👌🏾
Hallo Nora, Hartelijk dank voor je review. Van je emoticon worden we erg blij. Als je nog vragen hebt over je onze producten, laat het ons gerust weten. Heel veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Een fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Sans problème.
Bonjour Patrick, Merci pour votre avis. Très bien que votre livraison se soit bien passée. Amusez-vous avec votre commande et si vous avez des questions, vous pouvez toujours contacter notre service client. Passez une bonne journée et espérons vous voir la prochaine fois! Cordialement, Dutch-Headshop, service de contact client (ce post a été traduit)
Goeie prijzen. Snelle levering. Super site, heb je alles. In een woord zeker aanrader!!
Hallo Mike, Hartelijk dank voor je positieve review. We vinden het erg fijn dat je ons aanbeveelt! Heel veel plezier met je bestelling en als je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Een prettige dag en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
super kwaliteit, directe levering, ik ben altijd heel tevreden met deze webshop.
Hallo Wolfgang, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd en je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop en kijken uit naar je volgende webshop bezoek. Als er nog vragen, zijn neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Vlotte website, snelle levering en correcte betaling.
Hallo Annelieke, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat alles naar je verwachting is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop. Een fijne dag en we kijken uit naar je volgende bezoek in onze webshop. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
goede ervaring steeds gehad met Dutch-headshop
Hallo Alfred, Bedankt voor je review. We vinden het erg fijn om te horen dat je steeds weer een positieve webshop ervaring bij ons beleefd. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
super snelle levering !
Beste klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we je bestelling snel hebben geleverd. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van de producten. Veel plezier en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Besteld en de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit producten. Aanrader!!!
Hallo Joey, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat we je bestelling razendsnel hebben geleverd en dat de producten je goed zijn bevallen. Heel veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Livraisons super rapides! Excellents produits!
Bonjour Nelly, Merci pour votre avis. Nous sommes très heureux d'apprendre que vous aimez la livraison et nos produits. Nous espérons que vous apprécierez la commande et espérons vous revoir bientôt dans notre boutique en ligne. Jusque-là! Cordialement, Le service client de Dutch-Headshop Ce message a été traduit.
Neben guten und breiten Sortiment bekommt man auch sehr kompetente Beratung und Info
Hallo Ewald, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir freuen uns sehr zu hören, dass unser Rat Ihnen gut geholfen hat. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei der Bestellung und bis bald in unserem Webshop. Bis dahin! Herzliche Grüße Der Kundenservice von Dutch-Headshop Dieser Beitrag wurde übersetzt.
Snelle levering in keurige verpakking geleverd. Ook zaten er genoeg boekjes bij om te weten wat ik met de producten aan moest.
Beste Klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je bestelling netjes is geleverd en er voldoende instructie bij zit. Heel veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop, afd. Klantcontact.
Snelle service en makkelijk bestellen. Top.
Hallo Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we een 10 bij je scoren. Ook fijn dat onze website & service naar je verwachting is verlopen. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een hele fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Met Oud en Nieuw besteld en eerstvolgende werkdag binnen. Prima geregeld.
Hallo Nynke, Hartelijk bedankt voor je kiyoh review. Wat fijn om te horen dat we ook tijdens de feestdagen snel hebben geleverd. Heel veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Indien er nog vragen zijn, stel deze gerust aan onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Breed assortiment, snelle levering en goede ervaringen met producten.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons zo positief is verlopen. We wensen je veel plezier met de aankoop. Als er nog andere vragen zijn, laat het ons gerust weten! Een prettige dag en we kijken uit naar je volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Goede prijs
Hallo Kevin, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat we je bestelling netjes hebben geleverd en de prijs je goed is bevallen. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Producten waren zeer snel geleverd. Wat de kwaliteit van de zaadjes betreft ben ik zeer over te spreken. Alles ontkiemde bijna tegelijk en het groeit goed.
Hallo Daan, Bedankt voor je review. Wat geweldig om te horen dat de zaden goed zijn ontkiemd. Heel veel plezier in de volgende fasen! Als er nog vragen zijn, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Voor nu een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Bestellen en een dag later geleverd. Duidelijke site en bestelling plaatsen gaat eenvoudig!
Hallo Pascal, Bedankt voor je review. Fijn dat we je bestelling razendsnel hebben geleverd. Ook zeker fijn, dat onze website eenvoudig in gebruik is. We wensen je veel plezier met de bestelling. Als er nog vragen zijn, stel deze gerust aan onze klantenservice. Een prettige dag en hopelijk graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Makkelijke site goed te vinden en snelle service
Hallo Marieke, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat onze website gemakkelijk in gebruik is en onze service je goed is bevallen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als er nog vragen zijn, kan je altijd contact met ons opnemen. Een prettige dag en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
goede producten, snel geleverd
Hoi Jan, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd en de producten naar je verwachting voldoen. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Een hele fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Hallo Wytse, Hartelijk dank voor je beoordeling. Super fijn om te horen dat je telkens weer een positieve ervaring bij ons beleefd. We wensen je veel plezier met je bestelling. Als er nog vragen zijn, stel deze gerust. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
J'ai toujours pas reçu ma commande d'huile CBD j'attends depuis plus d'une semaine et aucune nouvelle....
Geweldig, netjes verpakt en aandacht via de mail
Hoi Jennifer, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Zeer snelle service. En levering
Hoi Anouk, Hartelijk dank voor je review. Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Producten besteld en vervolgens netjes en tijdig geleverd. Hetgeen dat me opviel is dat ik zaterdagavond e.e.a. had besteld en ik zondag een berichtje kreeg dat alle producten klaar stonden voor bestelling. Dit geeft mij een goed gevoel. Een bedrijf waar men graag op zondag werkt. Keep it going and flowing.
Hoi Berry, Wat fijn om te horen dat onze service je goed bevalt. We hopen je terug te zien als klant. ^_^ Als er nog vragen zijn, horen wij het graag. Anders nog een hele fijne avond. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Prima producten en volgende dag al geleverd
Hoi Sander, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn. Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk