Shipping was super and prices are also good !! Will be back again
Hello Jessica, Thank you for those kind words! Please let us know if there is anything you need! Kind Regards, Dutch Headshop
Snelle levering en top producten! Zeker n kijkje waard.
Hi Liza, Dank je wel voor je aanbeveling! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
geen problemen geweest en ik ben zeer tevreden
Hi Sjon, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat alles naar wens is en jij tevreden bent. Dat is voor ons het belangrijkst! Nog een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zeergoed
Hi marius, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Vlotte levering en snel antwoord via e-mail
Hi Kim, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. Je kunt altijd contact opnemen als er vragen zijn! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb 5 purple hazes zaden gekocht. Heel verassend was het ontkiemd setje. Werkt perfect en ze zijn alle vijf uitgekomen. Het resultaat heb ik natuurlijk pas in augustus.
Hi Kepie Wat leuk om te horen dat het nieuwe ontkiemsetje in de smaak valt ^_^ Is toch altijd even afwachten. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Netjes en service gericht
Hi Josh, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat alles positief is ervaren. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Een bestelling op zaterdag gedaan. En op dinsdag al in huis (in België)en dit met de corona crisis, supper !!!
Hi Joeri, Goed om te horen dat de bestelling zo snel in huis was! Helaas hebben we hier niet altijd invloed op, maar de postbezorging doet ook zijn best! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering, goede communicatie zelf in crisistijd.
Hi Erik, Fijn te horen dat je de bestelling toch snel in huis had, ondanks de vertragingen bij de post. Als je verder nog vragen hebt dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
eerste keer iets besteld, duidelijke site Snel verzonden, ik ben zeer tevreden!
Beste klant, Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij hopen je terug te zien in de onze shop! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik was zeer verbaast over de snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Hi Antoon, Wat fijn dat we je positief hebben kunnen verrassen ^_^ Heel veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik bestel al jaren en bij de zelfde waarom. Nooit geen problemen gehad. Altijd netjes behandeld geworden. Goede prijzen. Goed product. Snelle levering
Hoi Erwin, Fijn dat je als vaste klant ook de moeite neemt om een review te plaatsen. Dat vinden wij heel fijn. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle bezorging en goede zaadjes
Hoi Anne, Wat fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was. Zeker nu het zo druk is bij PostNL. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
eerste maal bij deze shop gekocht en zeer tevreden
Hi Jurgen, Hartelijk dank voor je review. Fijn te lezen dat alles naar wens is. Als we nog iets kunnen doen, dan staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Levering compleet en snel. Ik ben een zeer tevreden klant.
Hallo Davy, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat leuk om te horen dat je een tevreden klant bent, dat horen wij graag. Bedankt voor de mooie woorden over onze website! Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Informations claires, commande rapidement traitée, colis rapidement arrivé, produits conformes aux attentes. Le thé Taka Turmeric gingembre est une vraie belle découverte. Enfin un thé avec du goût.
Cher Eric, Merci d'avoir rempli l'évaluation, nous l'apprécions beaucoup. Quel plaisir d'entendre que la commande a été livrée si rapidement malgré tout. Nous vous souhaitons beaucoup de bénéfices des produits commandés et restons en bonne santé. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop
Na 4 dagen kiemen en 2 dagen in potgrond komen de plantjes reeds uit!
Hallo Johan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij heel fijn. Wat fijn dat de plantjes het zo goed doen, wij wensen je een goede kweek en mooie oogst toe! Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Al aantal jaar bestel ik mijn zaden hier. Naar volle tevredenheid.
Hai Niels, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de 10! Wat goed om te horen dat je altijd tevreden bent, wij hopen je in de toekomst dan ook uiteraard weer terug te zien als vaste klant. Alvast succes met de komende kweek. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Heb nu een aantal malen zaadjes gekocht en deze zijn altijd tot een gezonde plant uit gegroeid, de levering van de zaadjes is snel en keurig verpakt.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je altijd tevreden bent en dat de zaden het wederom goed doen! Super. Wij kijken bij eventuele vragen tijdens de kweek graag met je mee. Tot ziens & take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Prima dienstverlening.
Hi Charles, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij. Super dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Wij wensen je veel profijt van de bestelde producten. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Supersnel verzonden. Goed verpakt en duidelijke instructies.
Hallo Marcel, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn dat de instructies duidelijk waren en dat je het product snel hebt ontvangen! Wij staan graag voor je klaar. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Hi Joris, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, top! Wij wensen je veel profijt toe van je bestelling. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Was iets fout gegaan bij de post maar desondanks geweldig opgelost
Hai Mike, Wat geweldig om te horen dat je ons een geweldig bedrijf vindt! Heel fijn dat het probleem snel is opgelost, daar streven wij dan ook naar. Wij zien je graag terug en staan graag klaar. Take care! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Bisher habe ich keine negative Erfahrungen mit dem Shop gemacht. Normalerweise bestelle ich Kanna. Die Produkte kamen normalerweise innerhalb einer Woche und waren von guter Qualität.
Sehr geehrter Kunde Vielen Dank, dass Sie die Bewertung ausgefüllt haben. Wir wissen das sehr zu schätzen. Wie schön zu hören, dass die Bestellung trotz allem so schnell geliefert wurde. Wir wünschen Ihnen viel Nutzen aus den bestellten Produkten und bleiben gesund. Mit freundlichen Grüßen Die Kundenkontaktabteilung von Dutch Headshop
Ik heb prima erveringen met DH, blijf zeker klant.
Hallo Peter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Super dat je ervaring altijd prima zijn en dat je klant blijft bij ons, wij zien je dan ook heel graag weer terug en staan graag voor je klaar! Take care & tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk