Ik ben zeer tevreden over de vlotte service

Bij jullie kan ik die handige medihemp cbd sprays en sigmatic mushroomkoffie bestellen . De cbd spray is zeer gebruiksvriendelijk en de smaak valt heel goed mee wat niet altijd het geval is met andere cbd producten .

Site de confiance

Service et produit de qualité

van daag besteld , morgen in huis

Rapide

Toujours reçu ma commande à temps

Altijd snel

Altijd snel ontvangen en goed verpakt, prijzen zijn ook heel gunstig

Duidelijk, snel

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle levering tijdens de feestdagen.

Prettige webshop met goede producten. Bestelling werd snel geleverd tijdens de feestdagen. Ook de producten zijn nagoeg exact als beschreven. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Goed product en super snel bezorgd.

Overichtelijk, geen problemen, een kwalitatieve aankoop en een snelle levering

Erg tevreden over het gehele aankoop proces alleen zijn vele producten naar mijn mening nog best prijzig maar niet zozeer duurder dan de andere sites. En het assortiment mogen jullie nog best vergroten in positieve zin! Dutch headshop is het proberen waard!

Snel en goed

De bestelling werd de volgende dag bezorgd Had ik niet verwacht ivm kerstdrukte! Prima service, snel en voordelig!

Sehr schnelle Lieferung

Lieferung war super schnell (nur 3 Tage aus Holland nach Deutschland), allerdings wäre es toll wenn es mehr Zahlungsoptionen gäbe (z.B. paypal).

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geholpen en snelle levering

Top spullen

perfect

goeie producten. snelle levertijd!

ok

ok

ideale webshop : snel, behulpzaam betrouwbaar

tja : wat kun je nog meer wensen

Een leuke ervaring bii

Alles is goed aangekomen

Veel producten :) kan nog veel ontdekken hier

Helemaal goed en snel bezorgd

Super snelle levering. Levering binnen 24 uur.

Sehr gut

Correcte service en levering

Goede omschrijving van de producten. Correct verloop

Alles Top!

Hat alles super geklappt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede producten!

Ik heb alles gekregen wat ik besteld heb. Snelle levering en ik ben blij met de producten! Alleen jammer dat er bij de joint draaier geen gebruiksaanwijzing geleverd was, maar dat is makkelijk op te lossen met instructie filmpjes op YouTube :)

Snel & Goed

Snel & Goed

Snel, goede prijs/kwaliteit en perfect geinformeerd

Zeer goede ervaring tot nu toe. Ze zijn snel met het leveren van producten. Dit weekend besteld maandag al binnen! Daarnaast heel tevreden over hoeveel duidelijke informatie op de site vermeld staat. Ik weet perfect wat ik wel en niet moet doen bij het gebruiken van producten. Top!

Einfaches Bestellverfahren, ich bin sehr zufrieden

Das Öl habe ich zur Beruhigung meines kleinen Hundes für Silvester gekauft. Da ich gestern erst mit einem Tropfen angefangen bin, kann ich noch keine Resonanz schreiben.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk