Zeer tevreden over de producten alleen jammer van het niet meer weg geven van bijvoorbeeld vloei oid

Producten zijn top alleen jammer dat je niet meer bij bijv. 25 euro een gratis iets erbij krijgt. Verder snelle levering en we kunnen weer aan de slag !

Altijd vlot en correct geholpen

Mijn ervaring is prima toen er x geen zaadjes waren opgekomen. Ik kreeg heel vlot nieuwe toegestuurd

Topservice en uitstekende levering

De service was simpelweg goed, makkelijk te vestellen en genowg betaalmogelijkheden. De verzending was zeer snel(volgende dag in huis) en bovendien lekker discreet zodat niet gelijk de hele straat kan zien wat je besteld hebt. Ik zou hier zeker vaker bestellen!

Ik bestel voor mijn oude hond 16 jr Dental Sticks ‘Hip and Joint . Daar blijft ze heerlijk soepel door. Soms worden de verkeerde stokjes geleverd en laatst brokjes. Dat is niet zo leuk, want de hond wordt snel weer stram.

perfect

niks op aan te merken

Supersnel bezorgd

Volgende dag bezorgd. Helemaal top.

Prima bedrijf, enorm assortiment, fijne klantenservice!!

Na 2 dagen gebeld met de klantenservice... Mijn pakketje was nog niet bezorgd... Ik werd direct netjes geholpen door een vriendelijke dame... Dezelfde dag, lag het pakketje op mijn deurmat!

Sehr gut!

Schnell, diskret und sicher.

Super service

Machtige service na levering: 2 zaadjes lieten het afweten en ik mocht 2 andere zaadjes ontvangen + leuke extra’s!! Bedankt!

Goede producten en een snelle levering

Kwaliteit van het product is zeer goed

Snelle levering en prima prijzen

Snel, discreet

Online besteld, snel en perfect geleverd

Zoals altijd netjes geleverd

Altijd netjes en zorgvuldig verpakt en pakketjes van de juiste grootte. Producten voldoen altijd aan de verwachting.

Super goed

🤙🤙🤙🤙🤙

Je n’ai toujours pas reçu mon produit!

Je n’arrête pas d’essayer de vous contacter sans succès. J’ai effectué un versement de 34,95€ le 17 janvier pour un detartreur que je n’ai toujours pas reçu!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goeie eerlijke vlugge service

Besteld en dag er op in België geleverd, Meer kan men niet wensen

Snel en goed

Snelle service maar te weinig uitleg

Ik heb een wietpijp gekocht maar er is helaas niet goed omschreven hoe ik dit moet gebruiken

Uitstekende service

Snel geleverd, prachtig verpakt. Super service!

Snelle levering. Goed prijs

Supergoed

Snelle ontvangst goed materiaal en leuke website

Superfast delivery

Ordered received within 24 hours

Altijd goede kwaliteit. Duidelijke site en mijn bestelling word altijd netjes verzonden. Snel in huis en netjes ingepakt. Niks op aan te merken. Kortom: perfect!

Mijn ervaring

Hallo bedankt voor het willen horen over mijn mening. Zowiezo is goed dat het mogelijk is om zaadjes te vinden en soms weer een plantje of meer, ik ben mee eens dat kweken onder toezicht moet in bepaalde gevallen en electriciteit is niet zomaar iets in hitte van lampen en transfirmators op afstand van de lampen. Ik vind het belangrijk om geld over te houden en dat coffieshops niet door criminelen worden georganiseerd omdat voor hen maakte te vaak niks uit welke drugs of product. Deze groene drug is ook wel drugs en ik zou hebben gewild dat liefdesverdriet had of allerei teleurstellingen die ook het drinken kunnen stimuleren en dat is veel erger en zeker moeilijk om te stoppen of matig voor een mens. Het is toch corruptie die alles ingewikkeld maakt. Ja wij moeten minderen met blowen en de hele goede reden om te blowen moeten ook niet eens zijn in de eerste plaats. Deze werkd drait niet om wat is goed of wat is eerlijk qua wil van machthebbers. Cannabis is wel peaceful and het niet hebben van cannabis can wel depressie zijn en sterke soorten maken extra sterke reactie en gemis. Wij moeten zowiezo zuinig doen en proberen voor beide reden te minderen, invloed en kosten. De roller is een goed idee op verschillende formaten tot zo klein mogelijk. Zeker een goed idee, ik had laatst besteld en heb wat buisjes tussen gezet en dunner gerold. Hopelijk alles voor kweken zal verkrijgbaar zijn zo goedkoop mogelijk voor ingewikkelde budgetten.

Super als altijd

Zoals altijd weer een fijne levering, zeer blij met het draai-traytje en de RAW-roller is ook heel fijn in gebruik met een beetje handigheid!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk