Service et livraison ultra rapide

Pas encore bcp d'expérience mais je compte bien continuer à commander mes produits chez vous

Even zelf verkeerde dingen gedaan bij bestelling, en alles goed recht gezet door vriendelijke klantenservice.

Tip

Top !

Geweldige ervaring

Leuke aanbiedingen snelle levering.

top

betaalbaar & snelle levering

Snelle levering en kwalitatief goed product

Op de site uitgebreide informatie over de producten. Mijn bestelling is snel verzonden. Geleverde producten zijn zoals beschreven op de site.

Ruime keuze

Hele snelle levering

Kweekkast, besteld, andere dag in huis. Top.

Goeie bediening

We zijn er altyd heel tevreden over geweest en een snelle levering

Kwaliteit.

Snel. Vlot. Kwaliteit. En veel info.

Heel fijn bedrijf

Heb een Zeus arc gt gekocht bij Dutch Headshop. Vanwege mijn handicap was het even een zoektocht welke vaporizer voor mij handig is. Ben heel goed geholpen en alles werd snel geleverd. Helemaal top dus!

Afgeleverd zoals het hoort!

Snelle levering,netjes verpakt en producten zoals omschreven.

Beste en de goedkoopste en goede kwaliteit top 👍

Goed en vlug

s. unten

Ich bin mit dem Service sehr zufrieden.

fantastisch

alles prima in orde

(te)veel keuze, makkelijk en snel

Ik weet wat ik moet hebben, en toch spendeer ik meer tijd dan daadwerkelijk nodig, en geniet van het vele aanbod. Bestellen is lekker makkelijk. Wordt via post bezorgt met track en trace. Ik had het al de volgende dag in huis.

Super producten en altijd snelle verzending

Groot assortiment,en altijd snelle en correcte verzending👍

Snelle levering. Vragen direct goed beantwoord via de app.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit van producten

Iets langer moeten wachten op de levering als verwacht maar toch enorm tevreden over mijn bestelling!

Had hem op een zaterdag avond besteld. Pakket kwam maandag aan. Bij heel veel bedrijven komt het dan de dinsdag. Voorderest goede kwaliteit

Prima autoflower

Amnesia haze autoflower gekocht van het eigen merk, van de 5 zaden gingen er 4 het doen. Deze zijn ook echt prachtig geworden met een prima resultaat. Ik heb 400 watt led in gebruik en daar groeien ze probleemloos onder. Een aanrader om eens te proberen

goed product snel geleverd

Geeft leesbare en duidelijk vertaalde tekst weer op de site, snelle levering en tot nog toe goed product. is aan te bevelen.

Uitstekende en positieve ervaringen met jullie site!!

Als vragen heb Word ik goed en snel geholpen,en daarbij leveren jullie goeie service!!

Heel snel geleverd en precies wat ik verwachtte ontving ik

Snel en betrouwbaar

De Trompet 1715