De bestelling kwam super snel binnen, de producten zijn niet te duur en van goede kwaliteit! kom hier zeker terug.
Hi Sam, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Wat goed om te horen dat je bestelling ondanks de situatie in het land snel is bezorgd, daar zijn wij heel blij mee. Fijn dat je tevreden bent over de producten en het bedrag, top! Stay safe! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
livraison en 1 semaine
Cher Sarah, Merci d'avoir rempli l'évaluation, nous en sommes très heureux! Heureux d'entendre que vous êtes satisfait. Nous serons ravis de vous aider. Restez en bonne santé aujourd'hui. Cordialement, Au nom du service client de Dutch Headshop
Keurige service en advies via de livechat. Eerlijke prijzenen een goed product.
Hai Max, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Bedankt voor de mooie woorden over onze service en de producten, dat waarderen wij zeer. Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Stay safe! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
They gave advice on some products. And I may call myself. moderate psychonaut, but what they delivered was amazing on any different levels. I can only highly recommend Dutch Head shop!!
Hi Remco, Thank you so much for you kind words and the high rate! I am pleased to hear that you are happy with the product and the experience. Hopefully your next experience will be even amazing! Take care & stay safe! With kind regards, Customer Service from Dutch Headshop
ondanks coronatoestanden toch snel geleverd
Hallo Mario, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij blij mee. Super dat je bestelling ondanks de situatie en vele vertragingen toch snel is bezorgd. Stay safe! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Blij van deze ervaring te hebben geprobeerd en sinds dien een goeie houvast.Zeker door te verwijzen aan kennissen en vrienden.Indien stickers te verkrijgen zijn voor een publiciteitsactie te België(gratis de stickers),zullen we deze uitvooeren van West-vlaanderen (westende8434)tot onze city "Brussel "deze is voor ons tevredenheid.Mvg de stickerboys crew
Beste Philippe, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt! Je mag evt voorstellen altijd naar ons mailen; [email protected]. Stay safe! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Prima kwaliteit en snelle levering.
Beste Wesley, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Tot ziens in onze webshop. Stay safe! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
schnelle Lieferung, die Ware war vorbildlich verpackt. Bin also sehr zufrieden.
Sehr geehrter Kunde, Vielen Dank für das Ausfüllen der Bewertung, wir sind sehr zufrieden damit! Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Wir helfen Ihnen gerne weiter. Mit freundlichen Grüßen Im Auftrag des Kundendienstes von Dutch Headshop
Kwaliteit super tevreden mee
Hoi Jitze Bedankt dat je ons laat weten super tevreden te zijn met je bestelling. We wensen je heel veel plezier. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.(Dit bericht is vertaald)
Alles bestens super Kundenkontakt
Hallo Ralf Schön zu hören, dass wir Ihre Webshop-Erfahrung mit uns gemacht haben. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung. Wenn Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen im Namen des gesamten Dutch-Headshop-Teams. (Diese Nachricht wurde übersetzt.)
Goed..... alleen geen Track&Trace link ontvangen Na een paar dagen gebeld en werd het meteen in orde gemaakt
Hallo Sylvia Fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons goed is verlopen. Jammer inderdaad van de tracking. Mocht dit in de toekomst weer niet goed gaan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je dan graag verder ... Voor nu geniet van de bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop
Prima bedrijf
Hallo Aschwin Super om te horen dat onze service door jouw gewaardeerd wordt. We hopen dat je veel plezier zult hebben ven je bestelling. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Een fijne dag nog. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop
goedkoop en snelle levering, helemaal hartstikke mooi
Hallo Edwin Bedankt voor je review. Heel fijn dat de producten qua prijs en uiterlijk naar je verwachting zijn gebleken. Heel veel plezier en hopelijk tot de volgende keer weer. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop
Het was een plezier om een keuze te maken uit het grote aanbod. De levering was er vlot. Zeer goed!
Hallo Bennedikt, Fijn om te horen dat onze webshop je een plezierige ervaring heeft opgeleverd. We wensen je veel plezier met de bestelling. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop
Donderdagavond besteld, zaterdag in huis.
Beste Martijn Fijn om te horen dat we je bestelling in goede orde hebben geleverd ondanks de drukte bij Post NL. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Een fijne dag en hopelijk tot de volgende keer.Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop
Internetseite gut und verständlich aufgebaut. Lieferservice hervorragend. Produkte hervorragend. Sehr netter Kontakt, e-Mails werden sehr schnell beantwortet. Ich bin mehr als zufrieden. Weiter so!!!!!!
Hallo Silvana Schön zu hören, dass wir Ihre Bestellung schnell geliefert haben und dass Sie eine schnelle Antwort auf Ihre Fragen erhalten haben. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung. Wenn Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen im Namen des gesamten Dutch-Headshop-Teams. (Diese Nachricht wurde übersetzt.)
Heb lekker getript. Was echt goeie.
Hoi Job Fijn om te horen dat onze producten je een fijne trip hebben bezorgd. We hopen dat je de volgende keer open staat om iets anders te proberen. Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken naar de juiste keuze, neem dan gerust contact met ons op. Een fijne dag nog en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
toppie!
Hoi Pieter, Fijn dat alles toppie is gegaan! Heel veel plezier met je bestelling. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Goedkopere truffels dan bij de smartshop en super goed van kwaliteit! Zeker een aanrader!
Beste Iris Super om te horen dat je veel profijt hebt gehad van de truffels en dat je deze aanraadt an andere! Als we nog iets anders voor je kunnen doen, dan horen we het graag. Een hele fijne dag en graag tot volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Elke keer als ik iets besteld heb geef ik mijn mening,dat is ook geen probleem om dit in te vullen als de service gewoon klasse is.ik werk zelf ook in een winkel complimenten krijg je nooit alw je de klant goed behandeld alleen als er iets niet goed gaat.
Hallo Andreas Hartelijk dank voor de moeite die je neemt om elke keer een review te schrijven Wij als dutch-headshop willen zeker onze dank hiervoor uitspreken, want jij verstaat ons vak! Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
producten zijn prima zoals staat op de website
Hallo Fenny Fijn om te horen dat de producten naar je verwachting voldoen. Hopelijk heb je hier veel plezier van! Als je nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Na 2 dagen mijn bestelling ontvangen. In goede staat.
Hallo Jeroen, Bedankt dat je ons laat weten je bestelling snel in goede orde te hebben ontvangen. We hopen dat je optimaal profijt van je bestelling zult hebben. Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Een prettige dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Zaden en kweek producten besteld, snel en correct afgeleverd zoals gewoonlijk. Wel spijtig dat er geen extra attentie in de vorm van paar zaadjes van een niet bestelde soort bijzat zoals vroeger, maar dat is bijzaak. Topservice en goede kwaliteit! Bedankt!
Hallo Kristof Heel graag gedaan. Doordat wij een automatische ordersysteem hebben aangeschaft is het niet meer mogelijk om in alle orders wat toe te voegen, zoals eerder! Wij zijn hier hard mee aan de slag om dit in de toekomst te Kunnen uitvoeren. Voor nu, wensen we je veel plezier met de bestelling en hopen we je zeker de volgende keer terug te zien. Tot dan! Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Super snelle service en behulpzame medewerker (mail contact) Veel keus
Hoi Melissa, Fijn om te horen dat een van onze medewerkers je goed heeft geholpen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Bij vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
Bij de Dutch Headshop heb ik Magic Mushrooms besteld. Deze bestelling werd een dag later geleverd door de brievenbus. De bestelling was te volgen via PostNL wat het makkelijk had gemaakt om eventueel thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Ik heb het idee dat er een redelijke prijs gevraagd wordt voor wat er verkocht wordt. Informatie over de producten wordt tevens geleverd op de site. Het enige wat nog beter zou kunnen is als de Magic Mushrooms met een bijsluiter met informatie over de precieze werking zou komen.
Hallo Sara Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat de mushrooms je goed zijn bevallen. Wij mogen helaas niets vertellen over de werking, omdat het effect nooit hetzelfde is. Uiteraard als je vragen hebt, staat onze klantenservice met een ruime kennis klaar voor je. We wensen je een prettige dag. Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Dutch-Headshop.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk