Van het begin tot het einde en zelfs er naa eeen top servies supper goede producten kwalitatief goed verpakt je kan elke vraag stelle die je maar wilt altyd een antwoord gewoon supper ! Ik raad deze shop aan !!
Hoi Kenneth, Super dat je ons aanbeveelt! Fijn dat onze klantenservice je goed van dienst is geweest, zelf erna! Geniet van de bestelling en als je nog vragen hebt, laat het weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Wow!
Hello Lucas Thanks for your great review. We are very glad to hear that we were able to deliver your order fast and correct! Enjoy your order and please if you have further questions, feel free to contact us. Have a great day. With kind Regards, Dutch-Headshop, the customer service
perfecte service, maximum 2 dagen na bestelling toegekomen, niets te kort.
Hallo Arne Super om te horen dat je bestelling razend snel hebben afgeleverd. Erg trots zijn we ook om te horen dat je onze klantenservice '' perfect '' vind. Geniet van bestelling, hopelijk heb je hier optimaal profijt van. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag nog en we kijken uit naar je volgende web bezoek! Tot dan. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Goed geholpen, gemakkelijk te bereiken bij problemen top
Beste Jean-Luc, Fijn om te horen dat onze klantenservice je juist op weg heeft geholpen. Issues of problemen lost Dutch-Headshop zo goed mogelijk op. Geniet van de bestelling en graag tot ziens! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle afhandeling op alle fronten. Geweldig!
Hallo Carla Bedankt dat je ons zo positief beoordeeld. We zijn blij dat we je juist van dienst konden zijn en doen dit uiteraard graag weer opnieuw. Geniet van de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
snel geleverd en goede kwaliteit
Hallo Frans, Fijn om te horen dat de bestelling goed en snel is ontvangen door jouw. Goed ook, dat de producten naar je tevredenheid zijn gebleken. Geniet ervan! Als er nog vragen zijn, horen we het graag. Een prettige dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
es hat immer alles schnell und reibungslos geklappt - perfekt -
Discreet, zeer snel pakket in huis en prijs ok
Hallo Laura Fijn om te horen dat de levering van je bestelling snel is geleverd. Ook dat de producten en prijs je goed is bevallen vinden we erg fijn om terug te lezen. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
duidelijk informatie op de site over de producten.. makkelijke webshop.
Hallo Lonkie We zijn blij om te horen dat onze website nuttige informatie biedt, die je verder heeft kunnen helpen. Mocht er echter iets ontbreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder! Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Alles goed, alleen jammer dat er geen mailtje verstuurd werd na het verzenden.
Hallo Hennie Fijn dat alles naar je verwachting is geweest. Jammer dat je geen verzendbericht hebt ontvangen. Het komt voor dat onze mails blijven hangen in de '' ongewenste '' mail. Wij adviseren dit te controleren en ons als veilig te markeren. In de toekomst zal je dan al onze mails gewoon moeten ontvangen. Geniet van de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Goed en veilig verzonden, geleverd volgens geplande afspraken.
Hallo Lidwina, Super om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd! Veel plezier hiervan. Als er nog vragen zijn, laat het ons dan gewoon weten. Onze klantenservice staat je graag te woord. Een prettige dag en graag tot de volgende keer Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Ik had pech. Tot 2 keer toe geen paddo's opgekomen. Volgens Dutch Headshop waarschijnlijk te lage kamertemperatuur. Geen geld terug. Dus baal ik er van.
Beste klant, Vervelend dat het na een nieuwe zending nog niet wil lukken. Wij hebben via de mail contact opgenomen met je. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Commande facile Site clair et agréable de bonnes explications concernant les produits Bons produits Livraison ultra rapide Je ne peux que le conseiller
Bonjour Sev Comme c'est agréable d'entendre que votre expérience Web avec nous a été à votre satisfaction. Nous espérons que vous apprécierez votre commande. S'il y a d'autres questions, veuillez nous en informer. Passez une bonne journée. Cordialement, Le service client de Dutch-Headshop (Ce message a été traduit)
Goeie duidelijke website, vriendelijke klantenservice. Ook zeer tevreden over de zaden. Alleen een auto Flower blijkt nu een “ regular” te zijn. Voor de rest zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Giel
Hallo Giel, We zijn trots om te horen dat onze website en klantenservice je goed is bevallen. Zaden betreffen natuurproducten dus dit kan soms anders uitpakken dan staat geschreven, Echter ben je er niet tevreden over en wens je liever een auto, neem dan contact met ons op via: [email protected]. Een fijne dag nog! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
Betrouwbare shop met prima service. Vandaag besteld en dag erna heb je het product in huis. Mocht er iets niet duidelijk zijn en men stelt een vraag via email, dan reageert de klantenservice zeer snel.
Beste Pascal Fijn om te lezen dat we je bestelling super snel hebben geleverd. Onze klantenservice helpt je zeker graag verder met al je vragen. Super om te horen dat we dit ook snel voor je hebben gedaan. Geniet van je bestelling en graag tot je volgende bezoek! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
J'ai toujours pas reçu mon colis et vous suivez très bien le client
Beste Klant, Fijn dat je ons aanbeveelt en dat alles prima is verlopen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Geniet ervan en als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
Fijne informatievoorziening op de website, supersnelle levering - het enige wat ik misschien nog miste was een soort handleiding van wat ik had gekocht. Maar ja, internet is daar ook wel goed in :)
Hallo Dafne, Fijn om te horen dat bestelling snel is geleverd. Sommige producten hebben inderdaad geen beschrijving. Deze kan je altijd terug vinden op onze blog https://www.dutch-headshop.nl/blog. We hopen dat je veel profijt & plezier van je bestelling zal hebben. Als er nog vragen zijn, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
I would recommended for everyone! I am buying this product very often.
Hello Ewa Thank you for your positive review. We are glad to hear that the product live up to your expectation. Enjoy and please if you have further questions, feel free to ask us. With kind regards, Dutch-Headshop, Customer service
Zeer snelle levering van mijn bestelling en zeer vriendelijke dames van de klantenservice. Echt top. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik heb mijn shop gevonden 😀
Hallo Marcel Wat super fijn om te horen! Erg fijn om te horen dat we je goed van dienst konden zijn eb dat je jouw webwinkel hebt gevonden. Veel plezier met de bestelling en we kijken uit naar je volgende web bezoek. Tot dan! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
Goed! Snel! Behulpzaam! Netjes & discreet !!! Groet, M
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je ons aanbeveelt. Erg fijn ook dat we je goed hebben geholpen. Geniet van de bestelling. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Ik wens je een prettige dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
vlot geleverd.
Hallo Delphine, Wat fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Heel veel plezier hiervan. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop.
Eine gute Seite mit einer guten Auswahl an Produkten - prompte Lieferung, immer wieder gerne!!!
Hello Bjorn, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören. Mit freundlichen Grüßen der Kundenservice von Dutch Headshop
Hat alles super geklappt. Danke
Hello Michaela, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören. Mit freundlichen Grüßen der Kundenservice von Dutch Headshop
I'm very pleased with the shop! Great responses to all my questions, the product was shipped fast and delivered to me without issues. The Golden Teacher shroom grow kit already has fruit and few days away from first harvest! I'm super excited and I hope the auto seeds will grow just as nicely :) I recommend the shop and will defo order again :)
Hello Gerry, That is very good to hear! If there any questions, please let us know! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk