goed kwaliteit en levering
Habe das erstmal bestellt und kann nur positives berichten. Sowohl vom Support wie auch vom Produkt. Bin übrigens auf Empfehlung eines Kunden auf den Shop aufmerksam geworden 😊 5 Sterne plus
Hallo Ronald, Dank voor je dikke 10 als beoordeling! Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
Goed uitstekend zelf
Hallo Marcel, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de producten en levering naar je tevredenheid zijn gebleken. Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
Het is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij jullie,was al lang op zoek naar hetgeen ik heb besteld maar nergens gevonden of nog niet eens een antwoord gekregen.Alles is volledig naar wens verlopen en heel snel!!!Doe zo voort,van mij krijg je 10/10.👍👍
Hallo Andre, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat een leuke en positieve reactie! We zijn net zo enthousiast dat je zo een positieve eerste ervaring hebt gehad. Hopelijk volgen er nog velen na deze! Veel plezier met je bestelling en een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
Goede service niet lang wachten. Goede uitleg voeding
Hallo Andreas, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat onze service je goed verder heeft geholpen. Geniet van je bestelling, we hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Als je nog vragen hebt, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Een prettige dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
sávonds besteld volgende dag geleverd
Hallo Johan, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Geniet ervan en als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop Afdeling klantcontact
ich kaufe schon einige Jahre bei Dutch Headshop und war immer sehr zufrieden. Hohe Qualität der angebotenen Produkte, sehr übersichtlicher Onlineshop und sehr schnelle Lieferung.
Hallo Wolgang, Vielen Dank für Ihre Bewertung Vielen Dank, dass Sie seit Jahren ein zufriedener Kunde sind. Dafür sind wir sehr dankbar. Viel Spaß bei Ihrer Bestellung und wir freuen uns auf Ihren nächsten Webbesuch. Haben Sie noch weitere Fragen? Lass es uns wissen. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundendienst Dieser Beitrag wurde übersetzt
Truffels besteld, werkte de eerste keer niet. Tweede keer hard gegaan als n banaan! Top klantenservice, bestel al jaren producten, dus voor mij een go to!
Hallo Beau, Hartelijk dank voor je review. Wat jammer dat je eerste ervaring niet zo succesvol was. Gelukkig heeft de tweede dat helemaal omgegooid! We horen het graag als je nog wat anders wenst uit te proberen. Een fijne dag en we kijken uit naar je volgende bezoek in onze shop. Tot dan. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop Afdeling klantcontact
Alles bestens nur etwas teuer (speziell das Kratom)
hallo Daniel Vielen Dank für Ihre Bewertung Schade, dass Ihnen der Preis für unser Produkt nicht gefallen hat. Wir haben jede Woche tolle Angebote und Rabatte durch unseren Newsletter. Wenn Sie sich dafür registrieren möchten, senden Sie uns eine E-Mail mit Ihren Daten und Ihrer Adresse. Haben Sie noch weitere Fragen? Lass es uns wissen. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundendienst Dieser Beitrag wurde übersetzt
I ordered many accessories of the Arizer extreme q and one of them was not the right one but I've been helped a lot to fix the problem and now I have what I was searching for.
Hello Gaia, Could you please sent us a picture of the product you received? Then we can solve this problem with you. You can sent this to [email protected] please include the ordernumber. Thank you! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Originele beoordeling
I ordered many accessories of the Arizer extreme q and one of them should have been a mouth piece for the baloon and instead it was for the whip
Bestelling in orde en zeer snel binnen
Hallo Aaron, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we jouw bestelling snel hebben kunnen leveren. Heel veel plezier hiervan. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop Afdeling klantcontact
Kavatza stash box, and futurola joint roller. Joint roller is echt top! Ben benieuwd hoe lang deze mee gaat bij voorzichtig maar regelmatig gebruik.
Hallo Jelle, Dank voor je beoordeling. Wat super om te horen dat de Kavatza box en Futurola joint roller goed bevallen. Hopelijk heb je hier optimaal profijt van. Geen zorgen, mocht de joint roller slijtage vertonen dan hebben we de onderdelen los te koop in de shop, waarmee de roller in een handomdraai weer gloednieuw is! Veel plezier en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop Afdeling klantcontact
Zeer tevreden over vlotte levering en goede producten. Alleen spijtig dat de gratis verzending veranderd is, dit maakt het opeens een stuk duurder.
Hallo Stef, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel binnen is gekomen. We hebben een enquête in 2019 rond gestuurd, waarbij is gebleken dat er veel behoefte is naar kleinere bestellingen. Hierdoor hebben we het minimum van €15,- geschrapt. De verzending is nu gratis boven de €25,-. Wellicht is het dus een optie of tip om minder maar groter te bestellen? Voor nu wensen we je veel plezier met je bestelling. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een prettige dag en hopelijk graag weer tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
Super schnell. Danke Dutch Headshop.
Hallo R.Grols, Vielen Dank für Ihre Bewertung Sehr schön zu hören, dass alles gut gelaufen ist und sich sehr gefreut hat. Viel Spaß bei der Bestellung und bis zum nächsten Mal. Einen schönen Tag noch. Dieser Beitrag wurde übersetzt Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundendienst
sehr gut ,freundlich
Hallo Theo, Vielen Dank für Ihre Bewertung Sehr schön zu hören, dass alles gut gelaufen ist. Viel Spaß bei der Bestellung und bis zum nächsten Mal. Einen schönen Tag noch. Dieser Beitrag wurde übersetzt Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundendienst
Altijd snelle levering, alleen de futurola cones dozen zijn soms moeilijk open te schuiven
Beste Klant, Hartelijk dank voor je kiyoh review. Fijn dat je bestelling snel is geleverd. Wij nemen je punt zeker mee tijdens ons overleg. Wellicht dat de leverancier hier wat mee kan. Geniet van je bestelling voor nu en een fijne dag. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop De klantenservice
Colis envoyé dans les plus brefs délais, bien emballé, le goût n'est pas horrible comme on peut le lire dans plusieurs commentaires et l'effet d'apaisement est bel et bien au rendez-vous.
Hello Nicolas, Merci pour votre avis! Agréable à lire que le goût du produit est meilleur que prévu :-) Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
colis toujours pas reçu
Salut Julien, Comme c'est ennuyeux que la commande ne soit pas encore arrivée. J'ai recherché votre numéro de commande et lancé immédiatement une enquête. Nous vous tiendrons informés par mail! Je souhaite également vous envoyer un e-mail séparément pour effectuer une vérification d'adresse. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Envoi sécurisé rapide pas de problème. RB
Hello Brahimi, Merci pour votre avis! Bon d'entendre que tout s'est bien passé avec la commande. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, gerne wieder
Hello Gerhard, Vielen Dank für Ihre Bewertung Gut zu hören, dass alles gut mit der Bestellung gelaufen ist. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Hoi Jeroen, Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was. We blijven toch afhankelijk van PostNL in dezen. Als je nog vragen hebt over je bestelling, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Voor het eerst dingen besteld, dag later binnen in onherkenbare verpakking
Hoi Patrick, Fijn om te horen dat de bestelling zo snel binnen was! En uiteraard verzenden wij alles zonder logo's e.d. ^_^ Als je nog vragen over de producten hebt, horen wij het graag en anders alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
livraison rapide, conforme, bien emballée, prix attractif. Vendeur recommandé
Hello Gerard, Merci pour votre avis! Heureux d'entendre que tout s'est bien passé avec les commandes! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Idem
Beste Peter, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat alles snel en vlot gegaan is met je bestelling. Als wij je nog kunnen helpen, dan horen wij het graag! Anders alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk