Bestelling geplaatst volgende dag geleverd. Kunt altijd bellen met vragen. Een keer kwamen zaadjes niet op en kreeg gelijk nieuwe. Ben erg tevreden over deze winkel.

Bon produit et excellent service

Produit correspondant à ma demande , de bonne qualité et envois très rapide (2 jours)

Schnelle problemlose Lieferung

Bin noch in der Testphase

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima webshop met beperkte betaalmogelijkheden

Overzichtelijke webshop. Snel verzonden en goed aangekomen. Anno 2020 wel heel irritant dat je niet met paypal of visa kan betalen.

Bestellung im Shop ....

... war okay. Beschreibungen sind gut und verständlich. Nach der Bestellung habe ich keinerlei Nachrichten über den Versandstatus oder ähnliches bekommen. BESTELLDATUM: 26. JANUAR 2020 LIEFERDATUM: 22. FEBRUAR 2020 Das war sehr lange ohne jegliche Informationen, ob die Bestellung überhaupt kommt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 dagen geleden iets besteld, nog steeds geen mail gekregen dat het is opgestuurd.

goed en snel

Dutch headshop heeft goede artikelen te koop en levert snel

Helemaal goed, supersnel ook.

Ik kan er verder niets aan toevoegen. Prima site en service.

Correct

2 Autoflower zaadjes geplant 2 weken terug. Staan reeds te groeien. 👌

Goed materiaal en super snel bezorgd

Goede snelle levering in nette verpakking

Sehr gut

Von der Bezahlung bis zur Auslieferung gerade mal eine Woche. Alles o. K.

In het algemeen tevreden

Moeilijk te volgen via trackingcode. Code werd eerst na schriftelijke navraag doorgegeven. Levering liet eventjes op zich wachten. Uiteindelijk bleek pakket te zijn geleverd terwijl dit niet werd opgenomen in het trackingsysteem. Al met al toch tevreden.

prachtig

mooi verpakt en de zaadjes zijn goed ik ga zeker nog bestellen bij Dutch headshop in de toekomst

1a alles Bestens👍👍

Alles gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijk, snel geleverd en ruim assortiment

Goede service, snelle levering en een ruim assortiment. Overzichtelijke site met alle benodigde informatie! Mijn complimenten!

Woensdagavond bestelt en donderdag al thuis gekregen gewoon geweldig. Pakje was goed verpakt.

Uitstekend !!

Dutch Headshop is the best

Ik heb veel producten gekocht en wil nog veel kopen want ik heb een heleboel interessante dingen gezien op de site

Fantastisch!

Rond 2300 had ik.mijn bestelling geplaatst dit ging om 15 zaadjes en groeimiddel De volgende dag werd het rond 1600 al bezorg super service bedankt!

Prima, groot aanbod

Prima, miste alleen een verzend bevestiging en wist dus niet wanneer het pakje aankwam, maar kwam mooi op tijd.

on vas voir

très bon site poste rapide et bien protéger

Een dag later was het bezorgd, en goed spul.

Heel positief

Gewoon toppie

Geen slecht woord te zeggen over deze shop. Oké, soms komt een zaadje niet uit, maar dat zeggen ze op voorhand, het blijft tenslotte de natuur... Kwaliteit is uitmuntend en omschrijvingen voldoen aan de realiteit. Tot nu toe geen slechte ervaringen gehad, toppie dus !

Schnelle Lieferung und guter Kundenservice

Schnelle Lieferung und guter Kundenservice