Producten zijn top alleen jammer dat je niet meer bij bijv. 25 euro een gratis iets erbij krijgt. Verder snelle levering en we kunnen weer aan de slag !
Hoi Jelte, Hartelijk dank voor je review. We noteren je verbeterpunt! We horen dit soort dingen altijd graag, want alleen dan kunnen we er iets mee dus dank je wel! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mijn ervaring is prima toen er x geen zaadjes waren opgekomen. Ik kreeg heel vlot nieuwe toegestuurd
Hoi Inge, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat het naar wens geregeld is met je! Zo zien wij dit graag ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De service was simpelweg goed, makkelijk te vestellen en genowg betaalmogelijkheden. De verzending was zeer snel(volgende dag in huis) en bovendien lekker discreet zodat niet gelijk de hele straat kan zien wat je besteld hebt. Ik zou hier zeker vaker bestellen!
Hi Rick, Wat fijn om te horen dat je dit zo ervaren hebt! We zien je natuurlijk graag terug als klant! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik bestel voor mijn oude hond 16 jr Dental Sticks ‘Hip and Joint . Daar blijft ze heerlijk soepel door. Soms worden de verkeerde stokjes geleverd en laatst brokjes. Dat is niet zo leuk, want de hond wordt snel weer stram.
Hi Marjan, Als er iets is met de levering van de producten neem dan altijd contact met ons op! Zo kunnen wij er ook wat mee naar de leverancier toe en ons magazijn! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
niks op aan te merken
Hi Jacqueline, Wat fijn om te horen!! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Volgende dag bezorgd. Helemaal top.
Hi Jurrien, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat het zo snel bezorgd is. We blijven hierin natuurlijk toch afhankelijk van PostNL. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Na 2 dagen gebeld met de klantenservice... Mijn pakketje was nog niet bezorgd... Ik werd direct netjes geholpen door een vriendelijke dame... Dezelfde dag, lag het pakketje op mijn deurmat!
Hoi Elroy, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geboden service! Mochten er nog andere vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Schnell, diskret und sicher.
Hello Iven, Vielen Dank für die Bewertung Bei Fragen lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Machtige service na levering: 2 zaadjes lieten het afweten en ik mocht 2 andere zaadjes ontvangen + leuke extra’s!! Bedankt!
Hoi Hans, Wat leuk dat je nog een review plaatst! Goed om te horen dat het gewaardeerd wordt! Succes met de nieuwe zaden!! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Kwaliteit van het product is zeer goed
Hoi Jeanette, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Als je nog vragen hebt, laat het ons rustig weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering en prima prijzen
Hi Robert, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat zowel de prijzen als de producten naar wens zijn. Als je nog wat mist, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Online besteld, snel en perfect geleverd
Hi Ad, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles goed geleverd is. Als er nog vragen zijn dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd netjes en zorgvuldig verpakt en pakketjes van de juiste grootte. Producten voldoen altijd aan de verwachting.
Hi Nikolas, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
🤙🤙🤙🤙🤙
Hi Cris, Super bedankt! Als we nog iets kunnen doen, roep je maar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Je n’arrête pas d’essayer de vous contacter sans succès. J’ai effectué un versement de 34,95€ le 17 janvier pour un detartreur que je n’ai toujours pas reçu!
Chère Marie-Laure, Comme c'est ennuyeux que vous n'ayez pas encore reçu la commande. Si vous pouviez envoyer votre numéro de commande par e-mail à [email protected], nous pouvons toujours voir ce que nous pouvons faire pour vous, car nous ne pouvons pas trouver une commande de votre part sur la base des données fournies par vous. Nous pouvons alors immédiatement demander le statut de votre commande. Nous attendons votre réponse. Cordialement, Au nom du service client de Dutch-Headshop (Ce message a été traduit)
Besteld en dag er op in België geleverd, Meer kan men niet wensen
Hi Beheydt, Dat is zeker snel zeg! :-) Gelukkig maar! Als je nog vragen hebt, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hi Geert, Hartelijk dank voor je review. Als er nog iets is wat we kunnen doen voor je, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik heb een wietpijp gekocht maar er is helaas niet goed omschreven hoe ik dit moet gebruiken
Hi Sonja, Als je ons een mail stuurt met daarbij je bestelnummer dan helpen we je graag verder! Je kunt dit het beste mailen naar [email protected] Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel geleverd, prachtig verpakt. Super service!
Hi David, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering. Goed prijs
Hoi Anna, Dank je wel voor je review! Als je nog ideeën hebt voor iets wat beter kan, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle ontvangst goed materiaal en leuke website
Hoi Jordy Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen. Als je nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ordered received within 24 hours
Hello Client, Wow! That is really quick, even for us! ^_^ If you have any questions, please let us know! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Altijd goede kwaliteit. Duidelijke site en mijn bestelling word altijd netjes verzonden. Snel in huis en netjes ingepakt. Niks op aan te merken. Kortom: perfect!
Hallo bedankt voor het willen horen over mijn mening. Zowiezo is goed dat het mogelijk is om zaadjes te vinden en soms weer een plantje of meer, ik ben mee eens dat kweken onder toezicht moet in bepaalde gevallen en electriciteit is niet zomaar iets in hitte van lampen en transfirmators op afstand van de lampen. Ik vind het belangrijk om geld over te houden en dat coffieshops niet door criminelen worden georganiseerd omdat voor hen maakte te vaak niks uit welke drugs of product. Deze groene drug is ook wel drugs en ik zou hebben gewild dat liefdesverdriet had of allerei teleurstellingen die ook het drinken kunnen stimuleren en dat is veel erger en zeker moeilijk om te stoppen of matig voor een mens. Het is toch corruptie die alles ingewikkeld maakt. Ja wij moeten minderen met blowen en de hele goede reden om te blowen moeten ook niet eens zijn in de eerste plaats. Deze werkd drait niet om wat is goed of wat is eerlijk qua wil van machthebbers. Cannabis is wel peaceful and het niet hebben van cannabis can wel depressie zijn en sterke soorten maken extra sterke reactie en gemis. Wij moeten zowiezo zuinig doen en proberen voor beide reden te minderen, invloed en kosten. De roller is een goed idee op verschillende formaten tot zo klein mogelijk. Zeker een goed idee, ik had laatst besteld en heb wat buisjes tussen gezet en dunner gerold. Hopelijk alles voor kweken zal verkrijgbaar zijn zo goedkoop mogelijk voor ingewikkelde budgetten.
Beste Y, Hartelijk dank voor je review. Als je cannabis wilt kweken tegen een zo laag mogelijke prijs, dan raad ik onze huismerk zaden aan. Deze zijn van prima kwaliteit en hebben een leuke prijs. Mocht je hulp nodig hebben met het uitzoeken van een juiste soort, kun je ons altijd mailen of app'n. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Zoals altijd weer een fijne levering, zeer blij met het draai-traytje en de RAW-roller is ook heel fijn in gebruik met een beetje handigheid!
Hi Dewie, Fijn om te horen dat de producten bevallen! ^_^ Daar doen we het toch voor! Mocht je nog vragen hebben of denken "waarom verkopen ze dat nog niet?" Laat het ons weten!! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk