuele vertragingen zo snel is bezorgd! Take care & tot een volgende keer Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Mijn ervaring met DHS is top. Mooie overzichtelijke webshop met een bizarre hoeveelheid aan keuze. De keuzehulp/filters werkt/werken goed en dragen daadwerkelijk bij aan het maken van de beste optie(s). De levering was snel, alles was discreet verpakt en de prijzen zijn eerlijk. Aanrader dus!
Hallo Ramon, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de super mooie feedback. Wat fijn dat je tevreden bent over onze website en de filters, wij proberen deze altijd up to date en duidelijk te houden, fijn om te horen dat dit ook lukt. Wij wensen je heel veel profijt van de bestelling en zien je graag weer terug. Take care & tot ziens Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Dit is m’n eerste keer dat ik zaadjes plant en had niet verwacht dat het zo makkelijk zou zijn, ook van het resultaat ben ik aangenaam verrast.
Beste Fleur, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat de zaadjes het zo goed doen en dat het makkelijker gaat dan verwacht, dat horen wij heel graag! Mocht je tussendoor toch vragen hebben dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Prima, zeker aan te raden
Beste Anne, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de bestelling snel is geleverd. Mochten er nog vragen zijn dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
the head shop doet exact wat het beloofd, ook in het weekend!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons, dat horen wij heel graag. Wij staat bij een volgende bestelling heel graag weer voor je klaar. Take care. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
prima levertijd, uitstekende service Goede kwaliteit.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je altijd tevreden bent over onze service, daar doen wij hard ons best voor. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en staan graag in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Mijn track&tracé code gaf aan dat mijn pakket retour gezonden werd. Gelijk even een bericht gestuurd en snel antwoord gehad. Pakket was wat vertraagd maar geen probleem.
Hallo Dion, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, heel fijn. Jammer dat er wat onduidelijkheid was over de status van je pakket maar gelukkig is het snel opgelost. Wij staan graag via diverse kanalen voor je klaar! Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Een van de beste site’s die ik tot nu toe heb gekend
Hallo Wesley, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden! Wat ontzettend leuk dat je zo positief bent over onze webshop en dat je tevreden bent over het bestelproces en de producten. Mochten er nog vragen zijn dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Take care & tot ziens. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Webshop is oké. Maar ik ontbreek een handleiding of uitleg bij geleverde producten. Verleden jaar heb ik vooreerst zaden gekocht en in vochtig keukenrol papier gelegd om te ontkiemen maar geen enkel van de zes zaadjes is ontkiemd. Dit jaar heb ik naast zaadjes igrowcan en easy combo gekocht. Maar het is mij helemaal niet duidelijk hoe ik dat moet gebruiken. Ik heb zelf de indruk dat die igrowcan maar voor één zaadjes dient, terwijl ik zes zaadjes heb gekocht. Kortom ik mis uitleg hoe ik aan de slag moet gaan.
Hi Rudy, Dank je wel voor je review. Kun je ons misschien mailen met je bestelnummer? Dan zorgen wij dat de correcte uitleg naar je toegestuurd wordt zodat je deze producten kunt gebruiken. We horen het graag op [email protected] Dank je wel! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles in orde.
Hallo Koen, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, Super om te lezen dat de bestelling snel is geleverd en dat je de informatie duidelijk vind, top! Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Besteld en bijna meteen in huis! Super geregeld!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review en het mooie cijfer. Wat fijn dat je ons service als top omschrijft en dat de bestelling zo snel is geleverd. Mochten er nog vragen zijn dan staan we graag voor je klaar. Take care & tot ziens Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Alles kunnen vinden, netjes en snel bezorgd.
Hi Elton, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij fijn. Super dat alles snel en naar wens is verlopen en dat je ons assortiment uitgebreid genoeg vindt! Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
Goede zaadjes! Snelle levering en al met al top service.
Hallo Lisa, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Fijn dat je tevreden bent en dat de zaadjes het goed doen. Mocht je gedurende het proces nog vragen hebben dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, De klantenservice van Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk