Super snel en top spullen.

De bestelling kwam super snel binnen, de producten zijn niet te duur en van goede kwaliteit! kom hier zeker terug.

produit conforme à la description

livraison en 1 semaine

Keurig

Keurige service en advies via de livechat. Eerlijke prijzenen een goed product.

Great service and even better products!

They gave advice on some products. And I may call myself. moderate psychonaut, but what they delivered was amazing on any different levels. I can only highly recommend Dutch Head shop!!

uitstekend

ondanks coronatoestanden toch snel geleverd

Goed,verzorgd en correct.

Blij van deze ervaring te hebben geprobeerd en sinds dien een goeie houvast.Zeker door te verwijzen aan kennissen en vrienden.Indien stickers te verkrijgen zijn voor een publiciteitsactie te België(gratis de stickers),zullen we deze uitvooeren van West-vlaanderen (westende8434)tot onze city "Brussel "deze is voor ons tevredenheid.Mvg de stickerboys crew

Prima kwaliteit en snelle levering.

Alles perfekt gelaufen

schnelle Lieferung, die Ware war vorbildlich verpackt. Bin also sehr zufrieden.

Super goed

Kwaliteit super tevreden mee

Alles bestens super Kundenkontakt

Alles bestens super Kundenkontakt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed..... alleen geen Track&Trace link ontvangen Na een paar dagen gebeld en werd het meteen in orde gemaakt

Prima service!

Prima bedrijf

goedkoop en snelle levering, helemaal hartstikke mooi

Snelle levering, goede website.

Het was een plezier om een keuze te maken uit het grote aanbod. De levering was er vlot. Zeer goed!

Snel geleverd en goed product

Donderdagavond besteld, zaterdag in huis.

Top Unternehmen!

Internetseite gut und verständlich aufgebaut. Lieferservice hervorragend. Produkte hervorragend. Sehr netter Kontakt, e-Mails werden sehr schnell beantwortet. Ich bin mehr als zufrieden. Weiter so!!!!!!

Super leuk

Heb lekker getript. Was echt goeie.

toppie!

toppie!

Goedkopere truffels dan bij de smartshop en super goed van kwaliteit! Zeker een aanrader!

Elke keer als ik iets besteld heb geef ik mijn mening,dat is ook geen probleem om dit in te vullen als de service gewoon klasse is.ik werk zelf ook in een winkel complimenten krijg je nooit alw je de klant goed behandeld alleen als er iets niet goed gaat.

snel geleverd en prima producten

producten zijn prima zoals staat op de website

snelle levering, vlot, correct.

Na 2 dagen mijn bestelling ontvangen. In goede staat.

Wederom correcte afhandeling van de bestelling

Zaden en kweek producten besteld, snel en correct afgeleverd zoals gewoonlijk. Wel spijtig dat er geen extra attentie in de vorm van paar zaadjes van een niet bestelde soort bijzat zoals vroeger, maar dat is bijzaak. Topservice en goede kwaliteit! Bedankt!

Super snelle service

Super snelle service en behulpzame medewerker (mail contact) Veel keus

Snelle levering, simpele website

Bij de Dutch Headshop heb ik Magic Mushrooms besteld. Deze bestelling werd een dag later geleverd door de brievenbus. De bestelling was te volgen via PostNL wat het makkelijk had gemaakt om eventueel thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Ik heb het idee dat er een redelijke prijs gevraagd wordt voor wat er verkocht wordt. Informatie over de producten wordt tevens geleverd op de site. Het enige wat nog beter zou kunnen is als de Magic Mushrooms met een bijsluiter met informatie over de precieze werking zou komen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk