Fast shipping and quality products

I bought marijuana seeds and received it the next day. 5 of 5 seeds germinated

Snelle levering netjes verpakt

gewoon top

Uitgebreide uitleg Goeie olie Enorme kennis

Snelle en goed service

Goede informatie op de site en snelle levering.

Snelle bezorging goed product.

Ik ben tevreden.

alles prima

bestellung, zahlung und lieferung hat super funktioniert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima webshop

Prima webshop met aantrekkelijke prijzen. Bij mijn bestelling was er wel behoorlijk vertraging maar dat lag bij postnl hier kon Dutch HeadShop niks aan doen . Hierover wel contact gehad met de webshop klantenservice welke zeer vriendelijk en behulpzaam waren.

Client Depuis Des Années

A par quelques petits retards des commandes, sinon aucuns autres,jamais de problèmes bancaires ou commande non conforme respect.Bien CDLT MAGNEZ MICHEL

Ja gewoon top

Eerste ervaring met CBD olie en wat een verschil na enkele dagen merk je het al, aanrader voor iedereen en goede service en afhandeling

Snel en zorgvuldig

Snelle levering, netjes afgehandeld, valt niets op te verbeteren.

Alles prima gelaufen 👍

Problemloser Ablauf... sehr zu empfehlen!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tip 👍

Top👍

Prima zaak.Vandaag besteld morgen in huis.Super.

Priceless ervaring!

Mijn broer en ik hebben de hollandia truffels besteld, de volgende dag werden ze bezorgd in mooie verpakking! De dag daarna gingen we lekker trippen :) en o m g wat was dat een ervaring zeg! We zagen allerlei patronen en alles ademde! Tip: doe het in een bos, dat is echt super gaaf!

Good products and good value

So far so good no complaints.

Super service.

Snelle levering.

commande graines

malgré l’impossibilité d'effectuer mon paiement par virement, vous avez avez honorez ma commande avec mon paiement en liquide avec juste le N° de celle ci. super.

Perfectie

Bestelde producten perfect op tijd geleverd

Probleemloos en zeer netjes en correct

Gewoon probleem loos alles netjes en goed thuis bezorgd krijgen

Goed en snel geholpen

Een goeie winkel met goeie en snelle service Toppie

Vriendelijke goede service

Kon de side niet vinden met onderdelen na een telefoontje alles gevonden dank daarvoor

Tres bon produits mais peut-être pas asser divers.

Traitement des commandes très négligeables (retard oublies etc...) Rien a voir mais les législations sont très peut ouvertement reliées à la clientèle française.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mijn eraring met mexican muchrooms was alles behalve goed

Ik heb het setje Mexican Muchrooms gekocht, groot gebracht en geconsumeerd. Zeer negatieve ervaring daar het effect nihil was, en ja heb voldoende dosis geconsumeerd. Heb nu de Thai besteld, als dit weer zo is was dit mijn laatste aankoop hier. Ook heb ik raad gevraagd via messenger ivm Muchrooms en Clusterhoofdpijn, ik heb nu na 4 dagen nog niets van antwoord. Dus mijn ervaring, product voldoet niet en na verkoop deugt ook niet !

Super snel geleverd en top service

Super snelle levering. Vorige keer lukte iets niet en waren erg behulpzaam!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk