ik vind ze erg vriendelijk, je kunt met elke vraag terecht.. en op de manier hoe het is verpakt echt mijn complimenten, weinig over te zeggen dik tevreden!!
Hallo Raymond, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de producten, daar streven wij dan ook naar. Tot ziens & Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Goed verpakt en supersnel geleverd. Ben niet anders gewend van jullie!
Hallo Harry, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en dat de bestelling weer snel is geleverd ondanks de situatie. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Assée rapide
Cher client, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Heureux d'entendre que vous êtes satisfait. Nous serons ravis de vous aider. Restez en bonne santé aujourd'hui. Cordialement, Au nom du service client de Dutch Headshop (le texte ci-dessus est traduit avec Traduire)
Ik ben pas een paar dagen bezig met deze druppels. Hiervoor kocht ik ze ergens anders maar die zijn nu dubbel zo duur. De 1ste dag merkte ik weinig, de hoest kwam terug (astmatische bronchitis), de pijn (chronisch ziek) en het slechte slapen (autisme). Ik begon gelijk met 3 druppels maar heb dat verminderd naar 2. De smaak is even wennen en verandering van druppels. Ik ga nog even door en hoop dat ze gaan aanslaan en dan zal ik zeker weer bij jullie bestellen. Vriendelijke afzender en een leuke korting op de volgende bestelling.
Beste Sonja, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij. Je lichaam moet inderdaad altijd weer even gewend raken aan een nieuw product, ik hoop dat de druppels naar wens zullen zijn. Ik raad je aan om je aan te melden op onze nieuwsbrief, hierin staan geregeld leuke acties en kortingen. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Take care in deze tijd! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
prima webwinkel, vlotte en correcte afhandeling.
Hallo Dirk, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent en dat de afhandeling naar wens is verlopen. Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Ik ben erg blij met mijn plantjes, het was gorilla glue. 4 van de 5 zaadjes zijn ontkiemd.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. In principe ontkiemt 80-90% zonder problemen dus dit is een net resultaat! Wij wensen je veel succes met de kweek en staan bij eventuele vragen gedurende het proces graag klaar. Take care! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Valt weinig over te zeggen, bestellen en dag erna geleverd. Nooit problemen gehad met deze shop en beveel deze zeker!
Beste Pascal, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij super. Goed om te lezen dat je altijd tevreden bent en ons zult aanbevelen! Wij wensen je veel profijt van de bestelde producten & Tot ziens. Take care Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Wat de levering betreft alles vlotjes verlopen. Nu nog even afwachten hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Ik heb er alvast een goed gevoel bij
Beste Simon, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat de bestelling ondanks de situatie snel is bezorgd en dat je tevreden bent over de hulp van onze Klantenservice. Hopelijk is het eindresultaat naar wens, voor eventuele vragen kun je altijd bij ons terecht. Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Koop vaker bij Dutch Headschop altijd snel geleverd en goede kwaliteit!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent. Wij staan graag voor je klaar en blijven dit ook zeker doen. Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
zeer snel, levering over de grens, veel keuze
Beste Ellen, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Wat fijn dat de bestelling snel is geleverd ondanks de situatie en de diverse vertragingen, super. Wij leveren in principe in de meeste landen van Europa! Blijf gezond in deze tijd & Tot ziens in de webshop. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Goede kwaliteit en goede levering!
Beste Saskia, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de bestelling snel is geleverd ondanks de situatie. Wij horen het graag als wij nog iets kunnen betekenen. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Guter Service. Schnelle Lieferung Alles Perfekt
Sehr geehrter Bettina Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir sind sehr zufrieden damit! Schön zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind und die Bestellung trotz der Situation schnell geliefert wurde. Wir würden uns freuen, von Ihnen zu hören, wenn Sie Fragen haben. Bleib heute gesund! Mit freundlichen Grüßen Im Auftrag des Kundendienstes von Dutch Headshop (Der obige Text wird mit Übersetzen übersetzt.)
Classic autoflower mix werd niet geleverd zoals beschreven op de site. Bevat andere zaden dan in beschrijving. werd keurig opgelost door de klantendienst.
Beste Bart, Wat vervelend dat je andere zaden hebt ontvangen dan beschreven. Ik heb je inmiddels gemaild om te kijken waar het mis gaat. Graag lossen wij dit met je op! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Originele beoordeling
Classic autoflower mix werd niet geleverd zoals beschreven op de site. Bevat andere zaden dan in beschrijving. Besteld 26/03 ontvangen 31/03
Goede kwaliteit van producten
Beste Niels, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de bestelde producten. Wij horen het graag als wij nog iets kunnen betekenen. Take care & Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Prima betrouwbare shop die snel levert
Beste Sander, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Goed om te horen dat je tevreden bent en ons omschrijft als een prima betrouwbare shop, dat horen wij graag. Tot ziens & Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Gute ehrliche Qualität ! Schnelle unkomplizierte Lieferung ! Gerne Wieder !
Sehr geehrter Christian, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir sind sehr zufrieden damit! Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind und die Bestellung trotz der Situation schnell geliefert wurde. Wir würden gerne hören, ob wir noch etwas tun können. Bleib heute gesund! Mit freundlichen Grüßen Im Auftrag des Kundendienstes von Dutch Headshop (Der obige Text wird mit Übersetzen übersetzt.)
Ik had vrijdag een grinder besteld en zaterdag was die binnen top service!
Beste Patrick, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Wat super dat je grinder ondanks de situatie de volgende dag werd geleverd! Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Zeer goed geholpen toen, door zeer begrijpelijke omstandigheden, de aflevering wat vertraging opliep. Professioneel opgelost door Bianca van de afdeling klantencontact. Mijn dank daarvoor!
Hallo Geerlof, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden. Wat fijn dat Bianca je naar wens heeft kunnen helpen en dat je vraag professioneel is opgelost, wij staan graag voor je klaar. Mochten er nog eventuele vragen zijn dan horen wij het uiteraard graag. Wij wensen je veel profijt van de bestelde producten. Take care! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop.
Ich bestelle seit Jahren bei DHS, auch für den Kollegen- und Freundeskreis mit, und bin immer mit Angebot und Kundenservice sehr zufrieden. In der letzten Zeit dauerte die Lieferung relativ lange, dieses Mal ging es unglaublich schnell, von NL nach D innerhalb von 48 Stunden. Und das trotz (oder weil?) Corona.
Sehr geehrter Bettina, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir sind sehr zufrieden damit! Gut zu hören, dass Sie immer so zufrieden sind und dass die Bestellung trotz der Situation schnell geliefert wurde. Wir helfen Ihnen gerne weiter. Bleib heute gesund! Mit freundlichen Grüßen Im Auftrag des Kundendienstes von Dutch Headshop (Der obige Text wird mit Übersetzen übersetzt.)
Mijn bestelling arriveerde een paar dagen later vanwege de corona crisis. De vijf zaden zijn allen ontkiemt. Bijna mijn 5 zaden verspeeld omdat ik het 'nieuwe' ontkiem bakje gebruikte. Wat een vreselijk slecht rot bakje. Lekt op een of andere manier vocht. Het vocht in het kweekbakje verdamp en de zaadjes staan te snel 'droog'. Ik heb de snel in een 'oud' bakje van DHS gedaan en toen ging het weer perfect. Zo'n 'nieuw'rottig shabby bakje van DHS gebruik ik nooit meer. Kijken of deze Kush lekker smaakt en een goed stoned effect geeft. Mijn vorige kweek Auto Gorilla Glue vind ik minder goed smaken als Auto Amnesia Haze. Tot nu toe is de Amnesia mijn favoriete wiet. Over een aantal weken eens Kush proberen.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn dat de zaden allen goed ontkiemt zijn en het goed doen! Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het nieuwe ontkiemsetje, onze ervaring is tot nu toe wel positief geweest maar ik noteer je feedback zeker. Ik wens je veel succes met de kweek en hopelijk is de smaak naar wens. Take care & tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Echter twee opmerkingen. Ik had pipetflesjes besteld en van een flesje was het pipetje gebroken. Van de bestelde zaden heb ik er twee, volgens voorschrift, tussen vochtige tissues gelegd om te kiemen. Na 8 dagen is een zaadje nog steeds niet gekiemd. De andere wil ik over een paar weken laten kiemen. Ik hoop dat die het wel allemaal doen.
Snelle afhandeling, duidelijke webshop. Bestelling volgende dag geleverd
Hallo Marvin, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij blij mee. Wat fijn dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen super snel is bezorgd. Tot ziens in onze webshop & Take care Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Helemaal gerust zal zeker weer bestellen. Gekochte artikel voldoet erg aan de verwachting
Hi Pietsje, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat het product aan de verwachtingen voldoet. Wij zien je graag weer terug en staan graag voor je klaar! Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snel en velig
Hallo Robert, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Tot ziens in onze webshop & Take care Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering en veel uitleg zeer gebruiksvriendelijk voor beginners tot profs
Hallo Len, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij. Wat goed dat je bestelling ondanks de situatie snel is geleverd en dat je tevreden bent over de uitleg en gebruiksvriendelijkheid, top! Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop (bovenstaande text is vertaald met Translate)
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk