bin sehr zufrieden

bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden over de webshop

Snel en correct

Besteld, betaald en binnen dag op de mat!

Goeie communicatie, goed verpakt.

Perfect gelijk het bij online verkoop zou moeten gaan. AAA +++

Snel en éénvoudig

Zonder enige voorkennis enkel zaadjes gekocht. De website is zeer gebruiksvriendelijk met voldoende en duidelijke informatie om een goede keuze te maken. Enkele dagen na bestelling vlot geleverd.

Fijne service!

Opzoek naar een vape en uitstekend geholpen om een goede keus te kunnen maken, was de volgende dag meteen in huis!

Via Whatsapp berijdbaar werk super goed en snel!

donderdag besteld, vrijdag in de bus. De vijfde ster moet nog even op zich laten wachten, dat hangt af vab het resultaat :)

Gewoon een goede webshop

Vanaf het moment dat je op de site komt tot dat je afrekend is alles helder en duidelijk. De beschrijvingen zijn niet langdradig maar gewoon kort en bondig en geen woord te veel. Top winkel. Mijn Go to plek.

Goed en snel

Binnen één dag mijn gecombineerde bestelling binnen. Top!

Geweldig,een echte aanrader!

Snelle levering. Goed matriaal. (Prima service)

service en levering ruim voldoende

zaad eerste keer slecht gekiemd ,maar was dan ook de eerste keer. 3 van de 5 uitgekomen en dan 40 graden .

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Ik heb onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij Dutch Headshop. De bestelling kwam op tijd en deed wat het moest doen.

SUPER

Goed mail contact dacht dat het pakket niet kwam maar toen track en trace gekregen en KEURIG BEZORGD !!

Fast delivery

Great service. Product as expected. Followed instructions and got great results.

Goede service, snelle lefering

bestelling is de volgende dag er al en goed verpakt,

Prima, niks op aan te merken.

Ik heb besteld wat ik wilde en kreeg het snel. Precies hoe ik het wilde. Alles zat netjes in de doos.

Schnelle Lieferung, netter Kontakt

Alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

top service

Betrouwbaar en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Van mijn eerste bestelling is maar 1 zaadje ontkiemd, dus ik heb er nog 3 bij besteld, die lijken alle 3 te kiemen zoals het er nu voor staat. De bestelling kwam de volgende dag al, lekker snel dus.

prima,snel en verzorgd.

Perfectie bestaat niet ,maar dit komt dichtbij

Top site

Duidelijk snelle en vooral goede service

Fijne service.

Kan alleen de bezorging beoordelen. De zaden zitten in een nette verpakking. En die gaan van de zomer hun werk doen. Overzichtelijke webshop.

Gewoon wat er verwacht mag worden (en dat is heel bijzonder!)

Duidelijke site, heldere informatie, eenvoudige bestelling,snelle levering, goede kwaliteit. Ik zou niet weten waarom ik geen 10 zou geven, ik weet echt geen verbeterpunt.

Snelle en correcte levering

Desondanks vind ik de prijs voor CBD olie veel te hoog. Kan minder.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk