Ware war wie beschrieben, schnelle Lieferung und guter Support. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende klantenservice

Nadat PostNL mijn pakket was kwijtgeraakt en ik zeer slecht behandeld werd contact opgenomen met de headshop. Dit is heel goed opgepakt en gaf me rust in een toch wel stresvolle situatie. Heb het product nog niet binnen maar de service is een 10 waard.

Mijn ervaring met Dutch Headshop was precies zoals ik wil dat het ging

Site is duidelijk, bestelling ging makkelijk. Ik had de bestelling de volgende dag al in huis!! Alles heel en goed aangekomen. Ben erg positief over de service.

Waanzinnig goed!

Goed werkende en overzichtelijke website. Meer dan genoeg keus in product en een duidelijke omschrijving. Waar ik echt van versteld stond was de levering..! Net voor middernacht plaatste ik de bestelling, net na middernacht kreeg ik de track & trace code over de e-mail met de informatie dat het diezelfde dag nog zou worden afgeleverd. Nou inderdaad, netjes optijd en discreet afgeleverd. Boven verwachting.. Ongelooflijk! Bedankt Dutch Headshop!

Al heel snel geleverd met een heel goed product!! Ik ben heel tevreden!

Goede snelle en juiste levering! Ik ben heel tevreden 😊

Heel behulpzaam

Mijn eerste aankoop.. Ik had een verkeerde keuze gemaakt en werd daar eerlijk attent op gemaakt. Zo verkrijg je langdurige en contente klanten! Tot de volgende keer!

Waardeloze zaadjes

Probleem met zaadjes opgelost, bedankt DHS. De grinder bevalt ook supergoed.

Diskreet goede producten groot keuze en snelle levering zonder problemen super zaak

Goede webshop ze hebben alles aan een normale strijd. Snelle levering. En diskreet dat is ook wel mooi hè.

snel besteld, snel in huis

Prima zakendoen!

Alles inorde

Alles goed aangekomen en snel. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en top product.

Snelle levering en top product.

Snel en duidelijk, goed product

Goede milde ervaring gehad met Magic mushrooms

Slecht product

Slecht product en een oppervlakkerige manier van communiceren in chat als het gaat om klachten/uitleg over de vaporizer.

high quality products, quick delivery and the best customer service

DHS has been my go to shop for years now. They only sell quality producs, delivery is always very fast and their customer service is a joy to communicate with. In all these years I´ve had 1 product which would not grow (can happen with products from nature) After letting DHS know and providing some proof they immediately offered to sent a replacement, free of charge!

Goeie service en netjes aangekomen op afleveradres

Beetje twijfelend bestelt, 2dagen en werd netjes afgeleverd op leveradres in belgie... proper verpakt en alles was netjes in orde zoals het hoort. Meer dan tevreden!!!

super

la livraison a été rapide. il y pas mal de choix

Heel tevreden

altijd goed

super goed

Uitstekende site

Mijn ervaring is top vanwege alle vriendelijke medewerkers als er vragen zijn kan je altijd terecht en wordt je vriendelijk behandelt en daarin tegen is de bezorging super snel bij me 2 dagen altijd is gewoon helemaal top niks Om op aan te merken duim omhoog

Uitstekende service!

Als er een probleem is met geleverde goederen (zaad wat niet opkomt, tightvac die niet goed sluit) dan wordt dit zonder problemen opgelost. Bijzonder prettige en hulpvaardige instelling bij telefonisch contact.

geslaagde bestelling

goede ervaring

Goede webshop

Bestelling binnen de volgende ochtend

Prima, zeer tevreden

Keurige afhandeling van bestelling, Netjes en snel geleverd. Ik ga hier vaker spullen bestellen!

Duidelijk, kwaliteit, goede info, snelle levering, beste prijs

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden, fijne sitenavigatie en snel tot aanschaffing van vloei gekomen. Prima winkel.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk