Ik heb bij jullie een paar dingetjes gekocht, zoals de jointvuller, een geweldig ding en heb ook filters gekocht. Ik zal jullie ook bij iedereen vertellen dat jullie een geweldige zaak hebt.
Hoi Michael, Dank je wel voor je reclame! Heel fijn om te lezen dat alles naar wens is! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gewoon een goed apparaat
Hoi Jan, Fijn om te lezen dat het apparaat naar wens is. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles correct verlopen
Beste Wim, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Als je nog verbeterpunten hebt voor ons, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vers, netjes verpakt volgende dag geleverd.
Beste Addo, Goed om te horen dat de producten goed en vers in huis waren. Anders kun je altijd even contact met ons opnemen. Als je verder nog vragen hebt of punten waar we kunnen verbeteren dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel en correct
Hi Ludo, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct gegaan is. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goed product en snelle levering
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je het product snel in huis had! We blijven toch afhankelijk van postNL in deze. Als je verder nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Duidelijke website.
Beste E.A. Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ein gutes Shop mit grosse Auswahl aber ich wünsche mir größere Auswahl an Cbd tropfen 15%, 20% oder höher.
Hallo Argyro, Vielen Dank für Ihren Kommentar. Wir können etwas damit anfangen! Dies stellen wir natürlich als Kundenwunsch fest! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Ik had om 23:45 besteld en het werd de volgende dag in de ochtend al bezorgd. Geen idee hoe ze het doen maar ze doen het goed!
Hi Floris, Soms zit het mee ;-) Als je verder nog vragen hebt over de producten dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vond hoe alles ging van contact tot bezorging gewoon erg chil.
Hi Bob Jan, Goed om te horen dat alles naar wens is geweest met de bestelling. Mocht je vragen hebben over de producten dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
alles korrekt
Hello Ralph, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir Ihnen noch weiterhelfen können, würden wir uns freuen, von Ihnen zu hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Bij het kiemen van de Amnesia Hazes zijn 2 zaadjes niet uitgekomen. De 3 overige zijn zaailingen geworden
Beste Hans, Vervelend te horen dat niet alle zaden ontkiemt zijn. Doorgaans ontkiemt 80 tot 90% van de zaden. Het is vervelend als dat net 2 zaden in jouw bestelling zijn. Kun je ons je ordernummer mailen? Wellicht kunnen we je hierin nog tegemoet komen. [email protected] Dank je wel! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
deswegen nur die zweieinhalb Sterne erstmal
Hallo Holger Vielen Dank für Ihre Bewertung Es ist ärgerlich, dass Ihre Bestellung anscheinend nicht geliefert wurde. Wir haben den Spediteur kontaktiert. Die Zustellung erfolgte am 01.10. Direkt im Briefkasten. Wir haben Ihnen per E-Mail weitere Informationen zur Lieferung Ihrer Bestellung zugesandt. Bitte antworte. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundenservice Dieser Beitrag wurde übersetzt
vielen dank. werde wieder hier bestellen.
commande bien reçu en quelques jours
Hello Patrick, Merci pour votre avis. Si nous pouvons encore vous être utiles, nous serions ravis de vous entendre! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Hi Danny, Dank je wel voor je review! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik was wel even bezig voor ik het apparaat aan de praat kreeg. Er zat een gebruiksaanwijzing in het Engels bij (wat voor mij op zich geen probleem is). Die vond ik echt wat pover. Het duurde wel een tijd voor ik begreep hoe ik de rookwaar moest laden in de 'heating chamber'. Uiteindelijk bood een youtube filmplje uitkomst. TIP: in elk geval meer illustraties bij de gebuiksaanwijzing en mogelijk ook eentje in het Nederlands
Hoi Hans, Vervelend om te lezen dat de handleiding niet even duidelijk was. Wij hebben van meerder vaporizers de handleiding vertaald en online gezet bij het product. Deze vind je dan onder het kopje "documenten". Hopelijk werkt de vaporizer verder naar wens? Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Door eigen fout verkeerd product besteld, bij retour prima hulp gekregen van medewerker.
Hi Ricardo, Dank je wel voor je review! Wij helpen de klanten graag ^_^ Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heel vlotte levering en het is een plewier om door de catalogus on line te surfen. Ruime keuze en heel goede informatie
Hoi Jan, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid van de website! Als je nog verdere informatie nodig hebt of mist, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mooie site , goede producten en snelle levering . Mag niet klagen van deze site/diensten en ben zeer tevreden.
Hi Yoeri, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons! Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
allerdings hat einer der fünf Samen nicht gekeimt. Kann der Dutch Headshop mir einen Ersatz schicken?
Hallo Christoph, Sie können uns jederzeit eine E-Mail an [email protected] senden Wir möchten auch Ihre Bestellnummer und Keimmethode erfahren. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Goed telefonisch geholpen en de levering ging snel .
Beste Gilia, Wat fijn om te horen dat mijn collega's je goed telefonisch hebben kunnen helpen! Mocht je nog meer vragen hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hello Psydex, Thank you for your review! Please let us know if there is anything we can do for you! Kind regards, Customer Service Dutch Headshop
Altijd de volgende dag in huis. Veel keuze bij producten. Kortom: top!
Hoi Letty, Wat fijn om te horen dat alles top is! Als je nog opmerkingen voor ons hebt, horen wij het graag! Nog een hele fijne dag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Leveringstijd van het door mij bestelde artikel stond op 1 week, dat bleek na 1 week niet haalbaar. In overleg met chatmedewerkster een andere vapor besteld welke wel direct leverbaar was. Deze binnen 2 dagen binnen...
Hallo Coen, Bedankt voor je review. Jammer dat het bestelde product niet binnen de levertijd haalbaar was. Toch fijn dat je een alternatief hebt gekozen! We hopen dat deze vapor je goed bevalt en je veel plezier zal opleveren. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een fijne dag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk