Bestelling geplaatst volgende dag geleverd. Kunt altijd bellen met vragen. Een keer kwamen zaadjes niet op en kreeg gelijk nieuwe. Ben erg tevreden over deze winkel.
Produit correspondant à ma demande , de bonne qualité et envois très rapide (2 jours)
Bin noch in der Testphase
Hallo Klaus Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass Ihre Bestellung schnell eingegangen ist. Wir möchten nach dem Testen etwas über die Erfahrungen mit dem Produkt erfahren. Genieße es! Herzliche Grüße, Der Dutch-Headshop Kundenservice (Dieser Beitrag wurde übersetzt)
Overzichtelijke webshop. Snel verzonden en goed aangekomen. Anno 2020 wel heel irritant dat je niet met paypal of visa kan betalen.
Hallo Ton Helaas is het nog steeds niet mogelijk om met PayPal of Visa te betalen. Wij doen ons uiterst best dit mogelijk te stellen. Fijn om te horen dat de website voorderest overzichtelijk is. Geniet van je bestelling en een hele fijne dag Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
... war okay. Beschreibungen sind gut und verständlich. Nach der Bestellung habe ich keinerlei Nachrichten über den Versandstatus oder ähnliches bekommen. BESTELLDATUM: 26. JANUAR 2020 LIEFERDATUM: 22. FEBRUAR 2020 Das war sehr lange ohne jegliche Informationen, ob die Bestellung überhaupt kommt.
Hello Thomas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben Ihre Zahlung erst am Montag, den 17.02. Erhalten. Die Bestellung wurde dann sofort gesendet. Mit einem Wochenende dazwischen kann es immer länger dauern, bis die Bestellung eintrifft. Mit freundlichen Grüßen der Kundenservice von Dutch Headshop
5 dagen geleden iets besteld, nog steeds geen mail gekregen dat het is opgestuurd.
Beste Robin, Vervelend dat de mail niet aan lijkt te komen. Wij hebben een update gehad op de website die mogelijk voor dit probleem zorgt. Ook komt onze mail soms in de SPAM. Je order ligt in ieder geval bij het afhaalpunt, dus de verzending heeft wel gewoon plaatst gevonden. Ik neem het niet verzenden van de mail verder op met onze ICT afdeling. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Dutch headshop heeft goede artikelen te koop en levert snel
Hallo Peter, Dank je wel voor je beoordeling, Fijn dat onze artikelen je goed interesseren! Echter ontbreek je nog iets? Laat het ons gerust weten. Wij verbeteren en innoveren graag! Voor nu geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Ik kan er verder niets aan toevoegen. Prima site en service.
Hallo Johanna Super blij zijn we dat je zo tevreden bent met de bestelling. Fijn ook dat we deze snel hebben afgeleverd. Geniet van je aankoop. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
2 Autoflower zaadjes geplant 2 weken terug. Staan reeds te groeien. 👌
Hallo Dimitri Super om te horen dat de autoflowers het goed doen. Mocht je advies willen of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een hele fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Goed materiaal en super snel bezorgd
Hallo Harm Wat fijn dat je bestelling naar verwachting is gebleken! Heel veel plezier ervan. Als er nog vragen zijn, laat het ons weten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Goede snelle levering in nette verpakking
Hallo Arjan Fijn om horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd. Heel veel plezier en graag tot de volgende keer. Als er nog vragen zijn, laat het ons weten. Een fijne dag! Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Von der Bezahlung bis zur Auslieferung gerade mal eine Woche. Alles o. K.
Hallo Michael Vielen Dank für Ihre Bewertung. Sehr schön zu hören, dass Sie mit unserem Webshop zufrieden sind. Viel Spaß bei Ihrer Bestellung und wir hoffen, Sie beim nächsten Mal zu sehen. Herzliche Grüße, Der Dutch-Headshop Kundenservice (Dieser Beitrag wurde übersetzt)
Moeilijk te volgen via trackingcode. Code werd eerst na schriftelijke navraag doorgegeven. Levering liet eventjes op zich wachten. Uiteindelijk bleek pakket te zijn geleverd terwijl dit niet werd opgenomen in het trackingsysteem. Al met al toch tevreden.
Hallo Aleide Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. We zijn helaas afhankelijk van Post NL. Als zij de tracking niet tijdig bijwerken kan het zijn dat het even afwachten is. Gelukkig kan je altijd bij ons de actuele status opvragen en helpen we je zo goed mogelijk verder. Geniet van je bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
mooi verpakt en de zaadjes zijn goed ik ga zeker nog bestellen bij Dutch headshop in de toekomst
Hallo Diederik Wat goed om te horen dat de zaden naar je verwachting voldoen. Heel veel plezier hiermee. Als je nog vragen hebt, laat het weten. We zien je zeker graag terug in de toekomst. Tot dan! Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Alles gut
Goede service, snelle levering en een ruim assortiment. Overzichtelijke site met alle benodigde informatie! Mijn complimenten!
Hallo Shawn, Dank voor je topreview! Fijn dat onze website je goed is bevallen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust aan onze klantenservice. Een fijne dag en tot ziens. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Woensdagavond bestelt en donderdag al thuis gekregen gewoon geweldig. Pakje was goed verpakt.
Hallo Sabrina, Fijn dat we je bestelling snel hebben geleverd. Geniet ervan! Als je nog vragen hebt, just let us know. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Ik heb veel producten gekocht en wil nog veel kopen want ik heb een heleboel interessante dingen gezien op de site
Hallo Mohamed, Fijn dat onze website je interesse opwekt! Als je advies op hulp nodig hebt bij het kiezen van producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Veel plezier met je bestelling en we kijken uit naar je volgende bezoek. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Rond 2300 had ik.mijn bestelling geplaatst dit ging om 15 zaadjes en groeimiddel De volgende dag werd het rond 1600 al bezorg super service bedankt!
Hallo Nick Heel graag gedaan. Ontzettend fijn dat je zo blij bent. Hier doen we het voor! Geniet ervan en als je nog vragen hebt, laat het weten. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
Prima, miste alleen een verzend bevestiging en wist dus niet wanneer het pakje aankwam, maar kwam mooi op tijd.
Hallo Verolenes Fijn dat ons assortiment je goed bevalt. Vervelend om te horen dat je geen verzendbericht hebt ontvangen. Het komt voor dat onze mails in de spambox blijven hangen. Wij adviseren dit te controleren en ons als veilig te markeren. Je ontvangt dan in de toekomst gewoon onze mails. Voor nu veel plezier met de gekochte producten. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Dutch-Headshop
très bon site poste rapide et bien protéger
Bonjour Andre Merci pour votre avis. Très agréable d'entendre que vous êtes satisfait de notre boutique en ligne. Amusez-vous avec votre commande et nous espérons vous voir la prochaine fois. Cordialement, Le service client Dutch-Headshop (Ce message a été traduit)
Heel positief
Hallo Marijke Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Geniet ervan en als er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Geen slecht woord te zeggen over deze shop. Oké, soms komt een zaadje niet uit, maar dat zeggen ze op voorhand, het blijft tenslotte de natuur... Kwaliteit is uitmuntend en omschrijvingen voldoen aan de realiteit. Tot nu toe geen slechte ervaringen gehad, toppie dus !
Hallo Mance Super dat alles '' gewoon toppie '' is verlopen. Zaden blijven natuurproducten klopt zeker, maar ben je ergens niet tevreden over, dan horen we het ook graag. Voor nu veel plezier met de zaden en geniet van elke fase! Heb je nog andere vragen, laat het ons weten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Schnelle Lieferung und guter Kundenservice
Hallo Markus Vielen Dank .. Was Komplimente für den Kundenservice. Sehr gut zu hören, dass wir Ihre Bestellung schnell geliefert haben. Wenn Sie weitere Fragen haben, teilen Sie uns dies bitte mit. Einen schönen Tag noch. Herzliche Grüße, Der Kundenservice von Dutch-Headshop (Dieser Beitrag wurde übersetzt)
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk