Gewoon top!

Van het begin tot het einde en zelfs er naa eeen top servies supper goede producten kwalitatief goed verpakt je kan elke vraag stelle die je maar wilt altyd een antwoord gewoon supper ! Ik raad deze shop aan !!

Fast and reliable

Wow!

zoals het moet zijn

perfecte service, maximum 2 dagen na bestelling toegekomen, niets te kort.

Deftig service

Goed geholpen, gemakkelijk te bereiken bij problemen top

Snelle afhandeling op alle fronten. Geweldig!

snel geleverd en goede kwaliteit

Super _ Perfekt

es hat immer alles schnell und reibungslos geklappt - perfekt -

Goed!

Discreet, zeer snel pakket in huis en prijs ok

snel geleverd !!

duidelijk informatie op de site over de producten.. makkelijke webshop.

OK

Alles goed, alleen jammer dat er geen mailtje verstuurd werd na het verzenden.

Nette service

Goed en veilig verzonden, geleverd volgens geplande afspraken.

Balen

Ik had pech. Tot 2 keer toe geen paddo's opgekomen. Volgens Dutch Headshop waarschijnlijk te lage kamertemperatuur. Geen geld terug. Dus baal ik er van.

Jamais de problèmes

Commande facile Site clair et agréable de bonnes explications concernant les produits Bons produits Livraison ultra rapide Je ne peux que le conseiller

Vriendelijke klantenservice, altijd snelle reactie

Goeie duidelijke website, vriendelijke klantenservice. Ook zeer tevreden over de zaden. Alleen een auto Flower blijkt nu een “ regular” te zijn. Voor de rest zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Giel

Betrouwbare shop met prima service. Vandaag besteld en dag erna heb je het product in huis. Mocht er iets niet duidelijk zijn en men stelt een vraag via email, dan reageert de klantenservice zeer snel.

Rapidité de réponse

J'ai toujours pas reçu mon colis et vous suivez très bien le client

Snelle levering!

Duidelijk en snel

Fijne informatievoorziening op de website, supersnelle levering - het enige wat ik misschien nog miste was een soort handleiding van wat ik had gekocht. Maar ja, internet is daar ook wel goed in :)

Super alles snel en goed kwaliteit

I would recommended for everyone! I am buying this product very often.

Super service

Zeer snelle levering van mijn bestelling en zeer vriendelijke dames van de klantenservice. Echt top. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik heb mijn shop gevonden 😀

Hoi! DH, helemaal, goed!!!

Goed! Snel! Behulpzaam! Netjes & discreet !!! Groet, M

top

vlot geleverd.

Alles zu meiner zufriedenheit

Eine gute Seite mit einer guten Auswahl an Produkten - prompte Lieferung, immer wieder gerne!!!

Bin sehr zufrieden!

Hat alles super geklappt. Danke

Great service and products!

I'm very pleased with the shop! Great responses to all my questions, the product was shipped fast and delivered to me without issues. The Golden Teacher shroom grow kit already has fruit and few days away from first harvest! I'm super excited and I hope the auto seeds will grow just as nicely :) I recommend the shop and will defo order again :)

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk