Tolle Produkte, toller Kontakt, beste Abwicklung.

Nur die besten Erfahrungen. Liebe Grüße aus Graz

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, beste kwaliteit!!

Supper

Goeie paddo's . Meerdere keren van gekweekt.

sans résultat

sanse résultat

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super goede uitleg

Ik heb het als prettig gevonden om hier spullen te kopen

Top!!

Goede website alles duidelijk niet te moeilijk alles goed te vinden ook doelde Service gat iets voor 15:00 besteld en de volgende dag al in huis met trach and tracé helemaal goed!

Great product, timely delivery.

Good price for the vaporizer I bought. Delivery was on time, no problems.

Snelle evering.

Zoals steeds, alles correct en snel geleverd

Niet de eerste keer dat ik bestel bij DHS, en zeker niet de laatste... Goed assortiment en prijzen , snelle en correcte levering. Altijd leuk als alles zonder problemen verloopt !

Zuverlässig, gute Preise

Bestelle seit 4 Jahren regelmässig bei DHS. Die Lieferzeiten haben sich seitdem verlängert, aber ansonsten bin ich rundum zufrieden. Gute Angebote, immer wieder Rabattaktionen, schnelle hilfreiche Kontakte mit dem Kundenservice. Ich bleibe dabei!

Snelle en discrete levering

Kratom Meang Da (30 capsules), goed product, maar aangezien ik geen ervaring heb met kratom, bestel ik volgende keer meerdere soorten (variëteiten). Toch zeker al een aanrader. Heb de capsules genomen voor het gemak, wou niet bezig zijn met thee te zetten

Goede producten en snelle levering

Uitgebreid gamma aan producten. CBD olie werkt goed.

Goed spul voor een goede prijs

Mijn ervaring: je krijgt echt waar voor je geld.goed spul voor een goede prijs en nog snel geleverd ook..!

Geweldig Omdat pakketje snel taus

Helemaal top

Altijd snelle levering en nooit gedoe Toppie ga zo door

Uitstekend!

Producten, levering, klantenservice: alles uitstekend!

Ich bin super zufrieden und werde auch wieder bestellen!

Lieferung ging sehr schnell und die Ware war in tadellosen Zustand. Ich werde sicher bald wieder bestellen.

Alles super

Grandios schnelle Lieferung und top Qualität! Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Livraison rapide et bons produits

Paquet arrivé très rapidement et en parfait état. Toujours un large choix de bons produits à prix raisonnables.

Fast delivery

Good quality products

Very good

Clear, informative website/shop, fast delivery and discrete packaging.

Snel en goed geleverd

Duidelijke omschrijving op de website,savonds besteld,volgende dag in huis en prima verpakt.

alles super

Ich bin sehr zufrieden,super zusammen Arbeit und jeder Zeit gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct en goede snelle service!

Correct en goede snelle service!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk