Binnen 24 uur in huis en altijd wat extra's bij de bestelling :-) Kortom top service!!!
Hallo Henny Fijn om te lezen dat we jouw bestelling razendsnel hebben afgeleverd! We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Bij vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
Betrouwbare website en mijn bestellingen snel binnen. Vriendelijke service, goeie producten, zeker een aanrader!
Hoi Jesper Bedankt voor je top beoordeling! We vonden het een plezier om al jouw mooie complimenten in ontvangst te nemen. We kunnen nu alleen nog maar zeggen: '' Veel plezier met de bestelling en geniet er vooral van ''. Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten. Een hele fijne dag en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
zeer goede zaak een ruime keuze en zeer snel geleverd
Hoi Jeff Bedankt voor je review en zeker super om te lezen dat je onze webshop aanbeveelt. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop. Geniet ervan en hopelijk tot snel weer! Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
Immer wieder gerne. Rasche Abwicklung und schnelle Lieferung.
Hallo Klaus Schön zu hören, dass Sie mit dem Erhalt Ihrer Bestellung wieder so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß hier. Wenn Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. Mit freundlichen Grüßen, Dutch-Headshop Kundenkontaktabteilung. (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Wenn man etwas bestellt, dann wird das schnell bearbeitet, sodass der Kunde zeitig die bestellte Ware erhält. Gibt es mal ein kleines Problem, dann kann man das zügig und unkompliziert im Direct-Chat klären.
Hallo Udo Schön zu hören, dass Ihre Bestellung pünktlich geliefert wurde und unser Kundenservice Ihnen per Chat helfen konnte. Wenn etwas nicht klar ist, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren. Viel Spaß bei der Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Dutch-Headshop Kundenkontaktabteilung. (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Good shop
Hallo Edgar Fijn om te horen dat alles prima naar wens is verlopen. We hopen dan ook dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
Snelle levering, duidelijke informatie en hele goede service (whatsapp) Levering netjes en vakkundig verpakt.
Beste klant, Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was. Ook super om te lezen dat de info via de Whats'app nuttig is gebleken. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
Top 👍
Hallo Kevin Fijn om te horen dat onze prijs en service als top wordt gewaardeerd door jouw. Hier zijn we echt trots op. Geniet van je bestelling en we hopen je graag snel weer terug te zien in onze webshop. Tot dan en een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dutch-Headshop.
positieve ervaringen
Beste klant, Super om te horen dat je webshop ervaring bij ons naar wens is verlopen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op. Een fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Ik heb vaker bij de Dutch head shop besteld en nog nooit maar 1 verhindering gehad. De website is ook zo duidelijk als maar kan zijn. Ik zal mijn goederen altijd hier bestellen want het is een zekere zaak dat het goed aankomt en op tijd! Dank je wel Dutch head shop!
Hallo Soerinder Heel graag gedaan. Fijn om te horen dat bestellen bij ons vlekkeloos verloopt. Echter mocht dit een keer niet zo zijn, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt ook graag verder bij het oplossen van verhinderingen. Voor nu veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer . Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
site is makkelijk in gebruik en de producten die ik besteld had waren hier snel en prima geleverd. alsook waren ze goedkoper dan op andere “headshop” sites die hetzelfde aanboden ... dutch head shop een absolute aanrader! bestel ik zeker nog meer!
Hoi Nick Heel erg fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons, zo positief is verlopen. Veel plezier met je bestelling en we kijken uit naar je volgende bezoek aan ons ... Tot dan! Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Super snelle levering en altijd top producten
Hallo Jan, Goed om te horen dat onze producten naar je tevredenheid zijn en we je bestelling snel hebben geleverd. Heel veel plezier met je aankoop. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Een hele fijne dag nog & graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Hallo Eric Fijn om terug te lezen dat we je bestelling snel hebben afgeleverd. Geniet van je aankoop. Als er nog vragen zijn, horen we het graag. Onze klantenservice staat je graag te woord. Een fijne dag en hopelijk graag tot de volgende keer ... Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Snel en betrouwbaar
Hallo Tommy Super om te horen dat je onze shop als betrouwbaar beoordeeld. Dit stellen we erg op prijs. Heel veel plezier met je bestelling. Als je nog vragen hebt of ergens advies over wilt inwinnen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Een pijp besteld met grinder en filters, perfecte staat geleverd en snel toegekomen vanuit Nederland naar België. Fijn!
Hallo Geert Super om te horen dat we je pijp snel hebben afgeleverd. Met de filters erin en de grinder heb je alles in huis om de pijp goed te kunnen gebruiken. Heel veel plezier en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een prettige dag, Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Alles ok.
Hallo Ramazan Fijn om te horen dat alles ok is verlopen. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder. Voor nu een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Overzichtelijke site, goede productenen snelle levering. Meer moet het niet zijn.
Hallo George Wat een top beoordeling! Dit maakt onze dag weer helemaal goed. Super bedankt hiervoor. Bij deze kunnen we alleen nog maar zeggen: Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Helaas dit jaar kwam minder dan de helft van de zaadjes uit. Gewoon domme pech
Duidelijk overzicht, snel geleverd, prima kwaliteit!
Hallo Douwe Super om te horen dat we op zulke belangrijke punten als levering&kwaliteit hoog bij jouw scoren. Geniet van je bestelling! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Goede leverancier. Goede service. Ruime keus. Kortom top
Hallo Lynda Fijn om te horen dat je onze webshop als top hebt ervaren. Hier zijn we echt trots op. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Bij vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Een hele fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Steeds een correcte verwerking van mijn bestellingen en zelfs in tijden van crisis wordt de bestelling vlot en op tijd geleverd.
Beste klant, Goed om te horen dat we in deze bizarre tijd je bestelling snel hebben geleverd, Hopelijk heb je hier veel profijt van zeker in deze bijzondere tijd. Geniet ervan en hopelijk zien we je weer snel terug in onze webshop. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Top webshop
Hallo Paul Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd en de producten naar je verwachting zijn gebleken. We hopen dat je hier veel plezier van zult hebben. Als er nog vragen zijn, laat het ons dan gerust weten. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Snelle en correcte levering.
Beste klant, Fijn om te horen dat je bestelling snel en correct is afgeleverd. Geniet ervan! Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor nu een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Duidelijke webshop. Snelle levering. Goede producten. Wel iets duurder dan concurrent vandaar een 7,5 ipv een 8.
Hallo Yvonne Fijn om te horen dat onze webshop duidelijk is. Jammer dat we niet goedkoper waren dan de concurrent. Mocht dit in het vervolg weer gebeuren neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Een prettige dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Volgende dag al thuis bezorgd en ben tevreden met het resultaat. Ik heb meteen meer besteld en ben vaste klant. Geen gedoe, vandaag kopen morgen thuis.
Hallo Annon Wat fijn om te horen dat we een vaste en tevreden klant erbij hebben. Dit waarderen we enorm. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Heel veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Een prettige dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk