Duidelijke website en snel geleverd

Prima webshop. Altijd snel geleverd

altijd goed

Zoals altijd weer snel geleverd en voor een fijne prijs.

fiable

site - commande et envoi au top

De zaadjes komen altijd uit

Het bestelde wordt meestal de volgende dag geleverd, helaas de laatste niet van afgelopen donderdag.

Kan niet beter

Goede Service, vriendelijk personeel

Tevreden

Ben tevreden met de producten. En vrij snele levering. En veel aanbod. Ga zo door 👍

Gibt nichts zu bemängeln.

Hab Sonntag bestellt und überwiesen... Dann brauchten die Banken noch etwas... Wurde nach Geldeingang sofort bearbeitet und abgeschickt. Am Freitag war das Paket da. PS. Ich wohne in Deutschland, deswegen die Wartezeit.

Geweldig!

Zeer fraai assortiment met ook knallende oer Genetica van eigen bodem. Liefde en passie voor de genetica Daarom DUTCH PASSION!!! Pakket zeer snel ontvangen Er zat zelfs een freebee zaadje bij:) Net als plant labels en een souveniertje Kan niet anders zeggen dat jullie dit heel snel en netjes hebben verzorgd voor mij Tot de volgende! Mitch

Ik heb via de site makkelijk zaadjes kunnen kiezen en bestellen. Deze werden snel geleverd. Op de uitkomst moet ik nog even wachten.

Vraiment nikel rien à dire de plus

Excellent products and super fast delivery

I am delighted with the quality of products and service. I use CBD oil (for my epileptic dog and for me when I want to sleep better or contempt with pain) and CBD soaps as well as CBD massage oil. All these are of best quality I've ever met among delivering companies. And the delivery is super fast : 1 day or 2 max. to get delivered in Belgium. Thanks for being there for me !

Precies hoe het hoort, top!

Bestelling gedaan, deze is binnen 2 wdagen binnen. Producten beschreven zoals ze zijn, de truffles hadden een “ten minste houdbaar tot” in het verleden helaas. Hiervoor een app gestuurd, er lag de volgende dag verrassend genoeg een doosje klaar in de brievenbus! Top service, hoe het hoort.

Afspraken maken en nakomen,zoals het hoort,fantastisch!!!

Een prima 1e contact. Een hele snelle levering. Een topverpakking. Een goed product. Heel prettig zaken doen. Grt Alex

Top service!

Een hele aardige dame aan de telefoon gehad en ze nam echt de tijd om me alles uit te leggen. Goede adviezen gekregen. Het bestelde product keurig de volgende dag binnengekregen. Ik ben zeer tevreden!

Vriendelijk, snel en klantvriendelijk.

Ook bij het niet uitkomen van twee van de vijf zaden, geen probleem, binnen een week nieuwe zaden.

Betrouwbare deskundige

Dutch Headshop is een betrouwbare deskundige organisatie met goede service waar ik al vaak heb gekocht en beveel Dutch Headshop aan bij andere personen.

The kit worked as expected

The kit arrived fast and worked as expected. The yield was lower than advertised (less than 100 grs) but still decent.

Goed bezig doe zo verder

Altijd correct en snel geleverd. En steeds een kwalitatief goed product.

Heel veel producten van hoge kwaliteit, duidelijk overzicht en vlotte service.

Site très facile d’utilisation, faire une commande est très simple

Votre site est bien fait. On peut passer commande sans devoir remplir une quantité de formulaires d'inscription. La livraison est rapide. Un seul mot, un site très efficace

Alles bestens

Besser kann es bei einer Bestellung nicht laufen und die Wirkung ist so wie der Hersteller es verspricht.

Makkelijk, snel en zeer uitgebreide informatie.

De omschrijvingen online zijn zeer uitgebreid en goed. De betaling en levering makkelijk en snel. Ik kon het hele process online volgen via mijn account op de website. Ik ben zeer tevreden, en bestel zeker nog wat in de toekomst.

Prima prijs en snelle bezorging.

Ruime keuze tegen prima prijs en bovendien snelle bezorging.

5 star service as always

Good people, can be trusted

Goede ervaring

Ik bestel altijd voor hier mijn producten en tot nu toe altijd op voorraad en snel geleverd

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk