Alles verloopt super
Mooie spulletjes en snel bezorgd.
Info on site, snelheid levering, kwaliteit materiaal, feedback/oplossingen bij vragen/issues: allemaal 9+ !!
Leuke informatieve heldere website. Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Hoi Frank, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat onze webshop gemakkelijk en duidelijk is beoordeeld door jouw. Wij doen ons best om dit zo goed mogelijk neer te zetten. Zijn er dus nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Voor nu, heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Had wat vraagjes en via een super vriendelijk telefoongesprek volledig geïnformeerd 🥳
Hoi Simone, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft geholpen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Heb je nog andere vragen of wens je advies, dan weet je ons te vinden. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Ich bekam umgehend eine zufriedenstellende Antwort, als ich mich wunderte, wo mein Paket bleibt. Das Paket war dann auch am gleichen Tag noch da. Zum Produkt kann ich noch nicht viel sagen, ich teste noch.
Hallo Nicole, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass Sie unseren Service genossen haben und das Paket schnell angekommen ist. Wir hoffen, dass Sie das Produkt auch so positiv finden. Nehmen Sie sich Zeit, dies zu testen und teilen Sie uns Ihre Erfahrungen mit, wenn Sie dazu bereit sind. Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und bis bald! Grüße, Dutch-Headshop, Kundendienst Dieser Beitrag wurde übersetzt
S'avonds CFX-vape besteld, de volgende ochtend geleverd, super apparaat ,snel warm, grote keramische kamer, goede smaak, dikke damp
Hoi Michel, Dank voor je beoordeling. Wat super om te horen dat de Boundless CFX je goed is bevallen. Dit kan andere klanten ook helpen bij het maken van een keuze. Dus zeker bedankt voor de waardevolle review. Veel vape plezier en mocht je nog advies willen inwinnen, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Zeer snelle service vriendelijke en behulpzame mensen Zeer tevreden over de producten en de service
Hallo Erik, Bedankt voor je beoordeling. Super om te horen dat je zo tevreden bent over de gehele webshop ervaring. Geniet van je bestelling en mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Ik bestelde het desgewenste product online en kreeg de zending al 2 dagen later aan en werd op de hoogte gehouden met een uitgebreide tracking. Enkel de instructies ontbraken...
Hoi Roel, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel in huis was en dat je via de tracking correct de bestelling kon volgen. Het klopt dat bij sommige producten instructies ontbreken. We werken hier aan om dit zo snel mogelijk duidelijk te hebben. Echter, de instructies kan je altijd vinden op onze blogs:https://www.dutch-headshop.nl/blog Mocht je er dan nog niet uitkomen, laat het ons dan gerust weten! Wij helpen dan graag verder. Voor nu, heel veel plezier met je bestelling en een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
als boven! nooit problemen altijd goed
Beste Klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je keer op keer een positieve webshop ervaring bij ons beleefd. Mochten er verbeterpunten zijn, dan horen we deze ook graag. Voor nu geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Wederom helemaalTop!!
Hallo Dann, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles naar je verwachting is verlopen en je ons omschrijft als '' top ''! Geniet van je bestelling en als je nog vragen hebt, staan we voor je klaar. Een fijne dag en we kijken uit naar je volgende web bezoek! Tot dan. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Snelle levering en goed verpakt
Hallo Christophe, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om terug te lezen dat je bestelling correct is geleverd. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je aankoop. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, de klantenservice
Goed ontvangen en alles was discreet ... top
Beste Kenneth, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mocht je toch nog opmerkingen of verbeteringen hebben voor ons, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top aanbod en geen minimaal besteding, als enige op de markt volgens mij.
Beste Martin, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mocht je nog iets missen in het aanbod, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Supersnelle levering
Hoi Eva, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering snel was. Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vaker besteld. Altijd op tijd, supersnelle service, nooit problemen door een duidelijke communicatie. Perfect gewoon.
Hoi Andre, Dank je wel voor je complimenten! Fijn om te horen dat alles duidelijk en is zoals gewenst. Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hoi Frieda, Bedankt voor deze 10! Daar worden wij blij van. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gisteravond besteld vandaag rond de middag in huis. Geweldige service!
Hoi Ralf, Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel in huis was! Als je verder nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
nog niet tevreden want niets ontvangen :(-
Beste Dieter, Vervelend dat de bestelling er nog niet is. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL voor de bezorging van de orders. Het is zo dat jouw bestelling op de laatste dag van 2019 is klaargemaakt voor verzending. Hierdoor is deze pas in het nieuwe jaar verzonden. Wat ik kan zien is dat deze is aangekomen in het land van bestemming. Ik verwacht dus dat deze binnen enkele dagen geleverd is. Mocht je de track en trace wensen te ontvangen kun je ons altijd mailen. Wij hopen op een spoedige levering. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
komt altijd op tijd aan dus ben tevreden
Hallo Ilse, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling altijd op tijd wordt geleverd. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag weer terug in onze webshop. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag. Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Fast delivery, order in anonimous box.
Hello Bert, Thanks for your review. We are glad to hear that we could deliver your order quickly. Hope you enjoy your order at the most! Have a good day and hopefully we see you soon. With kind regards, Dutch-Headshop , the customer service
Bestelling wordt altijd snel en volgens afspraak geleverd. Heb geen klachten.
Hallo Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Geniet ervan en we kijken uit naar je volgende web bezoek. We zien je dan! Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Snelle levering goed verpakt
Hallo Luca, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Als we nog iets anders kunnen doen, horen we het graag. Veel plezier met je bestelling en hopelijk graag tot de volgende keer weer. Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Een zeer prettige webshop met ruime keus. Een voorbeeld voor vele denk ik
Hoi Laurens, Dank je wel ^_^ We doen zeker ons best om leuke nieuwe producten te introduceren. Mocht je nog suggesties hebben, dan horen wij deze graag! Alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
na 1 dag in huis!!
Hoi Wendy, Fijn om te lezen dat de producten snel in huis waren! Zeker omdat PostNL wel even achterliep met de verzendingen! Fijn weekend alvast! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk