Smooth, correct, as it should be.

The worst part about the experience was BPost, which is outside your control. :-)

super correct !!

The expercience with Dutch headshop was very pleasant !

uitgebreid assortiment, snelle levering. Dikke prima!

Nadat mijn vaporizer uit mijn handen glipte en kapot bleek te zijn (valse lucht; slopend voor je vape-ervaring) moest ik eerst huilen. Omdat hij uit mijn handen viel terwijl ik bijna klaar was met dampen kon ik niet in de auto springen om een nieuwe te gaan kopen bij mijn gebruikelijke smartshop. Daarom DHS opgezocht een een dik uur gebladerd door de vaporizers om mijn nieuwe vaporizer uit te kiezen. Uiteindelijk heb ik de vaporizer die ik al had opnieuw gekocht (DaVinci IQ - Geniaal apparaat, wil nooit meer een ander!) Levering was sneller dan verwacht: de volgende dag stond de bezorger al voor de deur!

Professional

1st experiences was good. I had to wait for the product due to lack of stock but was informed all the time about what was happening. Sence of trust.

mijn pakketje was verdwenen bij de post. Ik heb toen direct contact gezocht en werd erg goed geholpen

levering was erg snel en netjes. hier ga ik vaker wat bestellen

Gerne wieder

Promte Lieferung, guter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal Top!

Super online shop met uitgebreide keus!

Stel toppers

Snelle levering altijd, nooit gezeur, topwinkel

CBD 5% pour l'épilepsie.

Société sérieuse et réactive, je me fournis en CBD depuis plusieurs années sans avoir jamais rencontré le moindre problème. Je vous recommande auprès des amis !

Snelle, correcte & discrete levering

Snelle, correcte & discrete levering

Discreet en super snel

8 uur savonds besteld, half 11 al bij het tnt depot. Volgende dag binnen! Discreet en snel, bestelde items ook super kwaliteit Aanrader! Groetjes, Jason

Snelle afhandeling en levering. Uitstekende service

Altijd een positieve ervaring

Nog geen enkele keer teleurgesteld door Dutch H Duidelijke website Ok tarieven Snelle verzending Bij problemen of vragen telefonisch steeds goed geholpen

Goede service en kwaliteit

Meestal snel in huis. Verder geen problemen gehad.

best shop in the world !

best shop in the world !

Prima service!

Snelle levering, goede service!

Snelle levering. Prima

Savonds besteld volgende dag in huis

Snelle levering. Prima klantenservice!

Snelle levering. Prima klantenservice!

2 keer zaadjes proberen te ontkiemen maar zonder succes

De laatste 2 keer dat we zaadjes besteld hebben,hebben we ze proberen te ontkiemen maar zonder succes,de keren ervoor geen problemen ermee.Nu sterk aan het twijfelen om nog zaadjes bij jullie te bestellen

Snelle en correcte levering

Niets om op te merken. Alles is prima

Goeie verpakking en goie track en trace

Bonne boutique de leurs calitee de produits net commerciales

Bonne boutique de leurs calitee de président et commerciale

Danke sehr gut gelaufen 👍👍👍

Super schnelle Lieferung ....danke immer wieder!!!!!👍👍👍

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goede service

Snelle levering, goed verpakt.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk