Super snelle levering top.

producten besteld en 2 dagen later al in huis ,en netjes verpakt.

Alles läuft bei der Bestellung so wie man es erwarten kann, super Produkte und alles ganz unkompliziert! Immer wieder gerne.

Produits

Excellent produits

Goede selectie producten, snelle levering, helemaal top! Ik ben super blij met mn nieuwe spulletjes

Alles netjes ingepakt

Alles netjes ingepakt

Mega snelle levering

Top producten voor een eerlijke prijs.

Alles super.

Schnelle Lieferung. Gute sichere Verpackung.

Simpelweg top

Ik bestel hier al jaren een vaste bestelling voor mijn moeder. Dit gaat altijd vlekkeloos. Een keer is er een defect product aangekomen maar dat is heel netjes opgelost door mij een nieuwe toe te sturen. Een tevreden klant.

Pas encore reçu ma commande

J ai réglé le 21 dec et je n ai rien reçu a ce jour

Lenteur ou arnaque!

Très mauvaise impression!J'ai commandé le 26 décembre et je n'ai toujours rien reçu ! Bravo!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pas encore reçu de mail de confirmation de ma commande ni ma commande

Effectuer une commande sur votre site depuis pas de nouvelles de votre part par contre le montant a bien été débité de mon compte. Ou en est ma commande ?

schnelle Bearbeitung und Lieferung

Die Bestellung wird schnell und unkompliziert bearbeitet. Ware kommt neutral verpackt sehr zügig an

Super service uns schnelle Lieferung

Schon mehere Mahlen mein CBD gekauft, und immer wieder super service und innerhalb 2/3 Tage geliefert.

siehe unten

Ich bin Erstkunde. Die Lieferung war vollständig und unbeschädigt. Die Lieferzeit war angemessen. Die Möglichkeit zur "Sofort-Zahlung" ist hilfreich. Die Anwendung der Produkte ist noch in der "Übungsphase". Mit freundlichen Grüßen, Holger Gruhnke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig ,snel geleverd zondag besteld maandag in huis

Ik wil wel een 10 geven maar er staan maar 5 sterren😀 Jullie leveren goed product voor mooie prijs Deze ronde gaan we ( ik , broer en mn vader) met verwarmings element proberen Ben benieuwd

site attractif

online shop attractif, transparent et professionnel. Excellent service! rapide, soigné. tarifs tout a fait normaux. A recommander sans aucunes craintes

Scnelle Lieferung

Die Lieferung ist wirklich schnell gekommen und wäre noch früher da gewesen wenn die Lieferfirma nicht GLSgewesen wäre. Da Produckt entspricht genau der Beschreibung, gute Kundenbetreuung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!! ik heb mijn product om 21:00 besteld en de dag er na al geleverd.

Super service, snelle en discrete levering ook de klantenservice reageert super snel en vriendelijk bij vragen.

Très bien

Très bien.

Snelle bezorging van het product.

Het bestellen was makkelijk en het product werd in goede staat en snel bezorgd. Zou hier zeker vaker bestellen.

Het is een prima winkel.

Geen problemen bij bestelling. Snel bezorgd. Goed kwaliteit.

betrouwbaar

snel

Super snel, netjes ingepakt en voor weinig 👍

Super snel (zondagavond besteld, maandag middag binnen), netjes en veilig ingepakt, goede prijs 👍

Vlot shoppen met duidelijke informatie

Mooi aanbod, goed gecategoriseerd, met duidelijke informatie Eén suggestie, een cart save optie of wishlist optie zou handig zijn.

Mooi kistje

Mooi en compact stevig kistje. Heel handig.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk