zoals verwacht. de vruchten van mijn bestelling moet ik nog plukken, maar dat komt vast goed. bedankt weer en tot de volgende.
Beste T, Hartelijk dank voor deze review! Goed om te horen dat alles snel binnen was. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Om 00:00 besteld, zelfde dag voor 12 binnen, in het weekend ook nog, top gedaan jongens.
Hoi Rafal, Dat is zeker super snel! Nu moet je deze keer misschien ook wel mazzel gehad hebben ^_^ Maar soms kan het inderdaad zo lopen dat de bestelling nog net die dag mee kan met de koerier en dan is het er super snel! Mocht je nog vragen over de producten hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
die Preissteigerung für CBD Öl von 25% zwingt mich, woanders zu kaufen Früher kaufte ich 2x 30 ml für je 37,50€ Heute kostet eine 30ml 49,95€
Hello Angelika, Dürfen wir fragen, welches CBD-Öl Sie bei uns kaufen? Natürlich kann ein Produktangebot günstiger sein. Wir wissen aber nichts über eine 25% ige Preiserhöhung Wir würden uns freuen, von Ihnen zu hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
super snelle levering, product nog niet getest maar ziet er goed uit
Hoi Marc, Dank je wel voor je review! Goed te lezen dat het product zo snel binnen was. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bereiken! We horen graag hoe het bevalt! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede snelle service, fijne klantenservice ook! Zal zeker vaker bestellen:)
Hoi Aqua, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat je vaker bij ons gaat bestellen. Mocht je nog hulp nodig hebben, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heel goede Service,
Lastig om 1 woord te vinden wat alles omschrijft! Mooie producten, breed assortiment en lekker snel geleverd! :-)
Hi Ano, Dank je wel voor je review! Fijn te horen dat alles gewoon goed is :-) Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Best price, great inventory, awesome experience
Hi Grigor, Thank you for those kind words! Please let us know if we can help in any way! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Gewoon goed. Bestellen,betalen en alles word keurig en snel geleverd.
Beste Nancy, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles gewoon goed verloopt, zoals het ook hoort. Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Bin sehr zufrieden. Da gibt es nichts austusetzen
Hello Gabriela, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir Ihnen bei irgendetwas helfen können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Bestellung wird schnell bearbeitet, leider dauert die Lieferung etwas lang. Hat diesmal 7 Tage nach Bestellung gedauert. Wäre schön, wenn es etwas schneller ginge.
Hello Gesa, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir werden uns mit der Reederei in Verbindung setzen, warum diesmal so lange gedauert hat. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Hoi Dieter, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat de bestelling snel binnen was. We blijven hier toch afhankelijk van de verzendpartijen! Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
pakket is goed afgelevert en optijd . er stond alleen in de beschrijven dat er een handleiding in zou zitten en 2 x een peperclip deze misten helaas . voor de rest goed te vreden en ze zijn in groei .
Beste Klant, Vervelend dat de handleiding er niet bijzat. Deze hebben wij digitaal en op de website staan als u deze nog nodig heeft. Wij horen het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Die Lieferung und auch die Qualität der bestellten Ware war immer einwandfrei.
Hello Anna, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir Ihnen trotzdem weiterhelfen können, würden wir uns freuen, von Ihnen zu hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Hele goede service: goede zaden en ontkiembakje is top: krijg je gratis bij bestelling van zaden. Ook goede info op website over de verschillende zaden en bloeiwijzen. Koop altijd bij deze webwinkel mijn zaden. Nooit problemen gehad met levering en vlugge respons van de winkel bij twijfels of vragen.
Hoi Marlies, Wat fijn om te horen dat het ontkiembakje zo goed bevalt. Hij komt binnenkort in een nieuw jasje. Hopelijk bevalt hij dan evengoed nog. Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering, subtiele en stevig verpakkingmateriaal
Super dat je korting krijgt bij de aanschaf van meerdere tegelijkertijd, hierdoor is het veel goedkoper dan andere winkels. Binnen 1 dag was alles binnen dus dat was ook super! Kwaliteit van de producten zijn ook echt meer dan top! Mooie ervaring gehad.
Hoi Robert-Jan, Wat fijn om te horen dat de producten snel in huis waren! En fijn om te lezen dat de staffelkorting ook wordt gewaardeerd! Als je verder nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Supersnelle levering, goede, snelle en duidelijke communicatie per mail ! Kortom ouderwetse service in een nieuw jasje. Geslaagd !
Hallo Rene, Dank voor je beoordeling. Super dat we zijn geslaagd! Geniet van je bestelling en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en we kijken uit naar je volgende webshop bezoek! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-Headshop
Alles bestens gelaufen. Umständlich da kein PayPal
Hallo Hans-Joachim, Vielen Dank für Bewertung und Ihre Erfahrung mit uns. Wir finden es auch schade um Paypal, aber leider war es bisher noch nicht möglich, dies anzubieten. Wir bieten jedoch eine Sofortüberweisung an. Viel Spaß bei Ihrer Bestellung und wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Wenn Sie weitere Fragen haben, lassen Sie es uns wissen. Einen schönen Tag noch. Dieser Beitrag wurde übersetzt Herzliche Grüße Dutch-Headshop, Kundendienst
Schnell und zuverlässig.
Hallo Michael, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass wir Ihre Bestellung schnell geliefert haben. Genieße es und bis zum nächsten Mal. Wenn Sie Fragen haben, lassen Sie es uns wissen. Einen schönen Tag noch. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop Kundenkontaktabteilung Dieser Beitrag wurde übersetzt
Overzichtelijke website en snelle levering
Hallo Steven, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de website en levering je goed zijn bevallen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Tot dan! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Pas encore d experience, je viens de commander pour la 1ere fois. Très contente, livraison rapide
Bonjour Marie, Merci pour votre avis. Heureux d'apprendre que nous avons livré votre commande rapidement. Profitez-en et j'espère vous voir la prochaine fois. Cordialement, Dutch-Headshop Service contact client Ce message a été traduit
Goede info over alle produkten, gemakkelijk en overzichtelijk. UItstekende service en comunicatie.
Hallo Eric, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat we op zulke belangrijke punten een 10.0 bij je score. Hier zijn we erg blij mee. Geniet van je bestelling. Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag en we kijken uit naar je volgende web bezoek! Tot dan... Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
alles goed geregeld
Beste klant, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze klantenservice gewaardeerd wordt. We hopen dat je bestelling naar verwachting is en je hier optimaal profijt van zult hebben. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Heel goede zaadjes ontkiemen allemaal!? goede nutrients en weckpotten zijn van goede kwaliteit. Bij vragen krijg ik ook direct een antwoord. Al bij al zeer tevreden!
Hallo Maxim, Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat alles naar je tevredenheid is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Een fijne dag en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk