La perfection !

Rien a dire j'ai commandé un article et le soir même il était envoyé ! Commande donc Samedi et reçu lundi matin ! L'article correspondait et était en bon état. Je recommande le site et je compte recommander dessus !

Fast delivered

No instructions were included in my growkits. Started the pricess, hope it works.

Ik heb op zaterdag mijn zaden besteld en ik heb het pakket maandag ontvangen. De kwaliteit van de zaden zijn erg goed en zitten mooi verpakt in een ontkiemsetje (huismerkzaden). Erg bedankt DHS :).

Alles wie bestellt

Schnelle Lieferung, sichere Verpackung. Ware wie bestellt. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eerste keer dat ik bestel en heel tevreden.

Zeer vriendelijke mensen en altijd goede uitleg op vraag en snel antwoord. Top!

snel geleverd en goede service

Schnelle Lieferung, super Produkte

Nettes Team!

Wauw

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijk product gebruik. Ik wist niet wat ik kon verwachten en waar ik op moest letten. Ik heb een tijdje zitten zoeken online en kwam uiteindelijk op deze site terecht. Na het lezen van de reviews was ik overtuigd, want het kwam betrouwbaar en positief op mij over. Het bestellen en leveren is betrouwbaar en snel(2 doosjes in een kartonnen envelop paste in de brievenbus). Mijn ervaring: ik heb 1/4 van 20 gram eerst gegeten en na 20 min begon het te werken. Ik voelde het overal tintelen en werd lichtjes in het hoofd. Ik kon opeens veel meer genieten van muziek en films en was helemaal in mijn eigen wereldje opgegaan. Tevens had ik opeens gekke lachbuien. Om de zoveel tijd nam ik een beetje erbij en merkte op een gegeven moment dat het genoeg was. De werking is langdurig en ik merkte het de volgende dag ook nog. Ik denk dat dit afhangt van hoeveel je inneemt. Tip: lees eerst de gebruiksaanwijzing, neem eerst kleine porties totdat het gaat werken en dan kun je om de zoveel tijdje een stukje erbij nemen. Zorg ervoor dat je caramel snoepjes in huis hebt vanwege de sterke nasmaak. Ik vind het een beetje smaken als tamme kastanjes, absoluut niet vies maar wel sterk. Ik heb de High Hawaiians en een week later de Mushrocks geprobeerd. Ze zijn wel verschillend qua werking. Ik kan ze allebei aanraden.

Pakket binnen 1 dag al binnen, goede service. Producten waren goed verpakt. Doos was neutraal. Ik ga zeker nog eens bestellen

op tijd geleverd goede producten

Goede site met overzicht en mogelijkheid keuze te verfijnen..cbd-gehalte, thc of bloeiperiode bijvoorbeeld.

Easy shopping, normal delivery time

So far, everything is fine. Shopping the items was nice and easy, the delivery time was normal - neither exceptionally fast nor slow.

Sehr gut

Bis jetzt habe eine gute Erfahrung leider könnten Sie nicht alles zuschicken was ich haben wollte

Prima bv

Gewoon toppie

Snelle service, mijn pakket was makkelijk te tracen.

Stabil

Noch nicht ausprobiert aber gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Everything was made really clear and shipping was really quick. Really satisfied, I will be ordering from here again.

Eersteklas!

Eersteklas! Aangekocht produkt is zoals het moet zijn.

Alles toppie!! Eat mushrooms and see the universe ;)

Snelle verzending en 1ste klas producten!

Snelle levering. Goed verpakt

Duidelijk en goeie informerende tekst bij de producten op de website. Goeie filtermogelijkheden. Bestelling snel geleverd en goed verpakt. Ga zeker vaker wat kopen.

Supersnelle levering

Uitgebreid assortiment. Leuk om doorheen te lopen. Ga binnenkort weer bestelling doen. En wonderbaarlijk snelle levering. Top.

Super snel en correct

Ook als je in het weekend besteld ontvang je het bestelde heel snel. Duidelijke omschrijvingen van de artikelen.

Snelle levering goede prijs

Had in het ruime assortiment mijn producten snel gevonden.

snel levering,top kwaliteit

jullie zijn geweldig

Op een avond besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Dat terwijl ik in Drenthe woon waar alles altijd wat langer duurt. Super! Ook veel keuze

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk