goed kwaliteit en levering

Sehr kundenfreundlich!

Habe das erstmal bestellt und kann nur positives berichten. Sowohl vom Support wie auch vom Produkt. Bin übrigens auf Empfehlung eines Kunden auf den Shop aufmerksam geworden 😊 5 Sterne plus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service produkten altijd op tijd

Goed uitstekend zelf

Kan niet beter!!👍🤗

Het is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij jullie,was al lang op zoek naar hetgeen ik heb besteld maar nergens gevonden of nog niet eens een antwoord gekregen.Alles is volledig naar wens verlopen en heel snel!!!Doe zo voort,van mij krijg je 10/10.👍👍

Goede service niet lang wachten. Goede uitleg voeding

sávonds besteld volgende dag geleverd

sávonds besteld volgende dag geleverd

schnell und zuverlässig

ich kaufe schon einige Jahre bei Dutch Headshop und war immer sehr zufrieden. Hohe Qualität der angebotenen Produkte, sehr übersichtlicher Onlineshop und sehr schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg goed en snelle levering

Truffels besteld, werkte de eerste keer niet. Tweede keer hard gegaan als n banaan! Top klantenservice, bestel al jaren producten, dus voor mij een go to!

Alles bestens nur etwas teuer (speziell das Kratom)

Alles bestens nur etwas teuer (speziell das Kratom)

Good products, perfect quality

I ordered many accessories of the Arizer extreme q and one of them was not the right one but I've been helped a lot to fix the problem and now I have what I was searching for.

Bestelling in orde en zeer snel binnen

Mooie producten, mooie kwaliteit, en keurig op tijd

Kavatza stash box, and futurola joint roller. Joint roller is echt top! Ben benieuwd hoe lang deze mee gaat bij voorzichtig maar regelmatig gebruik.

Tevreden

Zeer tevreden over vlotte levering en goede producten. Alleen spijtig dat de gratis verzending veranderd is, dit maakt het opeens een stuk duurder.

Super schnell. Danke Dutch Headshop.

sehr gut

sehr gut ,freundlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering en discreet verpakt

Altijd snelle levering, alleen de futurola cones dozen zijn soms moeilijk open te schuiven

La rapidité et la qualité sont au rendez-vous

Colis envoyé dans les plus brefs délais, bien emballé, le goût n'est pas horrible comme on peut le lire dans plusieurs commentaires et l'effet d'apaisement est bel et bien au rendez-vous.

Colis toujours pas reçu

colis toujours pas reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 commandes.

Envoi sécurisé rapide pas de problème. RB

Alles problemlos

Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima kwaliteit en snelle levering.

Snel en anoniem

Voor het eerst dingen besteld, dag later binnen in onherkenbare verpakking

Très satisfait

livraison rapide, conforme, bien emballée, prix attractif. Vendeur recommandé

Snel en zeer vlot en duidelijk afgehandeld...

Idem

De Trompet 1715