Snelle services

Leveren prima producten. mvg

Erg leuke growshop

Ik bestel hier mijn zaadjes altijd en heb het beste resultaat.

Goed en verzorgd geleverd

Zaadjes besteld Rap discreet en verzorgd geleverd Heb er al en paar ontkiem op 22/03 Op 24/03 had ik al en piepje uit de grond

Aankoop

Super tevreden klant service super 9/10 .

Aloha

Helemaal toppie en als ik vraag hebt altijd mailen en daarna en respons.

Prima product prima verpakt

Snelle levering. Alles prima!

Ik heb ingenomen maar voelde niks zal wel aan de portie liggen dus ik ga het nog 1 keer proberen

Super snelle levering.

Vertrouwd!

excellent service

I liked the service, they answered all my problems

Gute Seeds, schneller und zuverlässiger Versand

Gute Seeds, schneller und zuverlässiger Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles altijd op tijg geleverd top

Super producten snel geleverd!

Alles correct en op tijd 👌👍🏻

Door onkunde van mezelf lukte het niet direct. Na SUPERVRIENDELIJK telefonisch contact direct opgelost. Snelle en correcte levering.

Betrouwbaar

Erg betrouwbare webshop, ook voor advies kunnen je bij ze terecht, en je krijgt vervolgens ook op korte termijn antwoord, dikke duim omhoog

Zeer goede kwaliteit zaden

Ik heb meerdere aanbieders van zaden geprobeerd. Dit is mijn beste ervaring van allemaal. Ik koop eigen merk zaden en ben erg tevreden over de resultaten (Ik kweek thuis voor medicinaal gebruik in een klein 60 cm bij 60 cm tentje). Alle zaadjes zijn uitgekomen en de opbrengst is ook prima. Een absolute aanrader dus! Ik heb in ieder geval mijn vaste leverancier gevonden.

Goed en snel bersorgt

Goede sures snel bersorgte vandaag bersteler morgen in huis top goed koop

Vlotte communicatie, vlotte levering en vooral... zaadjes kiemen goed en zijn na een week al mini plantjes!

Headshop levert !!!

In no time was mijn bestelling geleverd. Een handzaam en discreet pakketje met goede gebruiksaanwijzing. De zaden komen altijd uit, is mijn ervaring en de kwaliteit is top. Van 1 doosje met 5 zaadjes heb ik een jaar lang plezier.

Zondagavond bestellen, maandag al in huis!

Super snelle levering. Top!

Alles perfekt!

Ich bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

alles prima, bestellen und liefern wunderbar

auch die kommunikation klappt klasse

Snel en goede prijs

Vanaf nu nirgend anders bestellen

Adembenemende reis

Ik nam de helft van de high hawaians en het was geweldig, heel visueel in het begin en daarna werd het ook mentaal heel leuk, zeker een aanrader

Goede producten en snelle bezorging

Eerder producten gekocht. Goede zaden en snelle levering 👌

De Trompet 1715