snelle levering en altijd kwalitatieve producten

Mijn bestellingen zijn altijd binnen 2 werkdagen geleverd en ben nooit teleurgesteld. Topzaak!

goed snel eerlijken prijs

altijd goeden producten snellen levering

Geleverd op belofte

Ik heb besteld en het kwam netjes op tijd binnen

Heel goed alles is perfect aangekomen

Ik heb zaadjes en terragrow en spongepot en zakjes gekocht alles is perfect aangekomen en met de nodige uitleg

Mooie producten, duidelijke gebruiksaanwijzing en snelle levering!

Ik had makkelijk honderden euro's kunnen uitgeven op deze website. Wat een keuze!! Superfijn dat zoveel verschillende producten verkrijgbaar zijn op 1 site. Alleen jammer dat veel producten maar weinig recensies hebben.

Snel en goed

Prima , goede service via app of chat

Service impeccable et livraison rapide

Service impeccable et livraison rapide

wietzaden komen niet allemaal uit

Van de 5 zaadjes die ik heb gekocht zijn er maar 2 ontkiemt. dat zijn ondertussen mooie stekkies aan het worden. maar dit is best wel zonde. nu moet ik meer gaan bij bestellen.

Ziet er belovend uit!

Doet het tot nu toe nog naar toebehoren👌

Topbediening

Volle vertrouwen en zeer snelle zending

Snelle levering, top!

Volcano besteld eind vd dag, pakket is Savonds nog verzonden en was er de volgende dag al.

Overzichtelijk en volgende dag in huis!!!!±

Super voor het vijfde jaar bij mij nu!!

Perfecte service!

Alles was perfect!

Snel en duidelijk

Website heeft duidelijke productbeschrijving bij alle artikelen staan.

top goede kwaliteit snelle levering

Duidelijke wepshop. goede kwaliteit echt top

Supersnelle levering

Goede website en snelle levering, bedankt!

snelle bezorging

zag er heel goed uit mooi verpakt, heel snelle levering kortgezegd gwn top :)

Gutes Produkt. Freundlicher Kontakt.

Wir bestellen hier das CBD Öl für unseren Hund. Sind sehr zufrieden und werden hier sicher auch mal anderes bestellen.

Perfect.

Donderdag avond besteld vrijdag middag inhuis

Snelle levering goede informatie.

Na een leuk gesprek met vrienden, bij jullie op de site terecht gekomen, erg duidelijk allemaal, goede beschrijving. Een keuze gemaakt bestelling geplaatst in de avond en de volgende dag had ik mijn pakketje al, aan de slag gegaan met de goede uitleg in de mail, nu een paar dagen later Zijn er al 4 van de 5 ontkiemd en staan in de grond. Ik ben heel blij, en volgend jaar kom ik zeker op jullie site terug voor nieuwe zaatjes.

Coronacrisis voor DHS geen probleem!

Ondanks deze uitzonderlijke tijden nog steeds uitstekend geholpen, alles wat ik nodig had was netjes in voorraad en zelfs snel geleverd. Gewoonweg fantastisch!

Perfect snelle en goede levering

verwachting waargemaakt

Op 22 maart heb ik een aantal zaden en voedingssupplementen besteld bij Dutch-headshop. Deze zaden en voedingssupplementen waren binnen 2 werkdagen in huis in een keurig verpakt doosje! gelijk diezelfde dag de zaadjes in het bijgeleverde ontkiemsetje gedaan en nu, een weekje later zitten de zaadjes in een stekje en zijn er al kleine plantjes te zien. ik ben heel benieuwd hoe het verder zal gaan!

Goede betrouwbare producten!

Goede en betrouwbare producten en een snelle levering.

Great customer service (even during dire times)

Great

De Trompet 1715