6x het zelfde glazen DMT-pijpje aangeschaft waarbij 3x duidelijke oneffenheden in de glas van de bowl, geen barst of scheur maar eerder verschil in dikte van glas wat er onstabiel uit. 5 van de 6 zijn inmiddels gebrast door hitte of bij zeer zorgvuldig schoonmaken. Jammer te zeggen dat ook al het product in werking me 100% bevalt het de kwaliteit duidelijk onder doet
Hallo Rob, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het glas niet naar verwachting blijkt te zijn. We hebben je een mail gestuurd om dit nader te bespreken en samen te kijken naar een oplossing. In afwachting van je reactie, alvast een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Beoordeling kan niet ,ik heb nog steeds niets ontvangen
Hallo Freddy, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Helaas heeft de vervoerder tijdens de feestdagen vertraging opgelopen. We hebben je zojuist een mail gestuurd met alle details van je bestelling. Je bestelling zal binnen enkele dagen worden geleverd. Voor meer informatie, gelieve dan te reageren per mail. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Das Paket erreicht mich nicht. Weder DHL noch Headshop reagieren auf Nachfrage. Das ist kein Service obwohl ich schon alles bezahlt habe .
Hallo Jörg, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir haben die Bestellung an Ihre angegebene Adresse gesendet. Leider konnte DHL Ihre Adresse nicht finden und das Paket wird an uns zurückgeschickt. Wir haben Ihnen soeben eine E-Mail mit weiteren Schritten zum Erhalt Ihrer Bestellung gesendet. Möchten Sie darauf antworten? Dann lösen wir es gerne für Sie. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Ich wünsche Ihnen einen schönen Abend. Mit freundlichen Grüßen Dutch-Headshop. Dieser Beitrag wurde übersetzt.
100% vertrouwde service
Hallo Arwin, Hartelijk dank voor je beoordeling. Zeer fijn en trots op trouwe klanten zoals jij! Top dat alles weer naar je verwachting is verlopen. Mocht dit bij volgende bestelling om de een of andere reden niet zo zijn, dan denken we altijd met je mee en zoeken we naar een oplossing. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Noch keine nennenswerte Erfahrungen!
Hallo Anton, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön, dass wir Ihre Erwartungen bisher erfüllt haben. Sollte dies in Zukunft bei einer anderen Bestellung schief gehen, werden wir das auch beheben. Viel Spaß bei Ihrer Bestellung und wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Wenn Sie weitere Fragen haben, lassen Sie es uns wissen. Einen schönen Tag noch. Dieser Beitrag wurde übersetzt Herzliche Grüße Dutch-Headshop, Kundendienst
Livraison rapide
Bonjour Myriam, Merci pour votre avis. Heureux d'apprendre que nous avons livré votre commande rapidement. Profitez de votre commande et nous nous réjouissons de vous revoir. Si vous avez d'autres questions, faites-le nous savoir. Passez une bonne journée. Ce message a été traduit Cordialement, Dutch-Headshop, service client
Snelle levering, goede kwaliteit.
Hallo Mieke, Hartelijk dank voor je review. Geweldig om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd en de kwaliteit van het product je goed is bevallen. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
De service via de whatsapp heb ik als uitstekend ervaren. Fijn dat een ‘foutje’ zo goed word opgepakt en hersteld word. Met vriendelijkheid en openheid. Zeer tevreden
Hallo Kim, Bedankt voor je review. Fijn dat onze service gewaardeerd wordt. In een webshop kan niet alles elke dag goed gaan, maar dan zijn we er ook om '' foutjes '' op te lossen. We hopen in elk geval dat je nu optimaal kan genieten van je bestelling. Heb je nog vragen, laat het ons dan gerust weten. Een fijne dag en hopelijk tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
ruim assortiment met duidelijke uitleg, vlotte service en de prijs is ook redelijk
Hallo Katrien, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze informatie over de producten duidelijk is. Geniet van de bestelling en als wij nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een hele fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Merci cette foi la grindeuse en es bien, les dent ne ce détache plus merci d'avoir rectifier sa
Bonjour Kevin, Merci pour votre avis. De rien! Heureux que le broyeur fonctionne bien. Si vous avez d'autres questions, faites-le nous savoir. Passez une bonne journée. Cordialement, Dutch-Headshop, service client Ce message a été traduit
Snel en discreet . Top zaden!
Hallo Sjoerd, Bedankt voor je beoordeling. Super dat we je bestelling naar je verwachting hebben geleverd. Fijn dat de zaden goed zijn bevallen. Geniet ervan ook in de volgende fasen! Indien je nog iets anders nodig hebt in de webshop of vragen / advies wilt inwinnen, neem dan gerust contact met ons op. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Een machine gekocht om jointjes te kunnen draaien, werkt uitstekend! Snel geleverd en gratis tipjes en lange vloei ontvangen!
Beste Maria, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat de jointroller naar je verwachting voldoet. Heel veel plezier ermee en mocht je nog wat anders nodig hebben, dan weet je ons te vinden. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Snelle levering en goede product beschrijving en goed van kwaliteit ook ik raad het iedereen aan!!!
Hallo Jochen, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd en dat de verstrekte info nuttig was. Veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Kan na 3 jaar zeggen altijd goed en snel
Hallo Patrick, Bedankt voor je review. Trots zijn we zeker, dat we zulke goede vasten hebben als jouw! Geniet van je aankoop en als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar je volgende webshop bezoek. Tot dan. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
gewoon goed
Hallo Jan, Bedankt voor je beoordeling en dat je ons aanbeveelt. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Très bonnes graines qui poussent très bien !
Bonjour Luc, Merci pour votre avis. Super d'entendre que les graines se portent bien. Pour l'instant profitez de votre commande et nous nous réjouissons de vous revoir si vous avez encore besoin de nutrition pour les plantes. Souhaitez-vous des conseils supplémentaires? Merci de nous contacter. Cordialement, Dutch-Headshop, service client Ce message a été traduit
The shipment I ordered from you arrived promptly and without any problems.I am very pleased with your service.
Hi Kaido Thank you so much for your positive review. We are also very pleased to hear that you are satisfied. We hope you enjoy your order. Please if you have further questions, do not hesitate contacting us. Have a great day and hopefully we see you soon. With kind regards, Dutch-Headshop, customer service
Alles prima!
Beste klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles prima is verlopen. Heb je nog verbeterpunten of vragen voor ons? Laat het ons dan ook graag weten. Heel veel plezier voor nu en een fijne dag. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Had altijd plastieken jointhouders. Maar het kopje brak altijd snek af. Heb nu metalen buisje en een kop met schroefdraad. Beter als dut kan niet. Een 10/10!!
Hallo Michael, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat je eindelijk een juist product hebt gevonden die je goed is bevallen. Heel veel plezier en mocht je nog wat willen weten, neem dan contact met ons op. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Duidelijk site. Alles is makkelijk te vinden. Het betalingssysteem was snel en direct, dus zonder allemaal omleidingen via ander webpagina's. En een snelle en veilig verpakte levering
Hallo Jarno, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons, zo positief is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag weer terug. Tot dan, voor nu een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Perfecte service, alleen duren verzendingen iets te lang naar Nederlandse bij andere on line shops
Hallo Dirk, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat onze service goed waardeert. Verzendingen naar België boven de €45,- zijn kosteloos. Wellicht een advies om van tijd tot tijd wat groter te bestellen? We proberen altijd binnen levertijd te leveren. Helaas werkt de vervoerder niet altijd mee. Gelukkig wordt je via de tracking van je bestelling goed op de hoogte gesteld. Als je nog andere vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Een fijne dag en hopelijk tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Die Lieferung ging einigermaßen schnell und reibungslos von statten. Das Paket war unauffällig verpackt, was mich sehr erleichtert hat. Die Ware war sehr gut und es war ein sehr schöner Abend. Ich werde wieder hier bestellen
Dutch Headshop biedt steeds de beste kwaliteit, een snelle service, discrete verpakking, snelle verzending, ... vroeger jammer genoeg bij anderen besteld, met alle gevolgen van dien, maar sinds ik bij headshop bestel, verander ik niet meer. Hier ben je zeker dat alles professioneel en correct verloopt.
Hoi Jurgen, Wat een top review. Heel erg bedankt en trots zijn we, dat jij zo tevreden bent. Als slagroom op de cake nog even: Mochten er bij ons issues ontstaan, laat het ons dan weten. Wij denken altijd met je mee en zoeken naar een oplossing. Voor nu heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Geweldig zo snel
Hoi Carina, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Perfecte service !
Hoi Jef, Hartelijk dank voor je beoordeling. wat fijn om te horen dat onze service waardeert. We hopen dat je bestelling je net zo is bevallen. Indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een hele fijne dag en we kijken uit naar je volgende webshop bezoek! Tot dan! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk