snel levering,top kwaliteit

jullie zijn geweldig

Op een avond besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Dat terwijl ik in Drenthe woon waar alles altijd wat langer duurt. Super! Ook veel keuze

Alles okay. Unkompliziert Abwicklung. Rasche Lieferung

Alles okay. Werde wieder kaufen.

Schnelle Lieferung und Artikel wie erwartet !!

Ich kann es mit gutem Gewissen weiterempfehlen !!!

Perfecte service!

Zeer snelle levering en vlotte communicatie

super service, goede producten, snel wanneer ik iets bestel en goede informatie, bedankt

Super, goede producten, prima informatie, snelle bezorging , top, bedankt voor nu en nog eens :-)

Duidelijke Site

Mijn ervaringen met dutch headshop zijn heel positief Snelle levering goeie producten discrete afhandeling/ verzending

Ik had het product de volgende dag in huis

Heel,prettig

Besteld & zeer snel bezorgd

Uitstekende ervaring!

Ik had in eerste instantie een verkeerde betaalwijze aangeklikt, door 1 telefoontje weer recht kunnen zetten....top! De volgende dag was het pakketje er al...nogmaals top!!

Geweldig netjes en snel!

Uitstekende producten

Veel uitstekende producten. Goedkoper dan de concurentie

Gewoon top

DHS is supersnel met leveren en beantwoorden van de klant zijn noden ik ben alvast heel tevreden en vind het top service bedankt DHS

Snel!

Er was helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Maar snel geholpen via whatsapp

Ondertussen een vaste klant geworden

Snelle service en ruime keus. Leuke nieuwtjes.

Zeer tevreden prijs/kwaliteit en diensten!

Verrast en zeer tevreden!!

top!

prima flesjes en supersnelle bezorging !!!

Snelle service, goed product

Alles snel en zorgvuldig geregeld

Colis pas livrer

Bonjour cela fais 1 semaines que j ai effectuer une commande et je n ai toujours rien alor sue vos délais de livraison pour la belgique dont 2 a 3 jours ! Première expérience négatif

Matig

na de bestelling, na 3 a 4 dagen eigenlijk ontvangen Zaadjes waren wel overdreven kleiner dan ik gewend ben, het gaat een wonder zijn als ze uitkomen, Dus eerlijk gezegd, geen aanrader!

zoals het hoord

omwisseling aangevraagt en perfeckt uitgevoerd .

Alles prima geregeld

Bestelling makkelijk online te maken, is snel verstuurd, contact nog wvwn via app gehad omdat ik zelf te laat besteld had hierop werd snel op gereageerd en kreeg duidelijk antwoord erg prettig.

Absoluut de ervaring waard

Een vlotte opbouw van de ervaring bij gebruik van 1/3 van de hoeveelheid. Het gevoel blijft aanwezig tot ruim 6 uur na inname.

Sehr Freundlich und Schneller Versand

Top 🙏🏽

Op zich wel goed

Op zich wel goed maar jack herrer zaadjes gekocht als autoflower zonder verzekering , groeien wel maar krijgen geen toppen . Autoflower bubblegum wel goed , groeit snel en mooie toppen . Wel snelle levering na bestellen .

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk