Trois commandes et trois envois rapides.
Hello Adele, Merci pour votre avis! Heureux d'entendre que tout s'est bien passé avec les commandes! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Goede service, altijd op tijd geleverd. Bij veel producten zijn er geen beoordelingen van klanten, dat maakt het moeilijk om een goede keuze te maken. Zou tof zijn als er meer wordt aangespoord om beoordelingen achter te laten (bijvoorbeeld middels een kleine korting voor klanten).
Hi Thuy, Dank je wel voor je review en feedback! Heel erg fijn om te lezen. We gaan dit voorleggen of wij zoiets kunnen gaan opzetten om meer reviews bij producten te krijgen! Alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
zoals aangegeven een zeer overzichtelijke site maar vooral de service en de snelle levering vind ik super! ga zo door!
Beste M, Dank je wel voor je review! Ze zullen ons uiterste best doen hier gewoon mee door te gaan :-) Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top ding!
Hoi Tiana, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het product goed bevalt! Als er nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hoi Thimon, Dank je wel voor je review. Fijn te horen dat alles snel in huis was! Als je nog informatie nodig hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hello Renate, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles gut gelaufen ist! Wenn Sie Fragen haben, teilen Sie uns diese bitte mit. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Waarschijnlijk heb ik de zaden niet goed ingenomen, omdat ik nauwelijks visuals had en me heel slap voelde, maar wel op mijn hoogtepunt een heel lekker gevoel door mijn lichaam had (vergelijkbaar met XTC). Ik heb de zaden gewoon fijn gekauwd en toen uiteindelijk doorgeslikt (op dezelfde manier als bij truffels). Het duurde 2 uur voordat ik iets voelde en de effecten eindigden na 6 uur. De volgende keer zal ik het fijn malen en in water laten weken voor een beter effect. Over het algemeen was het wel een leuke avond.
Hi Ruben, Hartelijk bedankt voor je review! Goed om te horen dat het een leuke avond was! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Product snel afgeleverd en product naar omschrijving
Hoi Paul, Fijn om te horen dat de bestelling zo snel in huis was! Mocht je nog vragen hebben over het product dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De high hawaiians waren snel ter plaatsen. Na het nuttige van theetje waren we binnen 10 min in een andere wereld.
Hi Berend, Goed om te horen dat je een mooi ervaring hebt gehad met de High Hawaiians! Als we je bij een volgende ervaring kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
SNELLE LEVERING
Beste JP, Dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was. Als er nog iets is wat wij voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede webshop
Hoi Cyriel, Dank je wel voor je fijne beoordeling. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hat alles super funktioniert, ist auch nicht die erste Bestellung bei euch :)
Hello Lene, Vielen Dank für diese Bewertung Wenn wir noch helfen können, lass es uns wissen! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Lieferung noch nicht angekommen, das heißt 2 bis 5 Tage wo bleibt die Ware?
Hallo Karina, Vielen Dank für Ihre Bewertung Ärgerlich, dass die Lieferung anscheinend nicht pünktlich war. Wir haben Ihnen eine E-Mail mit der Verfolgung Ihrer Bestellung gesendet. Diese wird am 01.11. An die von Ihnen angegebene Lieferadresse geliefert. Wir möchten per E-Mail erfahren, ob Sie die Bestellung ordnungsgemäß erhalten haben. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundenkontaktabteilung Dieser Beitrag wurde übersetzt
Hoi Hans, Dank je wel voor deze fijne beoordeling. Als we nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Geen enkele problemen ervaren met deze site. Altijd snel geleverd en in perfecte staat.
Hoi Maarten, Dank je wel voor je review! Blij te horen dat alles goed gegaan is. Als er nog vragen zijn, laat het ons rustig weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Everything was okay. The shipment was really fast.
Hi Lorena, Thank you for those kind words. We love to help when we can. With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Service super goed en snelle levering zeker aan te raden dit bedrijf !
Hoi Moeqie, Als het goed is heb je van ons een nieuwe order ontvangen. Wij horen graag of je deze in goede orde hebt ontvangen? Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Originele beoordeling
Heb een aansteker besteld van ongeveer €6 en die werk nu al niet meer heb het een kleine week! Zeer slechte kwaliteit
Makkelijke site met veel producten voor kweken roken van wiet. Ook goede vervangproducten die helpen bij het stoppen
Hoi Pieter, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als je nog vragen hebt over de producten dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vlotte service!
Hoi Ann, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is! Als je nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
We hebben een vaporizer besteld 'savonds laat en die werd de volgende dag al bezorgd! Het product werkt ook perfect en de site is heel duidelijk.
Hoi Marieke, Fijn om te horen dat de vaporizer naar wens is! Als je nog vragen hebt over het product, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Problemlose Bestellung, Bezahlung und schnelle Lieferung.
Hello Manfred, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles zufriedenstellend ist! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Snelle levering, goede kwaliteit en overzichtelijke eerlijke site, een en al Top.
Hoi Fred, Dank je wel!! Als je nog iets mist op de site, laat het ons weten?! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Al een tijdje een tevreden klant
Hi Andreas, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je als trouwe klant alsnog deze reviews in wilt vullen. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Producten zijn altijd mooi en verzorgt verpakt.
Hoi Sandra, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is! Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik bestelde de jointroller op een avond om 22.00 uur en kreeg hem zelfs de volgende dag al bezorgt. Goed verpakt en alles zat er in! Fijne ervaring :-)
Hoi Sylvia, Fijn om te horen dat de bestelling zo snel binnen was! Als je nog vragen hebt over het product of andere zaken, helpen we je graag verder. Anders wellicht tot een volgende bestelling :-) Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk