betrouwbare site, snelle levering

Mooi kwalitatief aanbod, betrouwbare site en snelle levering

excellent

prima aanbod, interessante prijssetting, snelle levering, uitstekende klantendienst freddy

Geweldig!!!

Perfect apparaat wat een heel goede prijs/kwaliteit verhouding heeft! Echt waar voor je geld...

Duidelijke website en snelle levering.

Eerste keer 3 zaadjes besteld. Ik wil gaan proberen of ik er baat bij heb om mijn artrosepijnen te verminderen. 2 van de drie zaadjes zijn al ontkiemd, verder is her natuurlijk nog afwachten.

Goeie service

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Snelle en correcte levering.

Het is de eerste keer dat ik jullie producten gebruik en ze zijn zeer goed. De levering was ook snel en correct. Ik ga zeker nog bestellen bij jullie.

Snelle levering (1 dag)en geweldige producten

Vrijdag bestelt zaterdag al binnen. Zal het zeker aanraden.

hele snelle levering

altijd snel, zonder problemen.

Gewoon goed en snel

Wat ik al zei gewoon goed en snel

Snelle service, breed assortiment, altijd wat leuks in huis voor een prima prijs

Alles is super duidelijk, pakketjes komen snel aan, meestal volgende dag al. Je hebt veel keuze binnen het assortiment. Aanrader!

Super Leistung und Service

super schnelle Lieferung..bin voll zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke communicatie

Alles overzichtelijk op de site.

Supersnel zaad.🤣

Snelle levering,100% opkomst en fantastische opbrengst. Echt een aanrader!

Super snel goed gevolg netjes en stevig verpakt gewoon Top

Vanaf de bestelling word alles goed opgevolgt en krijg je duidelijke info bij een vraag krijg je direct antwoord

Alles ist OK!!

Die Samen kamen sehr schnell. Alle fünft keimten & kamen aus der Erde, alles weitere wird man sehen. Leider wurde ein Samen nicht beschriftet, daher die 4 Sterne. ANDREAS

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede producten

Tevreden met goederen

Na verschillende jaren, toch content, 1 jaar was heel slecht, 2 van de 12 niet uitgekomen

1 van de betere sites, prijs/ kwaliteit is ook goed

Uitstekende communicatie en snelle levering

Uitstekende communicatie en snelle levering

Leuke webshop, vriendelijke mensen, goede service. Helemaal top (pun intended).

Gemakkelijke webshop. Prina leveringen

Nog maar 3 bestellingen gedaan en altijd prima! Alle zaadjes van vorige bestelling allemaal reeds uitgekomen. Geen gedoe met voorkiemen enzo. Dat komt wel goéd (doe maar) 🙃

Goede service en snel geleverd

Alles snel geleverd en duidelijke beschrijvingen

Zeer goede wiet zaden van deze webshop!

Ik heb de autoflower variant van northernlights besteld en ze zijn al goed aan het groeien! Via de mail kun je je inschrijven voor tips over het ontkiemen, planten en onderhouden van je planten. Ben er zeer blij mee en zal zeker meer bestellen!

snelle en correcte levering

Ik heb met overschrijving betasld maar nooit een bevestigingsmail gekregen wanneer de bestelling verstuurd is. Maar ik heb alles netjes aangekregen.

Top service en snelle levering

Snelle levering en top service

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk